Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 790
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе

39-ти епизод! Върховни моменти! newsm03

# 121
  • Русе

Какви хубави спомени има на този диван?! Топъл шоколад, любим човек,камина...

# 122
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=gEgXDhiayz4

Не е по темата, но защо намирам нещо познато тук?!

# 123
Здравейте, момичета!

Аз нали съм отскоро в този форум /всъщност в друг не съм била/, та малко се обърквам с "ключалките" на темите...Полутах се в 86, там се отплеснах с онова нещо, дето го наричате "гифче" на Пепел от Рози, и де що мисли имах, литнаха тутакси. Поредна стилно оформена нова тема, силни позиции отстоявате, ей, момичета, а онези отлежали наслади с цвят на кехлибар - ааа да посегна, ама съм се заринала с работа в нета и немога глава да вдигна. Но на вас "Наздраве"!

# 124
  • Стара Загора

39-ти епизод! Върховни моменти! newsm03
Да, Уйнона, така е! В твоя подкрепа едно от моите любими клипчета, нищо че е старичко! То е поздрав за всички творци и за Мокси, която се грижи за новите теми, благодаря Ви!
http://www.vbox7.com/play:0364fde6

# 125
  • Русе
PKутиева, клипа е стар и ми накъсва,но се сетих за коя песен става на въпрос! Много е хубава! И заедно с клипа, две в едно! smile3521

# 126
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Батко / Петко вече съвсем ни изостави! Rolling Eyes
Днес спах почти цял ден Tired и накрая като се съвзех Shocked- гледам в нова тема сте #Crazy! Браво- същински фурии! Peace
Моксито, благодаря за новата тема Flowers Bouquet- прекрасно оформена както винаги и за чудесното оформление на снощното ми стихче! Kissing Heart
Вени, вчера не можах да те поздравя за невероятното ти стихотворение- браво! newsm10 Страхотно е и виждам, че е оценено подобаващо- краси началото на темата! newsm51
Поздрав от мен с едно от страхотните клипчета на Ради! newsm03 txtloves newsm09

http://www.youtube.com/watch?v=Ygc4c5mfZL8&feature=related

# 127
  • Русе
Здравейте, момичета! Hug
Батко / Петко вече съвсем ни изостави! Rolling Eyes
Днес спах почти цял ден Tired и накрая като се съвзех Shocked- гледам в нова тема сте #Crazy! Браво- същински фурии! Peace
Моксито, благодаря за новата тема Flowers Bouquet- прекрасно оформена както винаги и за чудесното оформление на снощното ми стихче! Kissing Heart
Вени, вчера не можах да те поздравя за невероятното ти стихотворение- браво! newsm10 Страхотно е и виждам, че е оценено подобаващо- краси началото на темата! newsm51
Поздрав от мен с едно от страхотните клипчета на Ради! newsm03 txtloves newsm09

http://www.youtube.com/watch?v=Ygc4c5mfZL8&feature=related
Благодаря ти ,Дани!Мнението ти е важно за мен! bowuu smile3521

# 128
  • Русе
И днешният ден си отиде,сам,без инфо или резюме! Ако наистина ще почват на 26-ти,както писаха в анкетите, трябваше АТВ да даде официално изявление. Или чакат резултатите от анкетите да приключат, или Бог знае какво се туткат още?! smile3515 Изчака ни се чакалото! censored censored censored Недоумявам защо не ни кажат 30 септември или 16 октомври?! Барем да си знаем датата,а ни загалабичкаха в кой ден от седмицата да го излъчвали?! Щура работа!

# 129
Здравейте Дами

Някой от вас са станали много бойни нещо тук май???? Все пак на мен не ми хареса  отношението към БГХЕЛП за мен тя ще си остане един от хората които дава информация и аз лично бих искала да и кажа, че като редовен ползвател на тази тема ще се радвам да виждам неин пост и новина относно филма. На който не му харесва да не чете.

Подкрепям те на 100%
            ЗДРАВЕЙТЕ,момичета,ще се радвам,ако неделята е била за вас ден,изпълнен с хубави емоции и усмивки!
       Включвам се късно,но искам да взема отношение по този принципен въпрос.Всеки от нас изказва мнението си в зависимост от своята индивидуалност-някои по-емоционално,други по-борбено и страстно,трети по-спокойно.Мисля,че в форума може да има сблъсък на мнения,то това му е и целта,може да има дори и" война "на мнения,но да не става "война"между съфоромци.Както бях писала и предния път,да не ставаме причина някой да си тръгва.МОМИЧЕТА,да не си разваляме прекрасната атмосфера!

# 130
  • Русе

Mили дами /господата отсъстват/!
Това ми е последният пост, за днес,де?!
Желая ви лека и спокойна нощ! smile3525 smile3525 smile3525

# 131
Здравейте момичета  Hug Днес късно се включвам но какво да се прави този уикенд го бях ударила на  newsm79 newsm28 1dishes newsm55 1ironing wash hang  food002 и сега с удоволствие се включвам в сладките раздумки. Heart Eyes

Моксито благодарности за новата тема  newsm51 newsm51 newsm51
Връщам се назад за да ви прочета защото вие нямате настигане smile3529

# 132
Каламитси,
бях решила да ти спретна една анкетка за твоята любимка ЕДже, но закъснях!!
за другата тема ще се постарая повече!!
Може  подкрепата за твоята любимка да се увеличи!!
Да вземе да събере десетина гласа поне!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Досега не съм 4ула един довод срещу Едже! Просто не я харесвате. Искате си Еда! Всъщност един! Била минала в лагера на брат си!
Ще видиш, 4е тя ще разкрие Бату и Бурак! Няма друг кой. Само тя е наясно с нещата!
            В анкетата подкрепих отговор 3,и определено харесвам Едже.Ако е толкова готина,колкото изглеждаше досега.ще помогне за разкриването на Бурак и Бату,и това може да ги сближи с Харун.Тя го харесва,а той я чувства близка,но нищо повече.

# 133
А ако трябва да очакваме неочакваното,може да стане и точно обратното-да се сближи с Бату и да му играе игричките като се прави на приятелка на Харун и го шпионира.....кой знае...(само сценаристите)

# 134
БГХЕЛП, моля те не се сърди, ти си много важна за нас. Липсваш ни. Наистина си мислех това, което написах, но не със лошо чувство.
Във форума понякога тона за съжаление е загрубявал, някой е в лошо настроение и не се е сдържал. Това не е оправдание, разбира се,
но не трябва да го взимаме много навътре. ЧАКАМЕ ТЕ Hug Hug Hug 

Общи условия

Активация на акаунт