Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 784
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Колкото до това защо турските фенове не подкрепят нашите любимци,колкото ни се иска на нас,не мисля,че основната причина се крие в религия,нрави,или нещо подобно.По-скоро,просто в момента явно други актьори са по-популярни.Вижте само колко много филми даваха и дават у нас,а това е само част от турската филмова индустрия.Дано таланта на нашите любимци ги издигне до първите места в класациите,но конкуренцията е голяма.

# 136
А ако трябва да очакваме неочакваното,може да стане и точно обратното-да се сближи с Бату и да му играе игричките като се прави на приятелка на Харун и го шпионира.....кой знае...(само сценаристите)
Какво би могла да каже на Бату, което той не знае? Нали Харун споделя всичко с него. newsm78 newsm78

# 137
Дани, чакаме стихче newsm17

# 138
А ако трябва да очакваме неочакваното,може да стане и точно обратното-да се сближи с Бату и да му играе игричките като се прави на приятелка на Харун и го шпионира.....кой знае...(само сценаристите)
Какво би могла да каже на Бату, което той не знае? Нали Харун споделя всичко с него. newsm78 newsm78
И аз не съм много убедена в това си мнение,затова в анкетата подкрепих 3-я отговор.Все пак,мисля,че Харун вече няма 100%доверие на Бату.

# 139
И аз не съм много убедена в това си мнение,затова в анкетата подкрепих 3-я отговор.Все пак,мисля,че Харун вече няма 100%доверие на Бату.
Ами той излезе голяма патка, Бату го преметна хитро при първите му съмнения , а той не се усети. Дано пак не стане така

# 140
# 141
      А всъщност сега се сетих и нещо друго-как Едже щеше да каже нещо за Кенан на Харун,но след намесата на Бату премълча,така,че тя би могла да дезинформира Харун и да го отклонява от Бату

# 142
И аз гласувах за третия отговор.
Едже ми е много симпатична, макар накрая да разочарова с това, че играе по свирката на Бату, но си мисля, че много обича Ниса, като сестра и няма да допусне да се случи нещо лошо на нея или на Харун. Но за Феяз, като се сетя как само изтръпна като той си сложи ръцете на раменете й, мисля, че го възприема като убиец на семейството й.

# 143
# 144
Един много силен за мен момент! Heart Eyes

# 145
Здравейте Дами

Някой от вас са станали много бойни нещо тук май???? Все пак на мен не ми хареса  отношението към БГХЕЛП за мен тя ще си остане един от хората които дава информация и аз лично бих искала да и кажа, че като редовен ползвател на тази тема ще се радвам да виждам неин пост и новина относно филма. На който не му харесва да не чете.

Подкрепям те на 100%
Hug Hug

# 146
Лека нощ на всички неуморни незабравимки  Hug

БГаньо дано се появи утре, чувства се отсъствието му. Embarassed

И дано най-сетне някаква официална информация за филма, че направо да лудне човек от тази тишина.  Twisted Evil
Явно толкова много филми сериали има в Туция, че там не ги притискат така зрителите.

# 147
  • Варна
Малко поезия Peace

Рисунка

Искам да те нарисувам
със собствените си ръце-
така силните си чувства
ще превърна във изкуство...
Сякаш музика почвам да чувам...
С обич образа ти ще изграждам-
ще вложа в рисуването и сърце,
нежно любовта си ще вграждам
в най- уникалната картина-
портрет на жената любима...

Ликът ти скъп е ясен
като ден прекрасен...
Ще започна от лицето-
за основа ще използвам небето,
контура леко ще очертая-
граница да сложа на безкрая...
Ще сложа слънце в косите-
на щастливо лято да ухаят,
после нощните звезди- в очите
като малки светлинки да засияят,
ще туря луната наместо усмивка-
с нежния й блясък ще се омая
и ще съживя образа  с целувка
лицето ти с любов като погаля...
Чертите на любимото лице
ще запечатам дълбоко в моето сърце-
с устни ще запомня всеки фрагмент
от незабравимия момент...

Душата ти от ведрия поглед искри-
няма да допусна вече в очите сълзи!
Искам любовта лицето ти да озарява,
а усмивката ти щастие да изразява...
Погледа ти- безбрежен океан
от най- светлите чувства огрян,
твоето лице да разкрасява-
сякаш душата ти чиста е изгряла...

Сега вече имам своята картина
портрет на жена  любима!
Щом можах за мен да я създам
с много любов и истински плам-
с думи най- красиви ще я наричам-
жената единствена вечно ще обичам!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 01:43 от danidorina

# 148
В допълнение на това,което говорехме за Едже,възможно е,тя и абсолютно несъзнателно да се превърне в инструмент на Бату,като знаем какъв манипулатор е той 

# 149

Общи условия

Активация на акаунт