Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 710
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Аз също очаквам нова любов за Харун.
Много измъчени бяха накрая отношенията с Еда. Заслужава нещо различно от сестрите Гюлер.
Накрая пак ще е с Еда, но сега нека и тя потърчи малко след него.

# 271
А сега по-сериозно по темата.
В съседния форум се шуми,че Харун ще има нова любов! Може и да са предположения,както и ние си правим такива. Но...като продължение на вашите постове и аз разсъждавам. Ако жената до Харун е Едже, това ще спре или препъне отмъщението на Бату. Има 2 варианта- 1-ви : Бату се съгласява,съответно сватбите на Йоан Асен/Бату с Ниса, Едже с Харун/-по нататък мислете вие.  2-ри: Бату е категорично против,както и Харун за него- какво следва след това...
хайде,сценаристки,мислете! newsm78  love001

Опссссссссссссссссссссссссс! Какво Ви говоря от 2 месеца!

# 272
  • Русе
Ауч, това е ново! И къде гледа Харунски,лелеееее! Че са в тон! hahaha hahaha hahaha #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly

# 273
Ако Харун и Едже станат гаджета, каквато беше моята прогноза, това ще бъде звездният ми миг във форума!

# 274
  • Русе
А сега по-сериозно по темата.
В съседния форум се шуми,че Харун ще има нова любов! Може и да са предположения,както и ние си правим такива. Но...като продължение на вашите постове и аз разсъждавам. Ако жената до Харун е Едже, това ще спре или препъне отмъщението на Бату. Има 2 варианта- 1-ви : Бату се съгласява,съответно сватбите на Йоан Асен/Бату с Ниса, Едже с Харун/-по нататък мислете вие.  2-ри: Бату е категорично против,както и Харун за него- какво следва след това...
хайде,сценаристки,мислете! newsm78  love001

Опссссссссссссссссссссссссс! Какво Ви говоря от 2 месеца!
Е,да де?! Ама нямаше да има предложения за сценаристко място! smile3532

# 275
Ако Харун и Едже станат гаджета, каквато беше моята прогноза, това ще бъде моят звезден миг във форума!

Ох, Каламитси , голяма сладурка си ти !  Hug

Ами не го вярвам, но ако толкова ще те зарадва  Praynig

# 276
  • Русе
Ако Харун и Едже станат гаджета, каквато беше моята прогноза, това ще бъде моят звезден миг във форума!
Добре де! Но това е само миг. Какво следва от това за филма?! Хайде,развивай фантазиите си!

# 277
Добре де! Но това е само миг. Какво следва от това за филма?! Хайде,развивай фантазиите си!

Не мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 278
Ауч, това е ново! И къде гледа Харунски,лелеееее! Че са в тон! hahaha hahaha hahaha #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly

Вени, не е ново. Ако се вгледаш добре в снимката, и по-точно в ръката на Харун-ще забележиш, че той всъщност държи детска ръчичка. А, не тази на Йозлем.

# 279
# 280
  • Русе

Вени, не е ново. Ако се вгледаш добре в снимката, и по-точно в ръката на Харун-ще забележиш, че той всъщност държи детска ръчичка. А, не тази на Йозлем.
Да бе! Лелееее,как се вързах,помислих,че е чантата й. Но и така ми харесват! newsm53  Моксито,ти ли направи фото-монтажа?  Grinning

# 281
  • Русе

Не мога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма не мога! Причина-следствие, причина....продължаваш! Мисли,доводите ти са убедителни!

# 282
Не съм аз, Вени! Ако не ме лъже паметта мисля, че Бгхелп го пусна за първи път във форума. Т.е заслугата е изцяло нейна.

# 283
# 284
  • Русе
Така си е! И то каква!Малеее,дал Господ хубост,дал,па се забравил!

Общи условия

Активация на акаунт