Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 580
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Русе
:Аз токущо показвах списанието на една колежка, тя знае колко много го харесвам този актьор, но уви, тя е много земен човек и ми каза - не мога да разбера да се възхищаваш на човек, когото не познаваш, все едно някой мъж да въздиша по мацка от Плейбой.
Попита ме и как мъжът ми търпи подобна конкуренция.
Е, какво да отговоря  Rolling Eyes Че съм голяма въздухарка  Simple Smile и че мъжът ми ме харесва такава и изобщо не ревнува от моите забежки по Серхан  Heart Eyes
Странно ми е, че ако имам реален флирт с някого, щеше да го одобри на 100 %, а една такава искрена възхита буди учудване  Rolling Eyes

Алиса, да оставим мъжете и в частност Серхан Яваш! Твоята колежка може  ли например  да се разпла4е над един филм, над една книга, над една 4овешка история, която не я касае лично, може ли да усети красотата на изгрева и залеза,красотата на едни скали и на морето, може ли да ходи боса по ливадата, за да усети земята! Може ли да мечтае? Ако няма сетива за тези неща, тя не е земен човек, а нещастен!

[/quote]
 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 572
РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ АТВ

Септември вече мина
но няма я "Незабравима"
Октоври се подава скоро
А АТВ-то пушат МАЛБОРО
И седят и се присмиват
програмата си все затриват
само за да гледат ни сеира
размахват всеки ден секира
Прецакаха ни с всички сметки
от интерес забъркаха ги плетки
И почне ли да го предават
ще знаят че феновете не прощават

# 573
Върнах се назад към темите, и прочетох нещо, което ме разтърси..Защото няма нищо по свято от Майката-сигурна съм, че всички ще се съгласите с мен?! Извадих стихчето от "потъналата в прах" вече тема, и му  дадох живот.

ЗДРАВЕЙТЕ,компания,незабравима,включих се преди малко,и тръгнах да изчета пропуснатото от днес,но това стихотворение ме разплака.Благодаря на БГАНЬО,че го е написал,и на МОКСИ,че го е илюстрирала,и се е сетила да ни го припомни..... smile3525 smile3525 smile3525
   А сега продължавам да ви чета,и ще се ввключа по-късно.

# 574
Здравейте!

Само на мен ли ми се струва, че това ангелче е родната щерка на Серхан Яваш като бебе?

Ето я и по-голяма, ръчичките по същия начин подпират брадичката й. И очите същите...

# 575
  • Русе

Ето я ,на татко момичето ,и на 3-та снимка.

# 576
  • Русе
РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ АТВ

Септември вече мина
но няма я "Незабравима"
Октоври се подава скоро
А АТВ-то пушат МАЛБОРО
И седят и се присмиват
програмата си все затриват
само за да гледат ни сеира
размахват всеки ден секира
Прецакаха ни с всички сметки
от интерес забъркаха ги плетки
И почне ли да го предават
ще знаят че феновете не прощават
smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10  love001 newsm51  love001  Aaa,ще им простим ний! Те само да почнат! smile3521

# 577
  • Русе

Специален поздрав за нашия Бганьо!

# 578
  • Русе

Странно,откъде вземат тази снимка, като не са я давали и не е при другите в официалния сайт?!

# 579
  • Русе
Според регламента на Меги или Каламици/не ми се сърдете ,ако съм сбъркала/, на ден трябва да имам поне 10 поста! Само на тази страница моите са 6! Значи,мога да спра! Peace

# 580

Много малко БГмами има на тази снимка!

# 581
Скъпа компания,сътворили сте чудесни неща,днес талантът ви за пореден път е във вихъра си!Стихове,оформления,клипове,снимки,прекрасно е,че всеки полага усилия,за да зарадва останалите! txtloves newsm51 txtloves
      Ужасно много се радвам,че Серхан и Йозлем са спечелили 1-вото място!Магнетична екранна двойка!Радвам се за тях!
          А за новата промяна за началото на сезона-да не се ядосваме,ние сме тук,и се забавляваме, а той все някога ще започне....
                 Каламитси,снощи по едно време,изчезна заедно с "Харун"от балкона,няма ли да споделиш?....

# 582

Много малко БГмами има на тази снимка!
               Трябва да организираме едно подобаващо посещение....Само да разберем къде е това място.

# 583

Странно,откъде вземат тази снимка, като не са я давали и не е при другите в официалния сайт?!

Има я, Уинонче, в официалния сайт на сериала при снимките от 53 еп., но такава сцена нямаше. Да се чудиш!

# 584
Според регламента на Меги или Каламици/не ми се сърдете ,ако съм сбъркала/, на ден трябва да имам поне 10 поста! Само на тази страница моите са 6! Значи,мога да спра! Peace

Това беше  работа на  Меги и ставаше въпрос за някакъв минимум постове за новите у4астници във форума. Не  касае твоя случай! Пиши на воля!

Общи условия

Активация на акаунт