Уютен хотел за четири дневна почивка?

• 1 737
  • 10
  •   1
Отговори
Тази седмица имаме път към Велико Търново и искаме съчетаем пътуването с 3-4 днвена почивка, но не в града, а някъде в тази част на България (може и на 100тина километра от Търново да е).
Препоръчайте ми място и  хотел (би било хубаво да има "спа", но съвсем не е задължително) на цена не повече от 60 лв (за двама). С малко детенце сме така че детска площадка ще е плюс  Hug
За сега съм се спряла на Трявна и хотел "Рай", но приемам и други предложения  Hug

# 1
  • В.Търново
До колкото знам в хотел Рай няма детска площадка,но има добри отзиви за този хотел.

# 2
  • В.Търново
Би ли споделила колко е нощувката за двойна стая,че и мен ме интересува,а в сайта им не е упоменато. Simple Smile

# 3
От рецепцията казаха, че ношувката е 25 лв (повече от прекрасно) и че имало голяма детска площадка зад хотела...
Прочетох обаче отзивите и бяха доста лоши... Sad Дано някой се включи  Hug
Другото,което харесах е Комплекс Бръшлян http://brashlyan.tryavna.biz/
Приемам предложения и за други дестинации  Hug

# 4
  • В.Търново
Това от 25лв. ще да е за човек,не за двойна стая ,нали?А закуската дали е включена в цената?

Намерих от един коментар,че двойната стая е 50лв. с включена закуска.Защо така....аз намерих само положителни отзиви за хотел Рай,единствено от обстановката в ресторанта и гледката отзад не са много впечатлени хората.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 10:24 от rosinauzunova

# 5
Бръшлян не е много подходящ за деца, пада се на един баир, бунгалата са в една горичка, ако  е влажно...забрави. Хубави са беседките, но вечер няма да става, хладно е вече. С две думи- ни го препоръчвам с малко дете и по това време на годината.

# 6
  • by the sea
http://www.imenieto.com/home.html
.... не съм го посещавала лично, но съм си го набелязала като цел при следващ сгоден случай за краткотраен отдих.

# 7
Аз съм супер недоволна от Имението - крайно нелюбезни, гледаха ме ""мръсно" - щото детето хвъри като лудо и зполяната и неоснователно високи цени в менюто.. Sick
И друг път съм го казвала - и с дете и с куче съм се чувствала най-добре тук.
Спокойно, евтино и атрактивно място, особено за деца ( детски кът и разходки с кораб по Дунава)

# 8
Имението сме го коментирали и друг път и досега доволни не са се включвали, така че по-добре се насочете към друго място. В Еленския балкан има хубави хотелчета, както и в Априлци и Чифлика. Има отделнии теми за всяко от тях, така че ако ти допадат като дестинация, потърси ги с търсачката.  

# 9
Аз препоръчвам комплекса Костенковци, посока Габрово Peace

# 10

Общи условия

Активация на акаунт