Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 440
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Алиска, благодаря!

# 181
Хубав ден на всички!  love001

# 182
  • Пловдив
Здравейте момичета,
добро утро и от мен!
Интересна е тази полемична история...Докато стъпят на едно стъпало двамата, ние много ще ги дискутираме. Всъщност, въпросът достатъчни ли са чувствата да попълнят пропастта м-у двата свята и до къде може да те издърпа емоцията, е много богат на варианти. И проблемът се обмисля не само в този сериал, но и кажи речи във всяка втора история, книга, филм по света...
  bouquet Шеди, радвам се да те засека и тук. Напоследък по-рядко се засичаме, сигурно защото и аз повече чета, отколкото пиша. Много интересен въпрос си поставила - и много правилно си отбелязала в повечето истории става дума именно за това дали чувствата са в състояние да преодолеят пречките и различията между двама. Нееднократно съм споделяла, че те двамата трябва да преживеят всичките тези състояния на духа си, да грешат, да се сърдят, за да намерят щастието. 

# 183
Ама много съм завеяна! Исках да благодаря и на Ринка за допълнението! Прощавай, Рина, благодаря ти още веднъж!
Алис, клиповете са чудесни. И аз като теб, чета повече.

# 184
  • София
момичета, добро утро и от мен Peace

# 185
Здравейте!
Днес съм си взела ден , имам малко задачи  и ангажименти с голямото дете ( хубави , заминава на турне във гр. Брецлав -Чехия ),) сори за спама , но е приятно чувството да са похвалиш, особено , ако става дума за детето ти.....) , та ще имам повече време да надниквам  в темичката , за писането ......ще видим!
Приятен и успешен ден на всички , за сега!

# 186
Привет на всички и приятен ден !

Една снимка за колекцията на Селин, нека да си я гледа, докато ние с
Мурат оджа и Хасрет подредим пъзела Laughing

# 187
По повод  на Селин :
50 на 50 съм по отношение на това :
1.Това , наистина ли е Селин  newsm78
 2. Сестра- близначка  newsm78
3.Просто сестра - възможна е голяма прилика , както при близнаците ..... newsm78

В новия трейлър2 , може да хвърлят малко светлинка по този въпрос  или  в снимки или в подсказката  , ако не ще трябва да чакаме до епизода в петък ! newsm78

# 188
  • Пловдив
Да кажа и  аз добър ден HugНапоследък и аз повечко чета и  по-малко пиша .Щерева,желая успех на детето ти и още много такива радостни  мигове да ти доставя HugАз  съм почти 100% процента убедена ,че това не е Селин,а неина близначка.Тя Селин нали е била осиновена,най-вероятно сестра й сега я е открила и хуква да отмъщава ooooh!Незнам за  какво им е на сценаристите,но вероятно няма да е за хубаво SadАз намирам вече доста пропуски откъм сценария,ама нейсе,пак ще си го гледам защото Туба и другите артисти са си супер NaughtyКак играят толкова естествено,а нашите(българските) са като навити пружини-само декламират и правят муцуни.

# 189
Момичета  някой ще каже ли какво пише в пост 110.Моля който разбира езика да каже ири преведе.

# 190
Да кажа и  аз добър ден HugНапоследък и аз повечко чета и  по-малко пиша .Щерева,желая успех на детето ти и още много такива радостни  мигове да ти доставя HugАз  съм почти 100% процента убедена ,че това не е Селин,а неина близначка.Тя Селин нали е била осиновена,най-вероятно сестра й сега я е открила и хуква да отмъщава ooooh!Незнам за  какво им е на сценаристите,но вероятно няма да е за хубаво SadАз намирам вече доста пропуски откъм сценария,ама нейсе,пак ще си го гледам защото Туба и другите артисти са си супер NaughtyКак играят толкова естествено,а нашите(българските) са като навити пружини-само декламират и правят муцуни.

Мила , благодаря за пожеланията за детенцето!
Това за сценария и на мен от време на време ми се струва така !
Понякога , сякаш се прекъсва логичната нишка на действията и случките.За  някои , после дават , някакво обяснение , но има и такива , които просто останаха във въздуха!
Вярно , това е просто сериал , художествено произведение , няма как всичко да е на 100% както е в реалния живот , но все пак , трябва да има допирателни!
Но , ние , нали сме "хронично пристрастени и запленени ", всичко гледаме "под лупа"!Ще се повторя , но поне аз се чувствам , като малко дете - искам да разбера всичко , сега и веднага , както се казва , ако може ".....от днес за вчера....."!

# 191
Ети пак ни радва с клип! newsm10 newsm10 newsm10

Hasret ve Murat - How Deep Is Your Love

http://www.youtube.com/watch?v=f6_LLIAyIEY

За мен си е пълна изненада! Благодаря!
smile3525 smile3525 smile3525

# 192
Здравейте!
Днес съм си взела ден , имам малко задачи  и ангажименти с голямото дете ( хубави , заминава на турне във гр. Брецлав -Чехия ),) сори за спама , но е приятно чувството да са похвалиш, особено , ако става дума за детето ти.....) , та ще имам повече време да надниквам  в темичката , за писането ......ще видим!
Приятен и успешен ден на всички , за сега!

И аз да пожелая успех на детето ти!
А и след семейството и приятелите къде другаде ако не в темичката да се радваме на успехите на децата си!  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

За мен това си беше Селин, но не съм сигурна вече в нищо. Не мисля, че трейлъра ще ни даде разяснения по "въпроса Селин"! Ще чакаме до петък вечер!

# 193
Здравейте и приятен обяд!!!  Времето тук в София е хубаво надявам се  да е така и в по-голямата част от България . 
Бих искала да се включа с мнението си за Селин.
Аз мисля ,че наистина е Селин.Тя ще бъде асистентка на Мурат в университета.Той преподава пиано и асистентката му трябва да свири на пиано,защото асистентите водят упражненията на учениците  .Доколкото си спомням Селин е била много добра пианистка. Малко вероятно е да има сестра близначка ,която също да е пианистка.
Колкото до логиката на сценаристите едно мое обяснение.
След падането Селин изпада в продължителна кома.Отначало не се интересува от Мурат но снимката във весника след концерта я провокира ,а интервюто на Хасрет я настройва още по-силно срещу Мурат.Може би ще търси отмъщение или ще плете интриги  в общи линии ще се яви като катализатор на много непредвидени обстоятелства.
Мисля ,че на драмата ПС / тъй като комедията  свърши/и трябва отрицателния герой,тъй като Левент не може да изпълни тази мисия.Той ще се колебае между приятелството  на Мурат и интереса си към Хасрет Ако сценаристите вкарат нов персонаж ролята му трудно би се развила тъй като Мурат и Хасрет вече гледат един към друг и едва ли биха обърнали внимание на непознат човек.
Това е накратко моята теория

# 194
Браво на ЕТИ.Клипчето е прекрасно както всички който е провила до сега.
   Благодаря ти ,че продължаваш да ни радваш с твоите творения.  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 smile3525 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт