Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 459
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аааа Роси аз ги чакам да се сдобрят вече пък ти ревност да предизвиква - не така - естествено че трябва да я подари на Хасрет - пък и нали си има вече една тъкмо ще си ги менка

# 211
Личи ,който иска да си върне любимия ,едва ли ще започне с компромати.
Ако имаш добри намерения има други начини.

Тя е разбрала,че Мурат и Хасрет се обичат и да отдели Мурат от жената която обича,естествено е да започне с компромати.
Да злепостави Хасрет както и Левент.
Селин няма да бъде доброто момиче от миналото на Мурат,тя за да се крие 2 години и 6 месеца естествено е,че нещо не и е чиста работата.
Мурат винаги си е бил в Истанбул,след инцидента не е излизал в чужбина,тя ако е искала да бъде до него щяла е да бъде с него.
Но сега виждайки,че живота на Мурат продължава и то с нова любов,ревността и я завладява с пъла сила.

# 212
Аааа Роси аз ги чакам да се сдобрят вече пък ти ревност да предизвиква - не така - естествено че трябва да я подари на Хасрет - пък и нали си има вече една тъкмо ще си ги менка
Оо,мила дали си мислиш,че ако се сдобрят веднага след това няма да има раздели. Joy Joy Joy Joy Joy

# 213
  • София
Оо,мила дали си мислиш,че ако се сдобрят веднага след това няма да има раздели. Joy Joy Joy Joy Joy

е то е ясно че после пак ще има катаклиизми ама да ни пуснат две-три серийки аванта да се нагледаме на мир и любов

# 214
Личи ,който иска да си върне любимия ,едва ли ще започне с компромати.
Ако имаш добри намерения има други начини.

Аз не твърдя, че има добри намерения. Не мисля, че Селин е могла да забрави Мурат за 2 години.

# 215
Здравейте Hug,

доста сте изписали и много верни неща,но аз отново си задавам въпроса : ако наистина е Селин, как така Мурат няма да я познае newsm78, една перука може да промени външния вид, но гласа, жестовете ...... не може да си живял с един човек години наред, да е бил всеки ден до теб и да не го познаеш #Crazy #Crazy #Crazy

# 216
Здравейте !

Съвсем логично е ,  или поне така изглежда , ако това е Селин тя да  иска :
1.да си върне Мурат  - ако за тези 2г.и6. след самоубийството си и както изглежда , новото връщане към живота не е открила нещо , което не е знаела преди .....
2. да му отмъсти  - но,  за какво ?
За това , че отново е отворил сърцето си за любовта, или , че усеща , че Мурат  е отдаден на тази нова любов , повече отколкото , когато е бил с нея ?
Да , нормално е и логично да мислим , че всяко нейно действие , каквото и да е , ще е насочено или провокирано от Мурат!
Но , дали това няма да бъде ХАСРЕТ!
Дали онази статия във вестника  след концерта , не е отключила "стаята пълна със спомени наречени "Мурат""!
Може да преследва , не Мурат , а именно Хасрет?

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 15:32 от shtereva6

# 217
  • София
Здравейте Hug,

доста сте изписали и много верни неща,но аз отново си задавам въпроса : ако наистина е Селин, как така Мурат няма да я познае newsm78, една перука може да промени външния вид, но гласа, жестовете ...... не може да си живял с един човек години наред, да е бил всеки ден до теб и да не го познаеш #Crazy #Crazy #Crazy

затова мисля че гледа странно на трейлъра - защото като я хваща за ръката и се досеща нещо

# 218
Мурат ще пази роклята в конака, ще дойде Хасрет за нещо с пеещата пола,

ще се наложи да остане за вечеря или за нещо друго,

а Несрин нареди да се извърлят и унищотав всички нейни вещи.

Какви ли са диалозите на тези подписи, изглездат интересни?

# 219
Здравейте Hug,

затова мисля че гледа странно на трейлъра - защото като я хваща за ръката и се досеща нещо
Може да види в нея нещо познато,но няма да очаква,че точно това е Селин. newsm78
Защото за него тя е починала.
Ще има няколко серии на пълна заблуда,може и в Белия дом да я заведе,и ако я познае някой това ще е Несрин. #Crazy
Защото тя я видя без перука,и приликата на асистентката въпреки перуката тя ще се усъмни,може и да я проследи или да хване детектив да свърши тази работа. #2gunfire

# 220
Мурат ще пази роклята в конака, ще дойде Хасрет за нещо с пеещата пола,

ще се наложи да остане за вечеря или за нещо друго,

а Несрин нареди да се извърлят и унищотав всички нейни вещи.

Какви ли са диалозите на тези подписи, изглездат интересни?

В трейлъра дават Хасрет как връща същата черна чанта в която събраха дрехите на Хасрет/Несрин и Накие/.
Това означава,че в конака ще си останат дрехите на Хасрет,а роклята няма да бъде за Хасрет,тази рокля ще изиграе много важна роля в по нататъчните отношения м/у Мурат и Хасрет.Поне аз така си мисля,но ще видите,че съм била права. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 221
Цитат
Може да види в нея нещо познато,но няма да очаква,че точно това е Селин.
Ще има няколко серии на пълна заблуда,може и в Белия дом да я заведе,и ако я познае някой това ще е Несрин.
Защото тя я видя без перука,и приликата на асистентката въпреки перуката тя ще се усъмни,може и да я проследи или да хване детектив да свърши тази работа.

Съгласна съм с твоето мнение, че ще се усъмни това е ясно, но пак ме мъчи съмнението ..... толкова близък човек....поставете се на мястото на Мурат, ако ви се случи подобно нещо няма ли да познаете човека, още повече че, не е минало толкова много време, и Мурат със сигурност е мислил за Селин през това време......

# 222
Какъв ли е този "нов хабер" във в-к "Сабах"? newsm78 newsm78

Barışıyorlar mı?

* yeni haber
    *
    * Giriş Saati : 21.09.2010 13:10
      Güncelleme : 21.09.2010 13:13

Her bölümü merakla beklenen atv'nin sevilen dizisi Gönülçelen, bu hafta nefesler tutularak izlenecek.

Aralarında soğuk rüzgarlar esen Hasret ve Murat Hoca barışacak mı? Levent neden hırçınlıaşıyor? İşte Gönülçelen'in Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak yeni bölümünden görüntüler!

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/09/21/barisiyorlar_mi

# 223
Цитат
Може да види в нея нещо познато,но няма да очаква,че точно това е Селин.
Ще има няколко серии на пълна заблуда,може и в Белия дом да я заведе,и ако я познае някой това ще е Несрин.
Защото тя я видя без перука,и приликата на асистентката въпреки перуката тя ще се усъмни,може и да я проследи или да хване детектив да свърши тази работа.

Съгласна съм с твоето мнение, че ще се усъмни това е ясно, но пак ме мъчи съмнението ..... толкова близък човек....поставете се на мястото на Мурат, ако ви се случи подобно нещо няма ли да познаете човека, още повече че, не е минало толкова много време, и Мурат със сигурност е мислил за Селин през това време......
А може ли да предположи,че бившата му любима е жива,никога. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та той я видя тя как полетя през балкона и се размаза на земята. #Cussing out

# 224
Разбира се че може, роклята е в конака или в колата му, Селин като нето негова асистентка със сигурност ще има достъп до третия етаж или до колата,

в университета е видяла вече Хасрет с такава,

защо да не спретне интрига, че и е подарък от Мурат?

Общи условия

Активация на акаунт