Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Доки, нерде ти аватарчето, аз нещо не го виждам  Shocked
Аз си го виждам, не знам защо ти не го виждаш, ако и другите не го виждат ми пишете ще го сменя.

# 91

Малко фойерверки за празнично настроение Hug

# 92
Лийче, пиши си мила, различните гледни точки винаги са ми интересни- Макар, че ние с теб комай сме с доста близки мнения.
Уси, това и аз съм го забелязала. Hug

Доки, аз ти виждам аватара перфектно! Wink
Май никой не преведе подсказката от Бисена вчера. newsm78  Първото изречение съобщава, че Мурат има нова асистентка, питат ни коя е. Ние си го знаем. Другото изречение мисля, че беше за Кобра. Някакъв човек идвал в махлата и темподобни.

Много сме тихички тази вечер.

# 93
От Елма фойерверките, от мен урока по танци 

# 94
Лийче, пиши си мила, различните гледни точки винаги са ми интересни- Макар, че ние с теб комай сме с доста близки мнения.
Уси, това и аз съм го забелязала. Hug

Май никой не преведе подсказката от Бисена вчера. newsm78  Първото изречение съобщава, че Мурат има нова асистентка, питат ни коя е. Ние си го знаем. Другото изречение мисля, че беше за Кобра. Някакъв човек идвал в махлата и темподобни.

Много сме тихички тази вечер.
Аз вече си казах мнението за този в махалата. Когато Кобра репликираше Гюлназ за промоцията, камерата се задържа върху новия обитател в махалата.

# 95
Аз вече си казах мнението за този в махалата. Когато Кобра репликираше Гюлназ за промоцията, камерата се задържа върху новия обитател в махалата.
Говориш за този, на кого Гюлназ се скара?
Според мен Кобра припада, защото е пиян.

# 96
  • Добрич
благодаря

# 97

Или прави някаква постановка на Гюлназ newsm78

# 98
Говориш за този, на кого Гюлназ се скара?
Кобра му се скара заради госпожица Гюлназ. Във фрагмана нали дават някой подава букет на Гюлназ Може Кобра да се е напил по този повод  newsm78

# 99
Да ви кажа, мисля, че когато Мурат отваря капака на пианото, не знае, че Хасрет е там. Надали би показал огромното си желание да свири пред другите. Ама пък може да му е минал инатът. Искам и да кажа, че играта с пръстите на Мурат, докато четеше беше страхотна! Невероятно въздействаща! Сякаш пръстите сами се движат и свирят на пианато.

Въобразявам ли си или това е наистина женска ръка? newsm78

Елма, възможно е това, което казваш.
Уси, разбрах за кого става въпрос.

# 100
Да ви кажа, мисля, че когато Мурат отваря капака на пианото, не знае, че Хасрет е там. Надали би показал огромното си желание да свири пред другите. Ама пък може да му е минал инатът. Искам и да кажа, че играта с пръстите на Мурат, докато четеше беше страхотна! Невероятно въздействаща! Сякаш пръстите сами се движат и свирят на пианато.

И аз мисля, че е на млада жена. Хич не искам да е на близначката, още по малко на Селин ooooh!

# 101
И аз мисля, че е на млада жена. Хич не искам да е на близначката, още по малко на Селин ooooh!
Защо, бе, Уска? Ще стане доста напечено. Тя се прави на асистентка на Мурат. Докато ги гледа с Хасрет двамата щастливи, тя си върти номерата, без да я разберат.

# 102

Аз изказах вече предположение, че компромата е подготвен от Селин или близначката й, все едно коя е. Според мен обаче е Селин.

# 103
Мисля си нещо - нали Селин или близначката и  ще става асистентка на Мурат newsm78, добре де, ако наистина е Селин, той няма ли да я познае - не само лице но и глас newsm78, ако е близначка тогава ок, ясно е че актрисата е тази но ролята коя ще бъде?

# 104
Защо, бе, Уска? Ще стане доста напечено. Тя се прави на асистентка на Мурат. Докато ги гледа с Хасрет двамата щастливи, тя си върти номерата, без да я разберат.
Хич не харесвам лъжи, измами, интриги. За нещо по силно да не говорим. Затова ми се ще бързо да я разкрият и разкарат от филма тази особа, да вкарат после друг дразнител.

Общи условия

Активация на акаунт