Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 457
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, правилно ли разбирам от сайта на Уин, че не се начислява доставка до английския им адрес?
  Да не начисляват доставка до UK адрес и нямат процентно оскъпяване плащаш само 4 лева на кг. транспорт до Бг.,но не приемат поръчки под 100 лири .
Някой има ли опит с поръчани от Некст артикули с отложена доставка? Една приятелка се включи към моята поръчка с един артикул за детето си, платихме го на посредника (а нали се плаща, когато те получат поръчката ми  newsm78), но още го няма (на 9.09 получих мейл от посредника, че поръчката ми е направена). Има ли шанс да пристигне? И ако няма да го получа, дали Некст изпращат официален мейл да канселират тази част на поръчката? До безкрай ли да го чакаме?! Незнам какво да кажа на момичето, есента идва и е нормално да се чуди дали да купува нещо друго. А като разпитвам посредника едва ли не се чувствам, че тях обвинявам за ситуацията.
   Аз имах доста неща с отложена доставка който получих вече.Артикулите се плащат с цялата поръчка,но сайта ги доставя когато са налични(в сайта трябва да пише кога ще се появят) и съответно посредника ти ги доставя на теб.Незнам кой посредник използваш ти аз ползвам Гив и досега не съм имала проблем с тези артикули, ако не дойдат с др. неща ми ги доставят след това безплатно,а настина няма как да ти кажат кога ще ги получиш, защото не зависи от тях.

# 196
NEXT SALE-Saturday at 8am online,. And tonight on-line if you have vip slot.]
Потвърдено е

Момичета това е което излезе за Next  Peace

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 13:59 от kate-rina

# 197
  • В мечтите
Момичета,моля ви кажете ми в сайта на Esprit и New Look приемат ли бг. карти   newsm78
Аз пак да попитам  Rolling Eyes

# 198
  • София
Здравейте момичета,

Може ли да ми препоръчате някой посредник за София, който сте ползвали и от който сте доволни. Опитах се да направя поръчка от АСДА чрез ГАБКО, но ми писаха, че от 19.09. прекратяват с поръчките.

ГИВ транспорт  Peace

# 199
  • София
http://direct.asda.com/george/men-s-clothing/coats-and-jackets/c … 4,default,pd.html
Според Вас мацки това яке тънко ли е?

# 200
Един въпрос, относно обувките в Некст. Гледах таблицата с размери и не се ориентирах. Специално за обувките в секцията 3м - 6г. Обувки номер 3 най-малки ли са? Защото номерацията от падащото меню започва с високи номера, след което преминава в ниски. Интересува ме по-специално, номер 3 дали отговаря за 1г дете.
Благодаря на отзовалите се!  bouquet
Пак повдигам въпроса и се надявам някой да се включи. Rolling Eyes

# 201
Един въпрос, относно обувките в Некст. Гледах таблицата с размери и не се ориентирах. Специално за обувките в секцията 3м - 6г. Обувки номер 3 най-малки ли са? Защото номерацията от падащото меню започва с високи номера, след което преминава в ниски. Интересува ме по-специално, номер 3 дали отговаря за 1г дете.

Ние сме имали и 2-ка, но на друга марка. В момента сме на 3-ка, като са и абсолютно точно, т.е. време е да минем на 3 1/2.

# 202
  • София
Dzuls, dimitriana, благодаря за информацията. Засега май оставаме на размер 3-4 Simple Smile

# 203
  • София

Може ли да пишете, ако някой получи мейл от Гъбко за новия им курс, дето пристига днес? И знаете ли дали е дошъл? Чакам 3 пратки и да видим сега ли ще уцеля или другия път.

# 204
Получих мейл от Теско, че поръчката ми е изпратена. Първата ми беше отказана заради 2 липсващи артикула от около 15 общо, но направих втора и засега всичко върви добре. Платих с виза на ПИБ.

Ако проявявате интерес към Маркс и Спенсър - пратили са ми код за 10%намаление. Заповядайте:NQXN-9BM5YX-RSWUUP

# 205
Да се похваля и аз какво получих за малката:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/143/17?extra=sch … 3b%26nbsp%3bBoots   размер 10, страхотни са
http://www.mandmdirect.com/products-Timberland-Infant-Bromilly-B … k-Grey_TM1177.htm и това размер 10  супер са
pepa_kisova    bouquet

# 206
момичета получих това горнище и долнище прекрасни са-цикламено  още по хубави са на живо-р-ра е 12-13
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online//velour-hoody/19818

# 207
elenasar  как поръчваш от маталан с твоя карта или трябва да е с посредник
благодаря  Peace

# 208
  • Wolwedans

Ние сме имали и 2-ка, но на друга марка. В момента сме на 3-ка, като са и абсолютно точно, т.е. време е да минем на 3 1/2.
имам сандалки на Некст номер 4, ако искаш да ти ги измеря

# 209
  • София

Не е за студена зима!

Общи условия

Активация на акаунт