Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 218
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Някой пробвал ли е да поръча от Теско с Мастъркард от Райфайзен?  newsm78

# 541
Някой би ли ме включил с една шапка, ако е налична изобщо  Praynig
При поръчката не била налична, а сега ми се струва, че вече е  Cry

# 542
  • София
...че искам маратонките да са с мека подметка, дали някой от вас е взимал такива или знае. Ако може да ми помогнете, може и на лични     Praynig
Ето тези моделчета на найк са с мн мекички подметки, но не стават за джапане в дъжд. Тези имам също -  с твърда подметка са.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 07:00 от Aganka

# 543
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Girls … trList=Dept,brand получих тези боти от маталан но са ни ужасно големи за което много ме е яд ужасно са красиви и мадамски номер 30 цената е като в сайта ако някой прояви интерес на лс

# 544
Дами, как ще разбера, че поръчката ми от Теско е при превозвача?

Статуса си е диспатчед вече 4-ти ден и нямам мейл от превозвача newsm78

# 545
  • Пловдив
Ами превозвача ще ти пише, като дойде време да си я получиш в Бг.  Peace

# 546
Дами, как ще разбера, че поръчката ми от Теско е при превозвача?

Статуса си е диспатчед вече 4-ти ден и нямам мейл от превозвача newsm78

А къде го гледате този статус?

# 547

Благодаря за отговора, аз исках да разбера кога е при тях, че да изчисля за колко доставя Теско да знам за следващи поръчки и да контролирам доставката до БГ-да не кажат ми то късно дойде и затова се забави за БГ Rolling Eyes Но нищо ще търпим и така Peace

# 548
  • София
http://www.clothingattesco.com/menswear/F+F-Hooded-jacket/invt/e … coats-and-jackets
Момичета някой поръчвал ли е това мъжко яке.Според вас дали цялото е пухкаво отвътре или само на качулката?

# 549
divya. това стелката ли е или подметката,че за стелка ми се вижда много Rolling Eyes
Това е стелката незнам май са леко уголемени .По принцип носим ук8 ,но нали тези ще ги носим след месец ,два и затова реших да и поръчам по-големи,но те пък доста и хлопат и ако иска някой може да ги разменим за по-малкия ук 8 http://nandini.snimka.bg/advertising/asda.537418.20808384

# 550
  • София
Ами превозвача ще ти пише, като дойде време да си я получиш в Бг.  Peace

Благодаря за отговора, аз исках да разбера кога е при тях, че да изчисля за колко доставя Теско да знам за следващи поръчки и да контролирам доставката до БГ-да не кажат ми то късно дойде и затова се забави за БГ Rolling Eyes Но нищо ще търпим и така Peace
Моите пристигат на адреса за 3 дни.А иначе като чукнеш на трейкинг номера и видиш надписа "подпис на клиент"(Signature From Customer )значи е пристигнала има и дата и час на получаване  Peace                                                                       
diatod
статуса се следи от (My account )след това ( View your order history) и от там ти излизат всичките поръчки

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 09:31 от Dzuls

# 551
Ами превозвача ще ти пише, като дойде време да си я получиш в Бг.  Peace

Моите пристигат на адреса за 3 дни.А иначе като чукнеш на трейкинг номера и видиш надписа "подпис на клиент"(Signature From Customer )значи е пристигнала има и дата и час на получаване  Peace                                                                       
diatod
статуса се следи от (My account )след това ( View your order history) и от там ти излизат всичките поръчки

Благодаря, пристигнало е значи и другата седмица ще се издокарам с новите дрешки  bouquet

# 552
Благодаря, пристигнало е значи и другата седмица ще се издокарам с новите дрешки  bouquet

Е ти си максималистка. Възможно е да е и след 2 седмици. Сега вече е активния сезон. Ние пазаруваме много и бусовете се пълнят бързо. Затова нещата ти могат да поизчакат. Не се нагласяй да дойдат следващата седмица, за да не се разочароваш и да пишеш тук "посредника ме измами".   bouquet

# 553
  • Wolwedans

Ами направи си една поръчка с Алезар и ще знаеш не само точно кога е пристигнала, а дали и всичко вътре е налично и отговаря на поръчаното. Гери винаги ми праща мейл Peace

# 554
  • Wolwedans
Искам само да се похваля, че след 2 злощастни опита да поръчам от Теско и двумесечни блокирани суми, вече е диспачната първата ми поръчка. Направих си нов акаунт и платих със същата онази кредитна карта, която преди не харесваха... Айде иди им търси логиката! Благодаря на Hope, че сподели за успеха си от нов акаунт, та и аз се престраших и пробвах  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт