Отговори
# 345
Улиа,честита дъщеричка!!! newsm51.В Иван Рилски ли е?Дано скоро е при вас!!!

# 346
diana.pd, взимаш от кръглите тампони за разгримиране и слагаш Риванол. След това аз слагам още два тампона върху натопения, полагаш ги върху гърдичките и увиваш ластичен бинт (той най-добре ги крепи и най-лесно става с него). Това правиш при всчка смяна на памперса.

Фъстъчка, ами и аз не знам вече...всеки лекар си има собствено мнение... ooooh!

Ulia, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБИЧКА !!!    bouquet Hug  bouquet

# 347
Улиа,честита дъщеричка!!! newsm51.В Иван Рилски ли е?Дано скоро е при вас!!!
Да, там е.
Прекрасно отношение на целия екип на клиниката.  Heart Eyes  
Много съм доволна от всички, особено от д-р Узунова, която пое грижите за нея. Сигурна съм, че малката е в добри ръце там.

# 348
Ulia, Честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава,адашка ми е тя. Тъкмо говорих на мъжа ми преди няколко дни,че явно има нещо като мода в имената, защото вече, за съжаление, доста по-рядко се срещат класически имена като Мария например. Дано скоро си я гушкате в къщи  Hug

# 349
  • София
 Аз също съм Мария  Wink
  Ulia честита дъщеричка, ето тази статия за изцеждането ще ти е от полза, а тази за съхранението на кърмата.

# 350
Ulia честита ти рожба  Hug само радост да ви носи.
Аз днес имам кошмарен ден  Close От 5 сутринта малчо ме върти на малкия си пръст  Blush Яде до 5.20ч. след това бяхме ту на ръце,ту в кошарата и накрая на гърда с много зор заспа в 7.30ч.Така в 9 и нещо вече бяхме будни за поредния плач и порция АМ + сумати време на гърда уж да заспи  Mr. Green Да ама не  Whistling Така докарахме 16.30ч. с малко сън.В 17.00ч вече бяхме будни и сега се хранят с тати,че аз каталясах  Confused
Увеличихме дозата АМ да видим да не би да остава гладен и затова да не спи  newsm78 А моята кърма явно не му достига  ooooh!

# 351
  • София

В София се предлагат катарчета под наем за определен период от време [/url]

Aila От къде мога да си взема кантарче под наем?

# 352
А да попитам консултантите, кога приблизително се връщат старите нива на хормоните? Възможно ли е докато кърмя да ми се оправят или чак след като приключа с кърменето? Защото скоро ще стане месец,откакто родих,а пък още ми излизат ужасни пъпки и никак не се чувствам в добра форма. Като някое пубертетче съм  Laughing А иначе имах толкова гладка и чиста кожа, сега даже по врата са ми излезли. Много е неприятно.

# 353
Ulia, честита дъщеричка! Heart Eyes Да ви е жива и здрава и да си е скоро у дома  Hug

Относно връщането на хормоните в граници и пъпките - не знам, ама към третия месец какъв косопад започва  ooooh!

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 18:09 от Dana_2010

# 354
NKl ,със Симона някъде до 40 ден бях така,после малко по-малко изчезнаха.Сега с Ивайла ми се изчисти лицето много по-бързо.Явно всеки път е различно.

Ulia,аз също останах много доволна от всички.Сега препоръчвам с две ръце на една дружка,а и на всеки,който ме пита.

# 355
Мамии ооо чудо  Party Направихме на малчо двойна доза АМ(т.е нормална по таблицата на опаковката) и сега спи непробудно  Mr. Green
Пупуупуууу да спи поне 3 часа и аз се гътвам да дремна  Hug

# 356
vany666, пу-пу, тая дума непробудно не я споменавай  Mr. Green Че и Дани беше непробуден първите 3 седмици Mr. Green

# 357
  • София
geryaleksandrova писах ти на ЛС.

# 358
Dana права беше  Confused Да не го похвали човек-пак се размрънка  Twisted Evil

# 359
Много жалко, че към края на бременността не следях постовете относно кърменето, сега хич не мога да вляза в час. Почвам да чета статията за изцеждане на ръка, за която благодаря на secret girl, но дано не съм закъсняла. Чак сега имам време да прегледам форума. От вчера гърдите ми са много напрегнати и отвреме навреме ги поизцеждам на мивката, но може би недостатъчно. По-предния ден детето сука много, а после почна да суче много по-малко и сега имам свръхпроизводство  Embarassed Храним се по 6, понякога 7 пъти на денонощие. Сега е малко вяла - суче по 5-10 минути, понякога само от едната, понякога и от двете гърди. Не обича да суче дълго. Ако не се справя с цеденето на ръка, все пак ще взема една помпа за извънредни случаи.

А как се справяте с приспиването? Нашата госпожица много изхитря и сега се приспива само на ръце или в нашето легло. Денем обича да спинка до мен на дивана, а нощем е много по-капризна - първо гушкане по коремче върху гърдите ми, после преместване между мама и тати, и чак когато заспи дълбоко, я пращам в легълцето. В резултат на това ходя ужасно недоспала, е, нищо ново под слънцето, а ръцете ми ще станат на щипки.   Thinking Има ли някакви трикове да я научим да заспива сама? На мен сърцето ми се къса, като почне да реве, но таткото нещо настоява да я отучваме от ръцете....

Общи условия

Активация на акаунт