Отговори
# 210
  • в мечтите си
Добро утро/ден !
Ние не спахме много добре.Много скимти и се надува.Ака си нормално но с часове изкарва газове и не може да спи спокойно детето Sad
За капак от вчера и фъфре нослето,няма стичащи се сополки,което ме навежда на мисълта,че е някоя стафилококова инфекция от болницата.Та утре ще искам направление за да й вземем носен и гърлен секрет да видим има ли някакви бактерии.Сумти с нослето и е ужас.
Отделно се буди много често за да яде което ме изумява и изморява  Tired .Преди се налагаше да я будя на 3 часа,сега на 2 часа иска да папка...
Та весело стана и при нас.Ще видим до къде ще я докараме.

П.П. На всичкото отгоре за капак над капака и мен ме боли гърлото......мъжът ми кашля и е с хрема,баткото още подсмърча и явно ангината не е минала...та цирк.
Спирам ,че само се оплаквам и станах многословна.
Gaida кураж мила ще те отпусне това състояние!Всички го минаваме! Hug

# 211
Здравейте и от мен,отдавна не съм писала но никакво време не ми остава за нищо Confused,а ми помагат и двете баби,че аз доскоро не можех да си стоя на краката,ако бях сама не знам как щях да се справя.Мъжа ми  се прибира в 11 вечерта от работа и това е всеки ден и заспива почти веднага,разбирам го че не спи и е на работа,но аз пък съвсем полудявам и на мен ми се реве,ама аз си и рева постоянно,направо е ужас,чувствам се като парцал.Свалила съм само 6 кг,след раждането,което ми се вижда направо смешно,бебчо се роди само 4 кг почти,а докато не спра да кармя,ще си ходя дебела,да ама пък трябва целия гардероб да сменям,есен е все пак.
Добре че бебчо е сравнително кротък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оплаках ви се и аз,надавям се не съм досадила много Whistling
Ако може и паролка от албмчето да кача снимки и аз

# 212
  • у нас
появих се и аз. Имам питане към мамите които съхраняват кърма- в какво я прибирате в камерата newsm78
аз не знам колко кг съм свалила, но корема ми вече е като преди раждането- аз си имах малък Embarassed дупарата си стои Whistling, но ще дойде и нейното време да изчезне. Simple Smile
след малко отивам да се гътна до нея и да предремя, че не знам какво ми е подготвила за нощес Crazy Twisted Evil

# 213
  • София
 Контейнерчета или пликчета за съхраняване на кърма, някои майки използват от най-големите стерилни контейнерчета от аптекта или бебешки стъклени бурканчета.

# 214
Аз не кърмя за това не е проблем приема на каквито и да е било лекарства

Дана : какво му имаше на малкия? бързо ли се оправи?

# 215
Лита, не се е оправил още, но върви на по-добре. Имаше огромни сополи и хъркаше от хрема  Confused

# 216
  • у нас
Контейнерчета или пликчета за съхраняване на кърма-това от къде се купува newsm78

най-големите стерилни контейнерчета от аптекта - знаеш ли колко мл са

Благодаря ти     bouquet

# 217
  • София
  Тези от аптеката по спомени бяха към 100 мл.
  Аз съм ползвала контейнерчета на Авент, но са скъпички. Ето пликчета на лансинох на първо четене в гугъл - http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2111
  На авент от аптека съм взимала.

# 218
  • у нас
мерси. Ще търся тези пликчета на лансинокс Hug дали само по Интернет могат да се поръчат или да търся и в бебшките магазини newsm78

# 219
мерси. Ще търся тези пликчета на лансинокс Hug дали само по Интернет могат да се поръчат или да търся и в бебшките магазини newsm78

Пликчетата се продават в аптеките  Peace
Как ви завиждам за кърмата  Crazy На нас не ни стига и се дохранваме с АМ  Close

# 220
Сега чувам че малкия хърка един такъв,
няма сополки ама се чува едно "хър-хър" от носоглътката...
какво ли е това нещо? че и нашето педи чак в понеделник ще преглежда Sad

# 221
Сега чувам че малкия хърка един такъв,
няма сополки ама се чува едно "хър-хър" от носоглътката...
какво ли е това нещо? че и нашето педи чак в понеделник ще преглежда Sad

LITA и ние сме така от снощи и си мисля,че е лека настинка.Много е неспокоен,трудно заспива и бързо се събужда  Sad

Мами я ми препоръчайте олио за бебко за много суха кожа.Мажем се по 2 пъти на ден не само след баня,защото се лющи като рибка моята душица  Confused
Педито ни изписа един спрей за нослето-СТЕРИМАР ама ме е страх да го пръсна.Такъва струя излиза от налягането,че бебко със сигурност ще плаче от това.

# 222
Уф, и не мен ми е много сдухано. Стоя си в нас по цял ден, единствено гледаща часовника - кога е следващото ядене на бебето. Таткото не е в града, отново е на състезание и докато всички се забавляват аз продължавам да си стоя сама с бебето, затворена в нас.Дори не мога да го изведа с тази настинка, която имам,че да не се влоша. А и не мога сама да си нося количката, заради операцията,а асансьорът не работи.Освен това нямам и желание да излизам, чувствам се като свиня - майка .А и не мога да тренирам,заради операцията и не мога да спазвам диета,заради кърменето. Явно още дълго ще си остана дебела и разбира се, затворена в нас, докато всеки си е грабнал шапката и си прави каквото си иска. Но, в крайна сметка, аз съм майката, аз ще си го гледам детето, това е положението. Само дето,ако продължавам да бъда толкова кисела и лоша в нас, скоро наистина само аз ще си го гледам...
Но, не трябва да се оплаквам много,защото бебчо е здраво и хубаво дете,а това е най-важното.Надявам се да свикна по-скоро.

# 223
Наминавам само да ви нацелувам.Ние с Диди не се спираме  Mr. Green.Такива скитни сме станали  Mr. Green !
Целувки на висчки!  Hug Hug Hug

# 224
Здравейте и от нас-относно пликчетата, Рали,аз обърнах аптеките в Плевен,е няма и няма и накрая ги поръчахме от интернет и на следващия ден сутринта дойдоха и доста напълних,ама си мисля че това беше,защото от няколко дена няма вече какво и да изцеждам.Явно малката госпожица си хапва добре и в повечко Grinning
Днес купих чай на Хип за коликите с копър,анасон и лайка и се чудя аз ли да пия,на нея ли да давам newsm78 Въпреки,че от няколко нощи по-добре спи,но пак си се превива и си реве стабилно,но доста по-малко от преди,вие как процедирате?

Общи условия

Активация на акаунт