Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
Кога е отворено магазинчето на Сали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира складът на Сали и какви са работното му време?
-
Кога мога да започна да използвам ластичен колан след секцио?
-
Кога е отворено магазинчето на Сали?
-
Как мога да облекча коликите на бебето си?
-
Мога ли да приемам лекарства, докато кърмя?

, и почва едно мрънкане ужасно, нито иска да суче нито нищо, абсолютен киселяк. Забелязала съм, че това бодърстване идва след като е спал два пъти един след друг поне по 2-3 часа непробудно.
,че само това ми липсва. Когато много ме боли и не мога да спя поне чета за изпити,че и това ми е на главата-започват от началото на октомври 
и съм доволна!
след това ми слага марля с йодасепт и ме праща да си ходя.Питах го дали в къщи да си правя такива марли той каза НЕ само сухи превръзки-нищо друго.След първата процедуа като набра отново-пак отивам в болницата и тъй като кожата на рязаното място вече е слепнала се наложи леко да я отвори за да може тъпата течност да изтича а да не остава вътре
А това как болеше няма да описвам-зараснала рана да я отворят наново и то на онова място там
Та..сега ми е малко по-леко.Мястото сълзи постоянно(по лигнина остава петънце голямо около 10 стотинки)но пък щипе постоянно.Уффф то не е за разказване.
Лекаря ми вика,че аз съм "напоила" така раната с течност,но всъщност и нищо да не и слагам пак си има течност.Писссннаа ми
Тук таме се мяркам и из кухнята, че все пак трябва и ние да хапваме 
м
Започавм със слагането на гърда, ако не иска - следва памперса. Ако и това не е, поразсъбличам го малко и обикновенно се оказва, че е това. Ако и тогава нервничи, започваме със занимавките, докато започне буквално да крещи - тогава вече със сигурност иска манджа