Знаете ли кого видях- 16

• 106 593
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • ...край Дунава
Аз пък докато бях на лекции, всеки ден виждах онази Ванеса от ББ фемили-работи в заведението до университета ни. Не че е някаква известна де, но като се заговорихте за Бигбрадърци се сетих. Височка, слаба и плоска с много малко коса Tired

# 421
  • out of space
Аз пък докато бях на лекции, всеки ден виждах онази Ванеса от ББ фемили-работи в заведението до университета ни. Не че е някаква известна де, но като се заговорихте за Бигбрадърци се сетих. Височка, слаба и плоска с много малко коса Tired

В Ботевград ли? Кое по-точно?

# 422
  • ...край Дунава

В Ботевград ли? Кое по-точно?

Да. "Face" се казва заведението.

# 423
Тя не беше ли с малко бебенце, в майчинство?

# 424
Днес като отивах да си взема детето от ДГ видях Анна-Мария Гюзелева. Излизаше от Пикадили Експрес на ул. Кораб Планина. Купила беше българско червено вино. Не беше опаковано, затова го видях.
Понапълняла доста в краката, с дълга, доста оредяла коса, без никакъв грим.

# 425
Днес ми беше ден за срещи на известни люде: Галена по Витошка, Иван Костов в лобито на Гранд Хотел София, както и Ути в Мол Сердика, а и още една персона от телевизията, но не мога да се сетя за името му  newsm78

# 426
Симеон Дянков вчера в УНСС.

# 427
Симеон Дянков вчера в УНСС.

Вкарайте го на някои упражнения по икономика.  Praynig

# 428
Вчера в мол Сердика Иван, Андрей, Вихра  и Бианка снимаха някаква реклама, след това видях и Руслан Мъйнов до Джъмбо , а малко след това и Христо Гърбов пак там.

# 429
  • в ябълковата градина
Видях Кръстьо Лафазанов на бул. България.
Преди два-три дни видях и наскоро родилата Калина Илиева в мол Сердика.

# 430
  • София
Американския посланик и Яна Маринова в Mall оf Sofia, снимаха "Стъклен дом"

# 431
Пеио от Имате Поща- и целия бенд в Камино!

# 432
Станишев вчера в Билла Борово. Пазаруваше си кротко с един, мисля, охранител.

# 433
  • Viena
Пеио от Имате Поща- и целия бенд в Камино!
Даже и пее и се води нещо като управител.

# 434
Снощи - в "Хепи", в Русе - Драго Чая. На съседната маса. Стори ми се доста подпухнал.

Общи условия

Активация на акаунт