Знаете ли кого видях- 16

• 106 597
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Боже, забравих ги пък тия съвсем. Crazy

# 406
  • Варна
Хихи, точно Диана! И аз съм ги забравила тотално. Като я видях си рекох "Тая пък колко ми е позната!". После се светнах, че от ББ. Държеше се високомерно, де.

# 407
Гергана Гунчева в калипсо-много готина; Румен Овчаров с жена му и кучето на разходка; Параскева Джукелова в парка Займов и Тодор Кирков с двете деца пак там.

# 408
  • София
Вчера сем. Милеви от семейния ББ в Южния парк. Точно се чудех мъжа откъде го познавам и той взе, че проговори. Simple Smile
После дадох път на кметицата, че в нашия квартал поради ремонт настана хаос в движението.
Днес Дучето с изгасала пура предвождаше някаква група фенове и разпалено им даваше указания и ги нахъсваше - да не би да има мач довечера?
Малко след това Татяна Дончева.

# 409
Тази година на връщане от морето - изпреварихме с колата невероятното сплотено семейство Елеонора и Давид. Бяха с черен Опел Тигра в посока София. Елеонора беше без грим.Повярвайте, не е женска злоба, нищо особено не е . Наскоро в Лозенец - Мария Бонева /залятата с киселина  преди години /. Същата като "по телевизора". Личеше си, че е била много красива жена. Преди две-три седмици гледахме "Карнавал" в Сатирата. Мария Статулова много ми хареса. Преди време пак на едно представление - дъщерята на Искра Радева - много, много, много слаба.Даже стряскащо.Иначе много пипната -букли, грим, джуки, скули...всичко. На същото прдставление - Мира Добрева. Много красива и ведра, дори ми се усмихна. Пак тогава народният любимец - Веселин Маринов.Жена му определено хваща окото. Peace

# 410
Диана и Добата( от ББ) въобще не ги броя за знаменитости. Него скоро го видях пак в мола ( аз явно само там ходя), а Диана ми преподаваше йога преди години и определено е впечатляваща.

# 411
  • До морето
Красимир Балъков в Гранд Мол Варна, приказваше по телефона (на немски).Доста симпатичен.

# 412
Днес най-накрая видях Иво Димов, още не мога да се свестя от вълнение  Mr. Green В Коста. Ако ще го дебнете - там е мястото.

# 413
  • ВАРНА
http://img2.sportal.bg/uploads/news/2007_38/images/00065665.jpg

ей го, Убавец  Simple Smile Не знам колко е прясна снимката. Ще взема да го щракна другия път като го забележа.

Грешно сте се насочили към Мол-а. Постоянно го виждам или около ФК, или в Морската, та чак вече не ми прави впечатление  Laughing

# 414
  • софия
Вие из София все интересни хора виждате, аз във Варна най-много Иво Димов да засека ooooh!
Кой пък тоя newsm78

Бивш (май) футболист, върви все едно цяла Варна му дължи по 2лв  Mr. Green

П.С. http://www.sportal.bg/news.php?id=65665 - един млад Шекспир е той  Mr. Green

Сериозно те предупреждавам: преди да започнеш да четеш трябва да освободиш съзнанието си от всичко и да не се разсейваш, за да не изпуснеш тънката философска нишка Joy Joy Joy

# 415
Топмоделът Деян/не знам как се изписва/ Христов. Няма да казвам къде, само ще споделя, че много се забавлявам, наблюдавайки поведението на жените около него- на възраст между 23 и 55г.  Simple Smile

# 416
  • София
Кой беше Деян Христов?Дай някоя снимчица...иначе си е рядкост да видиш красив мъж на улицата,та и аз бих се огледала Blush.
Аз пък срещнах Кристина от дуото Кристина и Константин,тези които правят марката "Вампила".Много висока и страшна жена.

# 417
  • София
Ето го
На мен ми е интересно дали е нисък, на снимки ми изглежда не повече от 1,80

# 418
  • Варна
И аз видях миналата седмица в съблекалнята на Палах Диана от ББ след тренировката си по шейпинг, следваше група по йога, така че все още е инструктор. Симпатична и слаба е, не съм я оглеждала по-специално.  Simple Smile

# 419
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Днес най-накрая видях Иво Димов, още не мога да се свестя от вълнение  Mr. Green В Коста. Ако ще го дебнете - там е мястото.
А още по-сигурно е закусвалнята срещу църквата "Свети Никола''.....яде неотменно боб яхния... PeaceОколо 12'30ч. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт