Знаете ли кого видях- 16

• 106 621
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА
          Днес нали слънчево... и познайте кого видях пред Costa cafe  Wink -  Иво Димов, естествено  Grinning

# 391
  • софия
В патиланци- бате Енчо, разбира се. Беше на приказка с Енчев

# 392
Аз редовно виждам и чувам мъжа на Карла Рахла под нас с новото му гадже, което е май чужденка.
Карла Рахал е около сто кила, а съседа ми е по- млад от нея  и го разбирам...Бих изкарала някой лев от вестник Уикенд.Колко ли плащат за снимка? newsm78

# 393
  • София
Нещо не разбрах???!!Карла Рахал и мъжа и живеят заедно,ама той си има гадже?
И щом тя е пълна това го оправдава,така ли?

# 394
Те са разделени ли?  Rolling Eyes

# 395
Ами аз го виждам, че живее при технните под нас с  една друга мацка.Определено много  красива.

# 396
Аз редовно виждам и чувам мъжа на Карла Рахла под нас с новото му гадже, което е май чужденка.
Карла Рахал е около сто кила, а съседа ми е по- млад от нея  и го разбирам...Бих изкарала някой лев от вестник Уикенд.Колко ли плащат за снимка? newsm78
Че кой се вълнува с коя спи Башар?  Thinking

# 397
Ама това сестрата на Башар ли е?
Аз четох скоро в едно списание че тази Карла Рахал била любовница на Стефан Данаилов така че..

# 398
Че кой се вълнува с коя спи Башар?  Thinking
Башар е брат на Карла, а тук става въпрос за мъжа и.

# 399
Карла Рахал написа най-готините песни на РУши , голям фен съм й

Лъжи ме

Tи беше

това също много ми харесва , тя го пее :
I wish you

# 400
  • Варна
Ох therese, кой се нтересува от творчество? Важно е кой колко кила е и с кого спи/живее  ooooh!...

# 401
  • Варна
Вчера Славчето в Мола. Оглеждахме се за Иво Димов, но той бе железен и отново не посети тези евтини търговски центрове.

Хаха. Heart Eyes След няколко дни пак ще ме видиш, и пак ще се оглеждаме за този левент. Joy Joy Joy
Ама ако ще ходите в Мола - забравете да го видите!  Naughty
За сметка на това вчера, в Мола  Crazy видях варненката от последния ББ, онази, дето се се занимава /уж/ с йога. Забравих й името  ooooh! Висока е, а може и да е била с много високи обувки - не видях, в играта изглеждаше по-добре, на живо не прави впечатление.

# 402
  • out of space
В петък Евгени Минчев в Пикадили- мола на Стамболийски. Излъскан, изтупан и нелеп. Разговаряше на висок глас на английски с някаква. Малко след това Йоана Буковска вървеше по Стамболийски- много ми харесва тази жена!  Heart Eyes

# 403
Вчера Славчето в Мола. Оглеждахме се за Иво Димов, но той бе железен и отново не посети тези евтини търговски центрове.

Хаха. Heart Eyes След няколко дни пак ще ме видиш, и пак ще се оглеждаме за този левент. Joy Joy Joy
За сметка на това вчера, в Мола  Crazy видях варненката от последния ББ, онази, дето се се занимава /уж/ с йога. Забравих й името  ooooh! Висока е, а може и да е била с много високи обувки - не видях, в играта изглеждаше по-добре, на живо не прави впечатление.

Коя е тая от Бб, мило? Нещо не се сещам за друга освен Леомани. Crazy

# 404

Коя е тая от Бб, мило? Нещо не се сещам за друга освен Леомани. Crazy

Диана  Peace Така ли се казваше.... Mr. Green, дето беше женена за адвоката, стюардесата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт