LaRedoute.fr - 173 - Всичко за поръчката!

• 36 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Може ли отзиви за тези халатчета http://www.laredoute.fr/vente-peignoir-a-capuche-polaire-enfant- … iginminipdp=cross sell pdp
Как са като размер, отговарят ли си? Ако някой може да сподели размери ще съм много благодарна.

# 61
Тц. Нямам бебе, камо ли мъжко.   ooooh!
Значи на Адидаса, момичешкия, ми трябва.

Алекс, 7181841.  Peace
Но, при мен въобще не излиза в момента. Пиши при теб как е.

Не излиза въобще.
Пише, че няма такъв референтен номер.

# 62
# 63
Днес ми дойде поръчката с дрехите за беба-супер попадения. Ето и малко снимки-oт тук:http://shoppingaddict.snimka.bg/hobby/la-redoute.274803.20689574

# 64
Тц. Нямам бебе, камо ли мъжко.   ooooh!

Алекс, 7181841.  Peace

Не излиза въобще.

Ох, страхотен е този анцуг! Излиза по реф. номер в основната търсачка, но не и във формата за поръчване по реф. номера.
Толкова ме е яд. Sick

# 65
  • Стара Загора
ето размери на дудунката на окау за 116
ширина под мишница 35,дължина 45,ръкав 45 с ластика,ширина ханша 45
вталено е леко
http://prikachi.com/images/475/2520475m.jpg

# 66
Тц. Нямам бебе, камо ли мъжко.   ooooh!

Алекс, 7181841.  Peace

Не излиза въобще.

Ох, страхотен е този анцуг! Излиза по реф. номер в основната търсачка, но не и във формата за поръчване по реф. номера.
Толкова ме е яд. Sick
Не се отчайвай, всеки ден го пускат по някое време, все ще го хванеш!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 20:00 от fanagoria

# 67
Да ви кажа как дествах аз с момичешкия адидас - 781841(ей и рефернтния му номер съм научила наизуст). Предния път когато за малко го изпуснах, мисля че петъка беше - момичетата тогава писаха, че е бил активен доста време. Та аз когато влезнах вече пишеше, че ще го има след 4 седмици, но все пак аз го сложих в кошницата ми. И ето днес се появи - чист късмет Rolling Eyes

# 68
А аз да попитам: този анцунг Адидас има ли тийн-вариант? Чудя се мъжът ми дали ще влезне в 180 /като размер е M-L, ларедутските му панталони са 40 Rolling Eyes /

# 69
Хайде и аз да се разпиша. Вчера направих първата си поръчка Mr. Green С нетърпение чакам да дойдат, но определено ще има още много поръчки Hug

# 70
  • Бургас
А аз да попитам: този анцунг Адидас има ли тийн-вариант? Чудя се мъжът ми дали ще влезне в 180 /като размер е M-L, ларедутските му панталони са 40 Rolling Eyes /

Няма 180 от момчешкия екип.
Иначе, най-добре виж размерите, които беше дало едно момиче, когато получи 174.  Peace Някъде в края на предната тема са.

# 71
  • БУРГАС
Момичета някой помни ли , койо е връшал артикул, колко излизаше до 0,5кг, сложих квитанцията вътре и сега ме питам помня колко с абили единия пакет беше над 0,5 и беше около 15,50лв, но др беше по малко ма не помня колко.

# 72
  • Сливен
аз връщах детските адидаски,към 380гр-400гр мисля бяха .точно 10лв с препоръката  Peace

п.п.въздържах се 2 седмици,но днес ве4е  Crazy не издържах и пуснах едни комплект пума 102р-р току що,излезе ми общо с едни тривки и таксата 19.20 евро.сега се надявам и да е наистина малко по голям че синът ми е 108см  Laughing 
адидаса ни е тъкмо 102 и е идеален за градината

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 20:57 от milena hristova

# 73
  • Пловдив
Ето размери на детската Пума.Да има го в каталога ,но оттам не се намаля ,както искам. Laughing
Размер 92.Долнище-неразпънат ластик 22,5 ,дължина по вътрешния ръб 42 см,обща дължина 60см Горнища ирина под ръкавите 37,5 дължина под тях 25,5,дължина на ръкава по вътр ръб 31см
Според мен е огромно.Не знам мамите с 4 годишни деца да кажат това не е ли като за тях  newsm78

# 74
  • София
 Някой има ли реф№ на този Адидас http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-fille.aspx?producti … =1&pos=33_n_n - не го намерих в каталозите пуснати от Ева...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт