Януарчета 2007

• 25 818
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Днес ми беше екшън ден в ДГ. Като отидохме първо видях Лилита, кротко пушеща с мъжа си отпред.  Mr. Green Обаче после ми се разгони...Намираме един баща заедно с момченцето бесен пред групата на Никол. Крещи, врещи, пяна му излиза от устата.  Shocked Сипе заплахи за хлапето и цялата ДГ. Докато се усетя излита и Никол отвътре и почва да реве. Шаш и паника.
Оказа се, че заместващата учителка (лелка от яслата) ги оставила сами и отишла незнайно къде. През това време бесовете сътворили каквото се сетили. Първо се полели целите с вода (това вече даже не го отчитам, че е ежедневие), после се пребили и счупили една врата.  #Crazy #Crazy #Crazy Никол едно дете я ритало по лицето, в резултат има отпечатана обувка на слепоочието.  ooooh! И се скрила под едно от леглата. Лелката невъзмутимо каза - аз замествам, не мога да се оправя с тях. Всичко това, дъвчейки някаква храна.  Crazy
Утре семейно отиваме да видим какво може да се направи, ако тярбва при директорката.
Не знам, но...Люлин. Вярвам, че това в нормален квартал няма как да се случи.

Това е вечерта на шока  Shocked Shocked Shocked Аз на тая лелка бих и вкарала един в муцуната, ей така, за да се справи следващия път Close Close Close

# 241
  • София
Той бащата щеше да я бие - тя каза - не мога да се справя с тях.  ooooh! ooooh! ooooh!
Абе не знам, хем е комично как в 21 век в ЕС, в столица може да се случи това. Хем като си помисля, че ритника можеше да е в окото, а не в слепоочието и ми иде да взривя ДГ. Confused

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:13 от Klemy

# 242
  Мимоза,миналата година дадохме по 50 лв. за всичките нужди (учебници и др.).Отделно купуваме минерална вода и набавяме мокри кърпички.
  Това с телефоните за госпожите ме уби.....Защо изобщо им се обаждате на мобилните телефони?Детската градина няма ли телефон?

Клеми,  #Crazy не мисля че проблема е в квартала....Успех в разговора с директорката!Разбира се,че с нея трябва да говорите.  Peace

# 243
  • София
 Shocked Shocked Shocked
К'ви телефони ще купувате, бре???  ooooh!

И ние миналата година дадохме 50 лв за всичко - помагала, неща за рисуване, играчки и вода! Днес не бях на родителската, не знам каква ще е сумата, но не вярвам да е драстично по-различна...  Naughty 30 деца са, но учителките ни са от онези, по образование и призвание. Е... ама "блъскам" през 2 квартала в трети, нали се сещате...  Crossing Arms

Клемс, тия вашите вЕрно не са редовни!!!

Ели, Шош е 2-ра група и си е ок - не знам как твоето момиченце ще търпи бебетата (те девойките са "по-светнати")

Наздраве, Барцелона!  Drunk

# 244
Леле, майко!!! Какви неща се случват!!!
Мимоза, тия хора са безумно нагли! Нямам думи! Телефони, матраци...що за абсурд!
Клемс, тази пък женица, от където и да е, направо си плаче за мигносекундно уволнение със забрана доживот да се доближава до ДГ!!!
Благодаря за инфото, още утре ще питам и ще задвижа нещата да я преместят във втора група  Hug

# 245
Klems,kaкъв е тоя екшън в градината? Тия луди ли са или какво - за уволнение плачат,как може такава безотговорност.  #2gunfire

Мимозе, никакви телефони ,матраци и чаршафи - то да не си е вкъщи детето - те са ДЛЪЖНИ да осигурят необходимите за пребиваването на децата неща.Тук всяка г-жа дава личния си номер още като заведем детето за първи път на градина.Не ми са искали пари за подобни глупости - това си е инвентар на детското заведение - глупаво е и е нагло да осигурявате вие чаршафи и матраци.След време да не искат и обяд да носите на децата?Аз утре съм на родителска среща и май по 40-50 лв. ще събират за учебни пособия -блокчета,пастели,моливи и такива разни.Всеки месец даваме по 2лв. за санитарни материали на децата и това е.А също и често идват разни театри и там скачаме по 3 лв. за билет.Сега се замислих ако не им дам пари за театъра дали ще оставят детето само в групата ако другите деца отидат  Joy От другия месец Тото го записах на карате и там са две вноски по 43лв.Засега само това са ни искали.Утре след срещата ще докладвам как е минало.А,и да добавя Тоти е във 2 група.Януари като тръгна (беше в списъка за септември миналата година,но го изчакаха да си навърши годините) беше с набор 2006 и малко (2-3 деца ) от набор 2007 и пак си продължава с тях.Сега е в голяма група  и "бебетата" го дразнят като плачат  newsm78

# 246
  • Русе
Добро утро!

otmiana-Diana, изкуствената става по ЗК ли я слагат?  Thinking

Не зная!Ще ми се да не разбирам!                                                                                                                                             Мимоза,що не им вземето лаптоп на госпожите? Mr. GreenОт мен чао за този месец,че от утре без нет-до заплатено време Laughing

# 247
  • София
Добро утро!

otmiana-Diana, изкуствената става по ЗК ли я слагат?  Thinking

Не зная!Ще ми се да не разбирам!                                                                                                                                             Мимоза,що не им вземето лаптоп на госпожите? Mr. GreenОт мен чао за този месец,че от утре без нет-до заплатено време Laughing

Hug Hug Hug
Ако искаш, да се поинтересувам за ставата?...  Rolling Eyes Ама, ти каза, че е за по-нататък, до тогава Бате ви Бойко може да е оправил здравната система...  Sunglasses

Цък тук за добро утро!  Mr. Green

# 248
Мимозе, тия са много нахални  Laughing
При нас учебниците са безплатни, Общината ги осигури. И друго нищо не ни искат, освен флумастри, моливи, блокчета и др. помагала.
Вашите искат да обзаведете групата за следващите 15 години.

Дори водата и тоалетната хартия и др. санитарии са осигурени от Общината.
Само чаршафи носим (градинските са стари и износени), но всеки си знае своите и ни ги дават на две седмици за пране.

Олеле, Клемс  Shocked

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 08:13 от Анджелина

# 249
otmiana-Diana,много съжалявам за вашите здравни невзгоди....
Моята сестричка ,като малка имаше луксация и не знам си колко време от първата си година прекара с една палка между краката.Но сега е здрава жена,родила дете по нормален начин.Разбирам,че вашето положение е много по-сериозно,но все пак дано и вие след време да се похвалите със същото!  Praynig Praynig Praynig

Мопси,дано е лека и успешна операцията!Жалко ,че не може да се мине без нея.  Confused

# 250
Добро утро!
otmiana-Diana, изкуствената става по ЗК ли я слагат?  Thinking
Не зная!Ще ми се да не разбирам!                                                                                                                                             

От сърце ти го желая  Hug

# 251
Ха добро утро, днес съм в такова настроение - http://www.youtube.com/watch?v=qtamkr7UnKg   dance
Питах сутринта в градината, можело да я преместят в друга група, но в тях имало по 30 деца, а в на Ева засега са 24. Била си намерила две приятелки, такива отракани като нея и уж се занимавали тричките. Увериха ме, че ако видят, че зацикля, ще я преместят при по-големите.
Другата седмица имаме родителска среща и ще видя тогава какво ще ни искат.
Мопси, много непрятно това с хернията. Тежка операция ли е? Нищичко незнам по тоя повод  Embarassed

# 252
Една хубава статия за мъжките майки  Wink - http://mamita-bg.com/2010/09/29/не-възпитавайте-мамини-синчета/

Какво е станало с Мопси  Shocked Изтървала съм  Thinking

# 253
  • София; Дружбето
На мене Миша вчера ми се прибра одраскана с играчка по бузата и каза, че едно дете я ударило по главата. Довечера като я взимам се надявам да уцеля госпожа и да я питам кое е това дете и има ли подобни изяви Crossing Arms
Клемс, това вашето без коментар. При директора и да я махат като не може да се справя. Плаща се за свършена работа, а не за пушене по градинките #Cussing out
В нашата детска събираме 40 лв - 20 за помагала и 20 за играчки, в които влизат и играчките на Коледа. Хич не е много. Но телефон, матраци Shocked това си е задължение на общината и нямам намерение да купувам подобни неща. Единствено на нашата площадка няма играчки, само пясъчник и сме решили да изискаме от директорката да закупи. 4 години децата няма само да копаят с кофички и лопатки ooooh! Ако не се съгласи има вариант да се поръча от Англия на нормални цени и за това бих дала пари

# 254
Абе шматки, т'ва с матраците беше ирония  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт