Януарчета 2007

• 25 601
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Дали ще търпи очила?

Надявам се  Thinking Засега е ентусиазирана  Praynig

# 61
  • София
Дали бихте се преброили за утре, моля?  Rolling Eyes Crossing Arms

1. Сту
2. Лилита
3. Цвета
4. КайРенн
5. Манана
6. Клеми

# 62
  • София

1. Сту
2. Лилита
3. Цвета
4. КайРенн
5. Манана
6. Клеми

7. Хрисси, Хрисси!   ura

# 63
  • София; Дружбето
Joy абе подозирам,че е това, ама не пречи да и бръкнат в ушите да я стреснат Laughing

Мене кой ще ме кара у Ива Mr. Green

Нимско нема ли да дойде да релаксира?

# 64
  • София
 Nim рече, че има неотложен ангажимент. Срамежливо не попитах какъв.  Mr. Green

# 65
Аз, за сега, не мога да кажа със сигурност, защото няма кой да гледа Ели.

# 66
Тамън да се запиша..........и гледам тя Ива вече предвидливо ме отбелязала Simple Smile

# 67
  • София
Nim рече, че има неотложен ангажимент. Срамежливо не попитах какъв.  Mr. Green

4470

# 68
  • София
Здравейте девойки,
от няколко дни не съм ви наглеждала.... четох по диагонал,НО първо да поздравя Цвета за малкия и пораснал мъж да е много здрав и все така послушен.
Иве...сега вече щеш нещеш ще си седнеш на д*то Mr. Green Да си пазиш кракът и да си почиваш..
Сту,то си е до дете, но на моя приятелка момиченцето носи очила от доста по малка възраст от Ая,справя се чудесно.
Девойки къде е тая среща не разбрах,може да дотътря и аз,напоследък Рая е научила една много хубава БГ песен,любима на баба и "Остаряваме бавно" и постоянно ми я пее Crazy,аз имайки в предвид че скоро станах на 30, хич не ми е до тази песен предпочитам да ми пее за "семки и бонбонки",ама тя като я е лапнала и сама това слушам по цял ден.Имам нужда от питие и хубава компания и поне два часа да не чувам тази песен Mr. Green

# 69
Девойки къде е тая среща не разбрах,може да дотътря и аз,напоследък Рая е научила една много хубава БГ песен,любима на баба и "Остаряваме бавно" и постоянно ми я пее Crazy,аз имайки в предвид че скоро станах на 30, хич не ми е до тази песен предпочитам да ми пее за "семки и бонбонки",ама тя като я е лапнала и сама това слушам по цял ден.Имам нужда от питие и хубава компания и поне два часа да не чувам тази песен Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Срещата е у Ива  Peace

Ним, що пак бЕгаш?

# 70
  • София; Дружбето

Joy Joy Joy Joy Joy Срещата е у Ива  Peace

Ним, що пак бЕгаш?
Сигурно Симо ще празнува Wink
Барби, айде идвай, пък после ще ме върнеш  newsm03

# 71
  • София
Вие от "оня край, що не се разберете и заедно да кацнете?...  Thinking Ето, и Хрисси е от там. Айде да не ви координирам, разбирайте се и на една да обясня.  Wink

# 72
  • София

1. Сту
2. Лилита
3. Цвета
4. КайРенн
5. Манана
6. Клеми

7. Хрисси, Хрисси!   ura

8. Барби

# 73
  • София

1. Сту
2. Лилита
3. Цвета
4. КайРенн
5. Манана
6. Клеми

7. Хрисси, Хрисси!   ura

8. Барби
9. Рени /може да е за малко/

# 74
  • София
Не успявам да се включа тези дни, но сега предвидливо влизам за да проверя Ива  Hug. Надявам се, че ще се възстановиш бързо и дано поне не е много болезнено   ooooh!
Пиша се за срещата, но не помня дали прочетох някъде за час  Embarassed

Сту много неприятно, точно вчера си мислех дали да не заведа Йоана, пише почти легнала на тетрадката  Sick #Crazy. Пък аз и като малка имах някакви очила  newsm78. Ама може би трябва да водя и двамата  Thinking. Иначе днес бях на профилактичните прегледи от работата и точно очния го пропуснах Confused, щото имаше голяма опашка  ooooh!, а работата чака  Tired
1. Сту
2. Лилита
3. Цвета
4. КайРенн
5. Манана
6. Клеми
7. Хрисси, Хрисси!   ura
8. Барби
9. Рени /може да е за малко/
10.Викс

Общи условия

Активация на акаунт