Януарчета 2007

• 25 811
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Честит рожден ден Ели! Нека мечтите ти станат реалност и в личния  и в професионалния ти живот! Бъди силна, но женствена! Бъди борбена, но усмихната!  Бъди упорита, но търпелива!  bouquet

# 346
  • София, Лагера
Уффф, аз пак направих бъбречна криза, последвана от контракции  Tired. Голяма гадост! Добре поне, че е тук в Сф и е докато съм отпуска. Можеше да се случи и докато съм в Прага или Будапеща, а тогава щеше да е доста по-гадно  ooooh! Whistling (винаги може да е по-зле) Mr. Green
Дано се оправя бързо като предните пъти, че имам си планове за утре!  Mr. Green

# 347
  Ноеми,защо отново криза!  ooooh!
  Скоро по ТВ чух,че болката при тази криза е най-силната възможна болка в човешкото тяло..... Tired
  Какво може да се направи,за да не ти се повтарят повече?  Hug

# 348
  • София
Днес оставих Шош у дома, защото събота и неделя повръща (не много, но все пак) и в резултат започнах да изпушвам, и накрая се поскарахме, та сега ми иде да се ритна!  Banghead Поговорихме, извинихме се, разбрахме се, но мен ме е яд, че си изпускам нервите, пък и това че съм силно ограничена в движенията явно допринася не малко...

# 349
Ели, честит рожден ден! Желая ти много щастие, много любов и здраве!   bouquet

Ноеми, стискам палци бързо да премине кризата. Може би все пак е знак да не се претоварваш много.

Ив, как е кракът? Не се притеснявай за скарването с Шош. Не си ме видяла мен за какви дреболии избухвам.   Crazy

Цвета, добре ли сте вече?

Манана, бързо оздравяване!

# 350
Елеонора,честит рожден ден!Бъди все така красива!Много здраве,късмет и любов да изпълват дните ти!    bouquet  bouquet  bouquet
Бързо оздравяване на болните! Hug   bouquet
Аз започнах /уж на шега/работа и сега  #CrazyА Алек още не се е оправил. SadВече стана почти месец без да спре да кашля и да се хремавичка SadМиналата седмица го водихме на преглед всичко било наред SadА аз грам не мисля така Sad
Ох,оплаках се SadЛека вечер и усмивки!  bouquet

# 351
Другарчета мили, благодаря ви страшно много за прекрасните и невероятни и страхотни пожелания за моето порастване   Hug Hug Hug
Вчера само минавайки през компютъра поглеждах страхотните ви пожелания, понеже освен моя РД празнувахме и 5 години от откриването на комплекса, в който работя, та лудницата беше пълна.  Crazy Гостите се включиха в игрите с децата и слушаха 5 БРИЛЯНТНИ музиканти, класически китаристи и една цигуларка....Ммммм, нямам думи!!!  Crazy
Ноем, това много страшно звучи! И аз да попитам - от какво се пораждат кризите? Има ли начин да се избегнат или каквото и да правиш, си ги получаваш? Каквото и да е, дано не се случва отново  Hug
МОни, ха дано се оправи Алек скоро, за да си спокойна  Praynig
Ив и аз се чуствам отвратитено като се скарам на Ева, обаче колкото и да съм търпелива, понякога простоооооооо.......не на главата ми, а незнам къде ми се качва. Опитвам се да я разбирам и да си говорим, но имам моменти, в които буквално ми пада пердето и се карам, после много ме е срам от себе си.

# 352
ivonska,ако не е тайна,за какво му се ядоса на Шош?

Ели,може ли и ти дадеш някакъв пример,за какво сте се карали с Ева?

# 353
  • София; Дружбето
Карам се и хич не ме е срам. И Цвета е хора все пак Crossing Arms
Днес ще се сдобия с 1 брой свекърва, надявам се добре опаричена и с благ нрав Crazy

# 354
Селма, прост пример от всяка Божа сутрин - "облечи си якето, навън е студено", "не искааааааааааам, не искаааааааам, топло ми е". Ей това като го чуя, полудявам. Разбирам, да е 20 градуса, ама тая сутрин беше 5, вятър, дъжд, студ - топло й било.
Другото е, че иска нещата да се случват сега, на секундата, не след 2 секунди, а СЕГА! Обяснявам да изчака една минутка - и пак - искааааааааааам...
И хленчи много. Всичко това го отдавам на факта, че е твърде обгрижвана и дори усещам признаци на разглезване. Живота с баба и дядо, гостуването на тати и дргите баба и дядо - няма как да не й се отрази.

Ето и репортаж от празника вчера - http://arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=9926

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 09:32 от еlеonоrа

# 355
  • София; Дружбето
Ели, не е разглезване, а разбирането им за живота в момента. Миша е същата - искам веднага. Например яде и се шоколад в 9 вечерта. Казвам, че утре ще купя. Не, искам сега. Аз позвам да обяснявам как е късно, магазина не работи и т.н., Не, искам, моля ти се и после АААААААААААА! ИСКАМ. Е, следва натирване в стаята

# 356
  • София
И аз искам шоколад веднагАААААААААААААААААААА, ама йок.  Crossing Arms

ПП. Както написах горното изречение, звънна телефона и се оказа, че Вселената има желание да изпълни това мое горещо желание...  Heart Eyes Господ здраве да дава на пратеника!  Mr. Green

# 357
  Да....  Thinking
  Ели,извинявай,че продължавам с въпросите.... Embarassed Как реагираш ти?Викаш ли?Обличаш ли якето насила?Или й се караш и тя сама го облича? (При нас почти всяка сутрин има проблем с обличането.Но Алекс не обяснява защо....просто не иска да се облича и край!И "не чува" никакви обяснения или молби от нас.....  Tired )

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 09:56 от Селма

# 358
И Любо не чува. По-скоро чува, ама се прави. Днес е беше скрил от татко си, малко преди да излязат за градина.
Аз го намерих и му казах, че може да занесе на госпожата лего-човечето и да и го покаже. Той много искаше да се похвали с това. И се облече и обу без протест.
Номера е, ако имате сили и търпение да намерите нещо привлекателно в обичайните действия. Или ако децата биха послушали друг от семейството - той да действа. При нас става с Ники Simple Smile
Понякога и насила го обличам, зависи как съм с метаморфозите  Mr. Green

# 359
  Ноеми,защо отново криза!  ooooh!
  Скоро по ТВ чух,че болката при тази криза е най-силната възможна болка в човешкото тяло..... Tired
  Какво може да се направи,за да не ти се повтарят повече?  Hug

Да, и аз наскоро четох, че на първо място е бъбречната криза, следват я болката от куршум и след това раждането.  Rolling Eyes Значи на един мъж, ако не вярва колко боли раждането или нещо подобно, свързано с женския организъм, можем само да му пожелаем да изтърпи една бъбречна криза.  Laughing

Ноеми, пожелавам ти скоро болката да отшуми.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт