Януарчета 2007

• 25 770
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • София
5.30, ако я взима майка ми и 6-6.15, ако я взима баща й. Аз не мога да стигна навреме. За 2 години и кусур съм я взимала 2 пъти от градината и тя още го споменава това.  Embarassed Не знам дали е последна или колко деца остават след нея, а и не се интересувам. Знанието на тази бройка с нищо няма да ми помогне.  Peace

Вчера на нас ни обясниха, че от 7 до 7.30 сутрин и от 18.30 до 19.00 часа има една госпожа за цялата градина, която приема/остава с децата в сборна група. След 19.00 часа според правилника оставено дете трябва да се заведе в най-близкото РПУ.

# 406
  • София; Дружбето

Вчера на нас ни обясниха, че от 7 до 7.30 сутрин и от 18.30 до 19.00 часа има една госпожа за цялата градина, която приема/остава с децата в сборна група. След 19.00 часа според правилника оставено дете трябва да се заведе в най-близкото РПУ.
Дам, и на нас ни го обясниха това. Сефте чух, че имало дежурни групи Crazy Ма то в 6 като сме ходели да я взимаме има не повече от 3 деца

# 407
  • София
Взимаме Шош между 15,30-16 и 18,30. Никога не знае, горкото, кога ще кацне някой за него...  Mr. Green

# 408
  • София
Преди 18 часа се случва рядко, обикновено сме кацнали в градината в 18-18:10. Тръгваме от офиса в 17, половин час трафик, 20минути за през някой магазин и още 10 минути до градината.
Но определено в 18 са 2-3 деца в групите. В 18:30 вече са сами.

# 409
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Ивето ме нахока на лични, та викам да се отбия  Mr. Green Laughing

Съжалявам, че не съм писала, но покрай проблемите през, които преминахме, нямам никакво време  Tired
Бях писала преди време, че се приместихме в Брюксел  Tired Минахме през доста трудни месеци, изхъбихме много нерви, но живот и здраве скоро всичко ще се нареди.  Praynig Емито е добре  Simple Smile Прие всичко много нормално. Към новото училище се приспособи доста бързо и нямаме проблеми с нея. Бях писала също, че в Гърция имаше астматична кашлица и беше системно болна. Тук този проблем го нямаме, слава богу  ooooh! Правим опити за второ бебе  Mr. Green Така, че скоро очаквайте включване от мен  Laughing Laughing Laughing
В момента майка ми ми е на гости, но за жалост неделя си заминава. Утре сутрин отиваме на разходка в Париж  Party
Може малко объркано да пиша, но така е като искам всичко да си кажа в няколко изречения  Joy hahaha
Обещавам да се включвам често  Peace
Поздрави и целувки на всички малчовци  Hug  bouquet

# 410
  • София
...
Обещавам да се включвам често  Peace
...

Гледай да не забравиш!  Wink И скоро да се окичиш с 2-ра лентичка!  Hug

# 411
Нашата група също проведе РС. Събират се по 70 лв. - 30 лв. за учебни помагала, останалите за мин. вода, тоалетни принадлежности, пране на чаршафи и закупуването на нови посуда за хранене + нова секция. И ще останат парички в касата.

Да похваля мойта певица:

Участвахме - http://www.facebook.com/photo.php?pid=329913&l=99e3f91596&am … d=100000698419114
И спечелихме - http://www.facebook.com/photo.php?pid=329914&l=a8f6954f97&am … d=100000698419114

# 412
Браво на сладката Вики! Този бате Енчо не е ли супер противен?

Доби, как се оправяте в Брюксел, къде сте точно?

# 413
  • София, Лагера
Съобщавам тук на всички, които искат да се присъединят към нас на 16 октомври, 17 часа, в сладкарница Анджелика - с деца Grinning
Ще има януарска среща.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Среща във Варна. Варненки + КайРенн, която вече е там, аз и Рени.  Wink
Га проходи, га чак във Варна се юрна да пиеш............София тясна за твойта душа е Simple Smile
Стуцкаааааа дай да си се напиеме ние тука душо Simple Smile
Ааа, и аз ида!

# 414
  • София, Лагера
Така ми се ще да кажа нещичко, но нещо не ми идат думите.   Grinning
Да споделя освен, че напоследък ми се събра работа да целия китайски народ и с нетърпение чакам вече майчинството! Но като гледам как са ме подпукали контракциите, може и да не устискам до 45-те дни  Rolling Eyes Така че скоро ще увисна тук така, че няма да се отървете от мен!  Whistling

Утре сутрин моя много близка приятелка ще ражда (планово секцио). Ей, как ми е емоционално, сякаш на мен ще се случва!  Party

# 415
  • София
 smile3507

Айде, Ноем, днес чакаме радостни бебе-вести!  Wink Леко раждане няма да казвам, защото секциото е щадящо по отношение на самото раждане, но пък бързо възстановяване би било актуално!   bouquet И дано е бързо!

Цветке, как е положението на източния фронт?  Rolling Eyes

# 416
Ние събрахме по 30 лв - 20 за учебници и оостаналите за играчки и помощни мателиали (моливи, лепило и т.н.)
Ноеми дай го по кротко  Hug
Вашите деца казват ли ви какво правят на градина? Аз вчера от госпожите разбрах какво са учили - кои стихчета и песнички.

# 417
  • София; Дружбето
свекървата е най-малоумното нещо на света #Cussing out

# 418

Не обиждай Ива, ма  Crossing Arms Mr. Green

# 419
  • София

Не обиждай Ива, ма  Crossing Arms Mr. Green

Ах, проклето тъщище!  #Cussing out

Общи условия