Януарчета 2007

• 25 747
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София, Лагера
И аз съм хоум. Голям кеф! Времето гадно, но именно в това му е чара (ако беше хубаво, щях да се изкушавам да излизам, а сега не е препоръчително  Mr. Green).
Сега ще започна и по-активно да чета и пиша в другата отчетна... вече започнах да пускам бомбички, вчера питах дали някой пие. Ми така де, то да се правим на светици е бая скучно... Пък искам и да надуша краставите магарета овреме  Wink

# 436
  • София, Лагера
Ами ако свекървите ви живееха в същия град? Аз ще замълча  Crazy
Еми вадиш големите рога... и цялата рода те обявява за зла, което в крайна сметка ти е през ... нанана и ти осигурява спокойствието  Whistling Аз моята бивша свеки съм я виждала сумарно 10 пъти при 5 годишен брак, а живеехме през 1 етаж  Mr. Green

Селма, в нашата градина не ги наказват. Когато някой се провини го пращат да седне за няколко минути на едно столче да си помисли къде е сбъркал. Обяснява му се защо сяда, естествено.

# 437
   Не ми се мисли.....Честно... Tired

# 438
   Не ми се мисли.....Честно... Tired

Щеше да ми е сбъдантия кошмар!  Mr. Green
И при Софи ги слагат на един стол да размислят. Тия жени имат желязни нерви, особено следобед както не спят- не знам как се справят. Сигурно ходият скришом да мятат по един два шота и те в ъгъла  Mr. Green, иначе не биха издържали. Crazy
Ноеми, как го постигна това се ек свеки?!  Crazy

# 439
  • София, Лагера
Ами, Мопси, не беше трудно. Аз по принцип не съм конфликтна, в смисъл не обичам да създавам конфликти. Но не позволявам да ми се качват на главата. Тя се опита да ми се качи и аз казах на мъжа ми, че това поведение е неприемливо и вместо да създаваме напрежение за всички, по-добре да не общуваме. Разбира се той си общуваше колкото поиска! Помолих го да й каже, че се натоварвам от нещата, които прави тя и това беше. Известно време се сърди, но това не ме притесняваше особено. В последствие тя самата не се опита да направи стъпки към мен, за което съм й благодарна!
Виждахме се, разбира се, пред вкъщи, държахме се любезно, бих казала даже мило, но нито тя ме е канила у тях, нито аз нея. Все едно с комшийка - приятен разговор, но отвъд пределите на дома  Wink

# 440
Ноем, това е приемлив сценарий на двойка без деца  Wink

Селма, Ая много често си повтаря едно куплетче - едно, две, три устата затвори  Crazy Но е всеизвестен факт, че персоналът по градините не са възпитатели, а надзиратели. Рядко се срещат съвестни. Миналата година Ая беше при една г-жа, от която е научила и този рефрен, която има мъж военен и се държеше с децата като с войници. Даже стойката и беше на генерал...ужас! Та тя беше казала на Ая, че ще вземе телбод и ще и зашие устата.......

# 441
  • София
...Та тя беше казала на Ая, че ще вземе телбод и ще и зашие устата.......

А права лопата по празната кратуна и/или бастун в г*за дали може за нея, а?  #Cussing out

# 442
  • София, Лагера
Добре де, Сту (и не само Сту), няма ли някакъв вариант това са се промени? Например ако се говори с директорката... или знам ли с кой  Rolling Eyes
Знам, че моята камбанария е друга, но все пак всичко ли трябва да се изтърпява, само щото им били малки заплатите и били държавни градините?

# 443
Ноем, Ая вече е при други госпожи, т.е нещата за нас са променени... А най-странното е, че Ая преди два дена ме попита дали не може да я покани на рожденния си ден  Crazy Crazy Същия този дзвер/госпожа ooooh! Т.е тя не пази лоши чуства явно...

# 444
  • София, Лагера
ЕЕЕ, супер, Сту, браво на Ая! А това да си злопаметен е едно от най-големите проклятия!  Hug

# 445
За учителките не ми се говори. Всичко е въпрос на късмет - да се улучи добър човек. Добрият човек не е надзирател и цербер, колкото и да го е деформирала системата (щото много млади учителки няма, много голяма част са на възрастта на свеки).

Да ви се похваля, че най-сетне заработих в семейната ни фирма и поех голяма част от административната работа, за която мъжът ми просто нямаше време и физическа възможност.
 Grinning

# 446
О, Андж, страхотна новина  Hug Дано работата ти носи удовлетворение  Peace

# 447
  • София

... и пари!   bouquet

# 448

... и пари!   bouquet

.... и нови познанства! Crazy

# 449