Януарчета 2007

• 25 724
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
...
Утре сме на сватба. Ще дойде бабата да гледа Вики, защото от петък е с ужасна кашлица. Иначе милата всеки ден пита кога ще е булка/шаферка. Купихме къса бяла жилетка, която да й топли върху роклята, но уви. Много ми е мъчно, но по-важно е здравето.

Брях, това е ужасно разочарование...  Confused

Шошът днес заяви, че иска да му казваме Георги. "А, може ли Жорко?"; "Не, Георги!"  Crazy
hahaha Joy
Цвет честито ти християнче. С Бога напред и много, много здраве   bouquet
Анджи честита работа - пожелавам ти материално и духовно удовлетворение.
Гледам оплаквате се, че няма как да се виждате със свекървите, пък нясои... с тях живеят. Та следващия път се сетете за това и ще ви стане едно весело...
Относно порастването на децата - Цеци вече казва, че е голям и е батко  Mr. Green
Растат хлапетата и времето неусетно минава, и като се обърна назад и се замислям кога отмина това време, каго бяха малки врещящи топки, кога станаха момченца.

# 481
Вижте какъв Велик Магь … 85;ик намерих на мястото на Любо.
Бях ги оставила за малко сами и батко му го трансформирал  Laughing

# 482
  • София/Варна
Здравейте, девойки!

Вече официално съм с нет и във Варна!
Отървах ви за една седмица и вие почти сте изписали темата Wink.
Цветке, да ти е живо и здраво християнчето! Hug
Анджи, можеш ли да ми пратиш на ЛС телефона си, моля те, че като ми откраднаха стария телефон и загубих голяма част от контактите си.

# 483
  • София
Вижте какъв Велик Магьосник намерих на мястото на Любо.

Хохохооооооо! Мацко, не ги оставяй, че се не знае какво ще намериш...  Mr. Green

# 484
Вижте какъв Велик Магьосник намерих на мястото на Любо.

Анджи, тия твои момчета са супер!!!  Laughing

# 485
Хохохооооооо! Мацко, не ги оставяй, че се не знае какво ще намериш...  Mr. Green

Особено след някоя друга година, ако големия остава сам  Laughing

# 486
  • София
Днес си говорим с Шош за смъртта (и как не - егати и приказката, дето е, "Палечко"! Sick ) Аз обяснявам за житейския кръговрат бебе-дете-възрастен-стар-мъртъв  Mr. Green и понеже не е тайна, че вярвам в прераждането, уточнявам, че после човек пак става бебе някъде... Малкият ме контрира, че се отива на небето. Казвам, да, така е, но от там пак ставаш бебе някъде. А той заключава: когато някой ден ти станеш пак бебе, аз ще те намеря!  Hug Heart Eyes Тук обясних, че това не е нужно, защото той вече няма да има толкова голяма нужда от мен...  Confused

Няма да крия, че останах хипер доволна и мъничко горда от така развилия се разговор!  Blush

# 487
  • Willebroek, Belgium
Днес си говорим с Шош за смъртта (и как не - егати и приказката, дето е, "Палечко"! Sick ) Аз обяснявам за житейския кръговрат бебе-дете-възрастен-стар-мъртъв  Mr. Green и понеже не е тайна, че вярвам в прераждането, уточнявам, че после човек пак става бебе някъде... Малкият ме контрира, че се отива на небето. Казвам, да, така е, но от там пак ставаш бебе някъде. А той заключава: когато някой ден ти станеш пак бебе, аз ще те намеря!  Hug Heart Eyes Тук обясних, че това не е нужно, защото той вече няма да има толкова голяма нужда от мен...  Confused

Няма да крия, че останах хипер доволна и мъничко горда от така развилия се разговор!  Blush

Душичка малка  Hug Какви разсъждения прави  Heart Eyes
Нашето бебе е толкова объркано от многото езици, които сменя, че изостава с българския  Tired Говори си, но за почти 4 годишна си е доста назад  Confused Да се притеснявам ли и аз незнам вече. То ние сме доста объркани, какво ли се чудя за детето  ooooh!

Да ви се похваля, че скоро започваме наш бизнес тук с още 2 приятели. Стискайте палци всичко да се развие добре  Grinning
Като тръгнат нещата ще пиша за какво става въпрос  Mr. Green

# 488
Добито, много сте хубави всички! Много целувки и много успехи с бизнеса!  Hug

Анжди, много е сладък Любо  Hug

Ивонска, много ти е умничко детето, и аз се трогнах от отговора му! Ние все още нямаме такива "дълбоки" разговори.

Цвета, честито християнче! Бог да го напътства и да го закриля!  Hug

Ноеми, страхотни снимки! Ти изглеждаш великолепно  Simple Smile

# 489
  • София
Лилянчо, я не минавай транзит, ами споделяй за студентския живот през призмата на твоя собствен!  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green

Добито, айде, дано потръгне!  Praynig За детето не се тревожи толкова - ще му се избистрят езиците!  Wink Предполагам е нормално да се е "зашематило"...  Crazy

# 490
Андж, много е сладък Любака! Успех в семейния бизнес!
Ивонска, много мило!  Heart Eyes
dobito, и София поизостава. Произнася някой думи доста бебешки, прави малко  странно минало време на някои глаголи (аз бешела ), но пък разбира всичко на 100 %. Акцента го поуправихме за 2 месеца в България. Тряба да си доста упорита, защото тръгне ли на училище чуждия език ще стане доминантен и тогава трудно ще напредва. Понеже вкъщи само аз говоря български съм непрестанно прегракнала  Crazy от четене на приказки, пеене на песнички, а бе меля нон стоп.
Бяха ни на гости едни приятели с тримата си сина.  Crazy Боже обърнаха къщата с главата наопъки. Аз си мислех,ч е София е дива...

# 491
  • Willebroek, Belgium
Мопси, Емито ходи на градина и там слуша само техният език, но тук детската градина се води като училище, защото с групата която са в момента си продължават докато завършат  Simple Smile Учат ги на много неща и всяка седмица си имат програма какво ще правят. Много съм доволна. Емито си има едно приятелче тук и с него практикува българския и се учи от него. Аз също се опитвам , но работя и детето го виждам след 18.00 часа  Confused Ще мине време, но ще се справим. Толкова трудности минахме, та това ли няма  Wink

# 492
Страхотни разсъждения имат на тази възраст.... Heart Eyes   Ели смята, че хората не остаряват, а стават малки. Убедена е, че като стане голяма, аз ще съм бебе и тя ще се грижи за мен и ще ме вози в количка.

Цвета, има ли снимки от кръщенето?

Доби, успех!

Анджи, как е направен този магьоснически костюм?  Heart Eyes

# 493
  • София
.... Убедена е, че като стане голяма, аз ще съм бебе и тя ще се грижи за мен и ще ме вози в количка.

...

Айде, сакън! Пу-пу!  Crossing Arms

# 494
  • Willebroek, Belgium
.... Убедена е, че като стане голяма, аз ще съм бебе и тя ще се грижи за мен и ще ме вози в количка.

...

Айде, сакън! Пу-пу!  Crossing Arms

Де тоз късмет Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт