Колко качихте през бременността и колко големи се родиха бебетата ви?

• 86 646
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, темата ми стана многа интересна въпреки че аз самата нямам близнаци,но за сметка на това пък имам желание за такива. Затова се замислих има ли майчета които са износили бременност с близнаци след секцио. И ако има такива колко време след секциото са забременяли и дали са имали проблеми по време на бремеността?

# 106
  • София
Здравейте,
Когато забременях бях 55кг. В края на бременността бях 71кг. Нашите две слънца се родиха в 37г.с. секцио. Едната 2100гр,46см , а другата 2450гр,49см. От болницата излязох 58кг. По принцип пия много мин. вода, по време на бременността също. Похапвах си както обикновенно, не съм се лишавала от нищо. Но не съм фен на сладките неща. Повече похапвах плодове.

# 107
Здравейте, темата ми стана многа интересна въпреки че аз самата нямам близнаци,но за сметка на това пък имам желание за такива. Затова се замислих има ли майчета които са износили бременност с близнаци след секцио. И ако има такива колко време след секциото са забременяли и дали са имали проблеми по време на бремеността?

Може би ако пуснеш отделна темичка ще ти отговорят повече мами  Simple Smile Опитай и в Бебешка близнашка тема.

# 108
fata и аз си мислех за нова тема , май така ще е най-добре.

# 109
Здравейте и от мен и аз вече мога да се включа в темичката!
През бременността качих 18кг, в болницата оставих 15кг. Петър и Стефан се родиха на 07.03.2011г. на  прага на 38 г.с. (терминът ми беше 29.03.2011г.). Петър - 2,670кг, 47см, вагинално раждане, а Стефан  - 2,720кг, 48см, спешно секцио.

# 110
  • София

marys честити бебенца. Стана ми интересно, че първото е нормално родено, а второто спешно секцио. Ти си втората майка, от форума която споделя за подобно раждане. Може ли да кажеш, кое наложи секциото по спешност за второто бебче?

# 111
marys честити бебенца. Стана ми интересно, че първото е нормално родено, а второто спешно секцио. Ти си втората майка, от форума която споделя за подобно раждане. Може ли да кажеш, кое наложи секциото по спешност за второто бебче?

Благодаря, Aila! Hug
След раждането на Петър родовата дейност спря, Стефан както беше главично разположен се завъртя напречно, направиха всичко възможно да го завъртят, включиха и окситоцин, за да предизвикат контракции, но не би. Тоновете станаха 82. Нямам спомен колко време мина, но много бързо се събра екипа и 42 минути след раждането на Петър се е появил и Стефан, малко по-трудно е проплакал. Беше в кувьоз няколко дни, надявам се че сме загърбили всички проблеми (не ми се разказва към момента).

# 112
marys, честити бебчета!  bouquet  Само хубави моменти отсега нататък и благодаря и аз, че сподели за раждането!  Hug

# 113
Здрасти, каката я родих със секцио - на 25.07.2006г. Близначките ги родих на 27.05.2010 г., в 37 г.с. Не съм имала проблеми по време на бременността, дори не съм се замисляла, че първото секцио може да обърка нещо  newsm78

# 114
Здравейте мамчета!
През моята бременност сравнително не качих много килограми,мисля че бяха около 16 кг.
Раждането мина съвсем нормално.Родих на 16.12.2005 г. Камен в 23:07, ( 2 кг. и 200 гр.) а Калоян в 23:30 ч. ( 2 кг. ) Доста бързо след раждането си върнах килограмите,за моя радост,но остана тук там някоя стрия да ми напомня Wink

# 115
marys, честити бебчета!  bouquet  Само хубави моменти отсега нататък и благодаря и аз, че сподели за раждането!  Hug

fata ®,
благодаря!  Hug

# 116
Моите близнаци се родиха към 36-37 г.с и тежаха по 3 кг. и двете. Преди да забременея тежах 58 кг., а в 9-тия месец тежах 85 кг. От болницата ни изписаха 73  кг., а след 4 месеца си възвърнах същото тегло без да правя някакви ограничения с храната.

# 117
Gigito82, Чудесно тегло   bouquet

нали гласувате и в анкетата, момиЧета?  Simple Smile

# 118
Аз нямам бебе, но тези килограми от порядъка на 15-20 ме плашат Shocked Нормално ли е това? (щом се случва, значи е, но все пак) :/

# 119
Аз нямам бебе, но тези килограми от порядъка на 15-20 ме плашат Shocked Нормално ли е това? (щом се случва, значи е, но все пак) :/

Килограмите са за 2 бебета  Simple Smile Ето тук може да видиш препоръките за наддаване на тегло при многоплодна бременност и как всъщност се разпределят килограмите.  Peace

http://zabliznacite.wordpress.com/2010/09/20/dobroto-naddavane-p … vremenno-rajdane/

Общи условия

Активация на акаунт