Банята,15та тема!

• 113 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Къде могат да се намерят хубави и не много скупи огледало за баня + аксесоари .....

ето
http://www.x-tra.bg/promo.php?w=1

# 61
 Под проект имах предвид такъв на новия ни фаянс и теракот. А показах снимката за да добиете представа за разположението на вратите, че незнам дали добре го обясних.....

# 62
Добре изглежда - на мен лично ми харесва и не бих ги свързала  Peace Тоалетната чиния е далече от душа и не се мокри, нали?

# 63
  • на дъното
chachi и на мен повече ми допада както са в момента Peace

# 64
Добре изглежда - на мен лично ми харесва и не бих ги свързала  Peace Тоалетната чиния е далече от душа и не се мокри, нали?

О, не. Доста са отдалечени -душът с ваната се намират  непосредствено до мивката, но на снимката не се виждат.

# 65
  • София
Момичета, имам нужда от съвет!!!Банята и тоалетната ни бяха обособени в отделни помещения, но изключително малки и поради тази причина преди време премахнахме част от стената между тях, като така стана  доста по-обширно и просторно.Запазихме и двете врати, като в "новата" баня се влизаше, както откъм тоалетната, така и откъм вътрешния коридор, където са разположени спалните помещения. Сега ни предстои ремонт и в тази връзка с мъжа ми сме на различни мнения - дали отново да ги разделим /банята от тоалетната/, или не. Така с две врати, наистина е доста удобно, но някакси много не ми харесва, а ако ги отделим пък наистина ще стане много тясно. Просто незнам......Вижте проекта, който ни направиха и си кажете мнението, че вече направо ще се побъркам от мислене.......

Честно, аз не мога да разбера ти какво искаш  newsm78
Ако искаш да ги разделиш отново, но без да ти се стеснява много пространството, може да си сложиш матирана стъклена врата/ параван по средата. Така ще може да минаваш и да са отделени и да се ползват от давама едновременно. Може да се монтира на готовото помещение и мисля, че ще удовлетвори изискванията Ви.

# 66
  • Кукуландия
На мен много ми харесва предложеното разположение. Единствено бих махнала едната врата, например тази до тоалетната чиния - това, защото ако сте си само вие няма нужда да се заключват вратите, но ако имате гости или външни хора трябва да се обикаля и да се заключват и двете врати, за да не бъде изненадан някой Simple Smile

# 67
Момичета,отзиви за Досев импекс-харесах си испански плочки на промоция 18лв квадрата-имали много и затова намалили цената.

# 68
geryger,  точно в това е въпросът - искам хем да са самостоятелни двете помещения, хем да не "стеснявам" пространството. Мислила съм за варианта с преградна врата, но се сетих като за единствено удачни само такива тип "хармоника" и плъзгаща се.

# 69
Знаете ли къде мога да намеря плочки за баня от Gorejne?
И изобщо внасят ли се в България? newsm78

# 70
Знаете ли къде мога да намеря плочки за баня от Gorejne?
И изобщо внасят ли се в България? newsm78

Декор център. http://www.decorcenter.bg/

Специализираните им магазини за баня са Декор керамик. http://www.decorcenter.bg/?p=galery&lang=bg&c=4

Внасят всичко на Горение. Аз си харесх полимермраморна мивка за вграждане за банята на Горение.

# 71
Ral_p благодаря за инфото,но този магазин го има в София.Аз съм от Бургас.
Само те ли са вносители?

# 72
Ral_p благодаря за инфото,но този магазин го има в София.Аз съм от Бургас.
Само те ли са вносители?

За тях знам, че са официални вносители. Звънни на посочените телефони и ги питай за Бургас.
Я виж в секция дистрибутори. Имат за Бургас - Ромедекс. http://www.decorcenter.bg/?p=partner_arch&lang=bg

# 73
  • София
Момичета, имам нужда от съвет!!!Банята и тоалетната ни бяха обособени в отделни помещения, но изключително малки и поради тази причина преди време премахнахме част от стената между тях, като така стана  доста по-обширно и просторно.Запазихме и двете врати, като в "новата" баня се влизаше, както откъм тоалетната, така и откъм вътрешния коридор, където са разположени спалните помещения. Сега ни предстои ремонт и в тази връзка с мъжа ми сме на различни мнения - дали отново да ги разделим /банята от тоалетната/, или не. Така с две врати, наистина е доста удобно, но някакси много не ми харесва, а ако ги отделим пък наистина ще стане много тясно. Просто незнам......Вижте проекта, който ни направиха и си кажете мнението, че вече направо ще се побъркам от мислене.......

Аз бих ги разделила- нека са си 2 отделни поме6тения- според мен е по-удобно...

# 74
  • София
chachi, на моя приятелка в апартамента беше абсолютно същото разположение на баня и тоалетна. Само че бяха разделени, както е било първоначално и при вас.
Това, което направиха, беше:
1. Зазидаха вратата, от която се влиза в бившата баня.
2. Преместиха мивката на стената, от която все едно ти е "сниман" проекта.
3. Направиха хоризонтален бойлер и обособиха пространство за къпане на мястото, където ти е мивката в момента.

Позволявам си да постна нейни снимки, които знам, че и преди е публикувала тук:
http://vipdivata.snimka.bg/other/idei-za-mebeli.452392.17369178.big

Общи условия

Активация на акаунт