Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 772
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
декември всъщност кога са датите- нали не е по Коледа ? Rolling Eyes

19,20и 21.12 е пълнолуние. фази на луната за 2010

Имам въпрос към по-запознатите.
Пълнолуние започва в неделя в 19:28ч . Означава ли това, че в понеделник до 20:00ч.  продължава приемът само на течности, за да се осъществи същинското пречистване по пълнолуние?

# 676
[
Тези фрешове са ми като ядене, доста засищат.
Глад не усещам. Аз знам, че сок от пресни плодове запазва вкусовите си качества до 30мин. след направата, затова фрешовете ги приготвям на порции.
И аз така днес...макар че спирам фреша на 1.5л и продължавам на чай/димящ/ Гледам общо като течности да го докарам 3л
от солта видим ефект няма Mr. Green, но вярвам в подмолните й действия някъде в храносмилателния ми тракт Mr. Green
хапнах и 1/2 ябълка, колкото за идеята, утре ще мина и без нея
от една страна детокс през почивните дни е малко...несоциален
от друга е доста по- удобно  Peace

# 677
Здравейте,аз също съм нова  Laughing.Нещо не ми е ясно-пълнолунието започва в 19,28 на 21.11., т.е. третият ден е понеделник нали.Защото ако сме започнали в петък,трябва в неделя да завършим, а то тъкмо ще е започнало пълнолунието.А за ансола Wink и на мен не ми действа.

# 678
от една страна детокс през почивните дни е малко...несоциален
от друга е доста по- удобно  Peace

Не знам ако съм на работа  как ще удържа....
Не мога да прекарам 1/3 работен ден във вц.... Rolling Eyes

Да спеделят тези , които не са на фрешове пак ли се посещава вц често , често?

# 679
понеделник - захранване /за да ти е чиста съвестта  -карай до обяд  на плодове и чай/

# 680
Здравейте  Simple Smile,ще приемете ли още членове в клуба - два броя:аз и мъжа ми?Детоксът през уикенда определено е асоциален  Laughing  Правила съм друг вид прочистване,но през работни дни и никак не го усетих,защото се залисваш с работа.А днес определено ми е чоглаво и времето върви доста бавно.
Да се оплача,че английската сол никак не действа,вече сме вечер,а нямам никакви позивни.Съвсем леко започна да ми става студено по обяд,но пиенето но водата, само под форма на "димящ " вариант спаси положението.В момента ми е горещо.С чая нямах такъв ефект,така ,че препоръчвам водата да е гореща.Сега ми е позамаено и имам забавени реакции,но поне и утре ще устискам.Искам да направя нещо добро за организма си,да прочистя малко токсини,иначе кила за сваляне нямам-49 килограма съм.
Вие пушите ли по време на детокса? Blush

# 681
на мен нищо ми няма от един ден глад няма страшно, но още 2 Confused.Трябва да издържа.Няма да се излагам.Готвя възможно невкусни за мен ястия.Да му мислят мъжа и детето

# 682
Вие пушите ли по време на детокса? Blush
[/quote]
Аз даааа Embarassed Спрях храната, алкохола, сега остана и цигарите да спра, и да се гръмна. Въпреки че, от друга страна, ако ги бях спряла за 3 дни, надали щях да продължа след това да пуша...малко ме е срам, че уж сме тръгнали да изкарваме отровите, пък вкарваме допълнително.
Иначе да се отчета и аз за днешния ден - доста успешен беше, като изключим големия глад, който ме налегна, цял ден само за ядене мислих Twisted Evil Добре,че в момента живея сама, та няма кой да ме дразни с манджички.Плюс това оня ден предвидливо изпразних хладилника, тъй че и да искам, няма с какво да се натъпча. Ансола ме разката отвсякъде  #Crazy Главоболие нямам днес, студ също не усещам, което пък ме кара да мисля дали изобщо организма ми детоксикира. Имам един въпрос към по-опитните детоксикаторки-пролетта и лятото с какви плодове детоксикирате, или пак е с цитруси-щото пролетта ок, ама лятото?

# 683
пролетта и лятото с какви плодове детоксикирате, или пак е с цитруси-щото пролетта ок, ама лятото?
Копирам го от първия пост.  Wink

4.Летните детокси                                           
През този детокс не пием цитрусови сокове-ако сте забелязали по това време на годината цитрусите вече са по-сухи и не са много подходящи за сок.Хапваме ДО 1 кг череши или ДО 2кг ягоди на ден, разпределени на по-малки порции през деня.
Сутрин на гладно се изпиват 10-15 гр. (1 равна супена лъжица) английска сол, разтворена в 50-70 мл вода. Английската сол изтегля токсините към червата.Половин час по-късно започва пиенето на вода,чай и димяща вода.Процедурата се повтаря 3 поредни дни, а на четвъртия се прави захранване-същото както при детоксикацията с прясно изцедени сокове.
Този детокс е много лек и приятен, а пък станат ли дините и пъпешите ... и количеството им не е ограничено.

# 684
пролетта и лятото с какви плодове детоксикирате, или пак е с цитруси-щото пролетта ок, ама лятото?
Копирам го от първия пост.  Wink

4.Летните детокси                                           
През този детокс не пием цитрусови сокове-ако сте забелязали по това време на годината цитрусите вече са по-сухи и не са много подходящи за сок.Хапваме ДО 1 кг череши или ДО 2кг ягоди на ден, разпределени на по-малки порции през деня.
Сутрин на гладно се изпиват 10-15 гр. (1 равна супена лъжица) английска сол, разтворена в 50-70 мл вода. Английската сол изтегля токсините към червата.Половин час по-късно започва пиенето на вода,чай и димяща вода.Процедурата се повтаря 3 поредни дни, а на четвъртия се прави захранване-същото както при детоксикацията с прясно изцедени сокове.

Този детокс е много лек и приятен, а пък станат ли дините и пъпешите ... и количеството им не е ограничено.

Мерси за инфото, то и аз нещо за череши си мислех, това със сигурност ще е по-приятно от горчилките, дето сега ги пием

# 685
Момичета, не знам как издържате просто. Имам чувството, че на вода или само на портокалов сок ще е много по-лесно, но един, а не три дни. Аз опитах, но на края на първия ден още ми се повръщаше от грейпфрута, бях ужасно гладна и се отказах. Приятелят ми обаче мотивирано продължава вече втори ден. Евала на тези, които успяват! Явно волята ми не е силна Sad

# 686
suppression, не отчайвай.
Щом сега не е станало, пробвай следващия път.  Hug

Преди да забременея за мен грейпфрут не съществуваше. Въобще не можех да си представя,че някой иска да яде/пие такова нещо.
През бременноста обаче , нещо се обърна. Пиех с литри само такъв.
И като цяло взех да предпочитах по-тръпчивите, стипсацави плодове.  Joy

И ето, сега основен конкурент за грейпфрута е дъщеря ми. Делип по равно.  Joy

# 687
Добър вечер!Продължавам да се детоксикирам успешно.Сутринта бях -1.300кг.Не ми е лошо  ,анг.сол ми подейства още преди обяд.(
Утре сутрин ,ще се включя ,че принцесата ме вика.Лека  и сита нощ. Wink

# 688
  • под дъгата
Puhimama как аналгин Stop Нали се пречистваш!? Ако те заболи глава или имаш други неразположения виж 1 стр. препоръки при дискомфорт. Peace
При дискомфорт-главоболие,гадене,отпадналост...
ВАНА ЗА КРАКАТА ( при разширени вени - за ръцете ) - краката се натапят в кофа с хладка вода – 37°С и се долива гореща вода, така че за 15 мин се достигат 40 – 43°С. по желание процедурата може да продължи още 10 - 15 мин. Това е в случай на кризи.
MENTAT - индийски билкови таблетки - 3 Х 1 - 2 таблетки. (Вместо аналгин).
ЧАЙ - мента + маточина - по 1 супена лъж. се запарва 10 мин. в 0,5 л вряла вода. Пие се на порции.
МЕНТОВИ ИНХАЛАЦИИ - Загрява се дебел порцеланов или керамичен съд като в него се кипва вода с малък бързовар за 1- 2 минути. После водата се изхвърля. Наливат се 50 - 60 капки = 1- 2 мл. Вдишва се 15 мин.
При дискомфорт (гадене, главоболие, отпадналост...) може да се взема мед с лимонов сок и минерална вода или пектин.

Флайбъл,само няколко страници назад виж-надълго и широко се обсъжда въпроса с пълнолунието.Детоксикацията не е лунна диета. Peace
Цитат
Започва се 2 дни преди пълнолуние като по този начин се дава възможност за отделяне на токсини от тъканите и насочването им към кръвта. В деня на пълнолуние има мощна отливна вълна, която ги "измива". Преди пълнолуние се гладува по-лесно, постигнатите резултати се задържат трайно и т.н.
Дори само в деня на пълнолунието да не се приема храна (пият се подходящи чайове или топла вода), може да се стопят 1-3 кг, но 3-дневното пречистване има голяма сила.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 20:53 от БубаЛина

# 689
  • да има едно лесно - на мотора

Рак Пустинник  Peace Аз съм зодиакален рак,с неугасващ стремеж кум душевен оют и комфорт. Като ти гледам аватара много се кефя... на мотора де.Чудя се на моя Гардфилд дали ще му ходи викингски шлем ??? (шегичка разбира се)
Приятен, усмихнат, положителен детокс ден на всички thumbsup
И аз съм Рак - то от там ми е и ника Wink . Че и от Варна  Hug
Днес бяхме на пътешествие до Констанца ( с мотора естествено ) . И в раницата на гърба - 1л фреш и 0.5 л. чай  Joy
хайде , само утре и ..край - поне за мен .
Открих за себе си чай Афродита ( има го в Пикадили )  с инулин и гуарана. Вече го пия втора седмица - създава усещане за ситост  , а гуараната дава крилааааа . Пробвайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт