Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 791
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро,момичета!Много свежа се чувствам днес!Изпих си солта,водата,а сега пия кафе с фреш.Пожелавам ви спокоен и слънчев уикенд!

# 646
Добро утро  Simple Smile
Аз се отказах още вчера  Rolling Eyes ....много ме болят бъбреците

# 647
Добро утро  Hug На мен днес ще ми е първи ден, вчера не се настроих нещо, пийнах горчилката, а за да я изпия си помагам с резен лимон, пия една глътка и после близвам лимон, не мога иначе, много ми се повдига  Sad Успех на всички   bouquet

# 648
Аз изкарах  вчера ня ябълки и един резен зеле с 2 литра вода.  Беше ми плодов и от днес се мятам на вариятна с фрешовете.
Поздравления на всички устискали   Hug
Сега си направих кафе. ЩЩях да питам за него, но чета че си пиете сутрин по 1. И ще си направя фреш от грепфрут с вода.

# 649
Слънчев ден на всички Simple Smile
Вчера приключих на 2 ябълки, 1 грейп., чай и вода...и жестоко главоболие, защото така и не успях за се доредя до кафе
Днес почвам фреша. За отбелязване от вчерашния ден е, колко негативи отнесе грейпфрута, особено на фона на англ.сол, което ‘не била толкова гадна’. Mr. Green
БубаЛина, нищо не казваш за маслото  chef

# 650
Добро утро на всикчи.Събудих се с настроение  Grinning яйцата ми са сварени и грейпфрути на лице.Солта е изпита вече но още нямам действие от вчера Sad и незнам на какво се дължи.И да питам за тая димяща вода горе долу с каква температура е че и без да се вдига пара на мен ми е доста гореща.Аз си затоплям една чаша и я слагам в бутилка 1,5л да се разреди с такава дето е на стайна температура и така я пия.Не съм по горещите напитки.Ще започвам към 10 с белтък.Успех на всички и през днешния ден.

# 651
Здравейте на всички, аз също са на линия и този месец с пети пореден детокс, вчера малко изостанах с водата, защото бях в командировка, но все пак съм изпила около литър и половина и изядох 4 грейпфрута. Днес пак мисля да съм на грейпфрути и ябълки. За сега пия второто си кафенце.

# 652
Добро утро!

Успех и днес!  Hug

# 653
Реших се да пия английска сол. (магнезиевия сулфат) Много гадно. Разтворих си 10 гр. във вода. Оххх още ми горчи в устата.  Sick

# 654
Здравейте, и аз тук от днес, колко сте изписали за един ден само Hug
Изпих солта сутринта, аз я пия като накапвам вода в лъжицата колкото да стане прозрачна, така на една глътка е по-лесно като че ли SickЧетвърти детокс ми е, но не един след друг, като дори правих един с белтъци и грейпфрут, беше ми много приятно, но сега постя и избрах този с фрешовете.Заредила съм хладилника с портокали, грейпфрути и лимони и цял ден ще правя LaughingМного хубаво този път се пада в почивните дни, че предния път не се наканих защото петък ми е много натоварен ден.Пожелавам на всички ви лек и успешен детокс Hug Hug Hug

# 655
Добро утро!Вчерашния ден мина успешно,снощи приключих деня с 1 портокал.ДОВОЛНА СЪМ .Дано и днес да успея,че довечера съм на гости.Днес директно лапнах 1 лъжица от англ.сол и после пих вода ,не я разтворих предварително,май така е по приемливо  Wink,че иначе  Sick.УСПЕХ НА ВСИЧКИ   Hug

# 656
  • Варна Моретооо...
Здравейте и от мен. Вчера стертирах пореден детокс както му е реда.  Peace  Чувствах се отлично.
Радвам се на присъединилите се към това, да подарят на организма си почивка и цитрусова свежест. Уверявам ви че с добри мисли и усмивка ще издържите   newsm10 Ако не броим днес (защото така или иначе сме започнали),то остава утре  Joy Joy
divogan Димящата вода е гореща вода като за чай. Отпиваш си какта си отпиваш чай. Целта и е да действа термично отвътре на тлъстинките и натрупалата се шлака,затова се препоръчват на ден 6-7 и повече димящи води. Самия Д-р казва че мазнина със студена вода не се измива
Рак Пустинник   Peace Аз съм зодиакален рак,с неугасващ стремеж кум душевен оют и комфорт. Като ти гледам аватара много се кефя... на мотора де.Чудя се на моя Гардфилд дали ще му ходи викингски шлем ??? (шегичка разбира се)
Приятен, усмихнат, положителен детокс ден на всички thumbsup

# 657
Здравейте и от мен. Вчера стертирах пореден детокс както му е реда.  Peace  Чувствах се отлично.
Радвам се на присъединилите се към това, да подарят на организма си почивка и цитрусова свежест. Уверявам ви че с добри мисли и усмивка ще издържите   newsm10 Ако не броим днес (защото така или иначе сме започнали),то остава утре  Joy Joy
divogan Димящата вода е гореща вода като за чай. Отпиваш си какта си отпиваш чай. Целта и е да действа термично отвътре на тлъстинките и натрупалата се шлака,затова се препоръчват на ден 6-7 и повече димящи води. Самия Д-р казва че мазнина със студена вода не се измива
Рак Пустинник   Peace Аз съм зодиакален рак,с неугасващ стремеж кум душевен оют и комфорт. Като ти гледам аватара много се кефя... на мотора де.Чудя се на моя Гардфилд дали ще му ходи викингски шлем ??? (шегичка разбира се)
Приятен, усмихнат, положителен детокс ден на всички thumbsup

Цитат
Re: НОЕМВРИ И ДЕТОКСА!

Ново мнениеот Сиренце » Пет Ное 19, 2010 10:08 pm

"......Ежедневното измиване задължително трябва да влиза в програмата, за да бъдат отстранявани всекидневните отлагания от нея. Топлата вода почиства не само външната част, но и подкожните тъкани, като ги тонизира.
Топлината предизвиква разширяване на подкожните капиляри и увеличава притока на кръв, която носи със себе си и хранителни субстанции. По-късно, отдръпвайки се, тя увлича застоялите се там и чужди на тялото материали. Топлината се явява и като ценен помощник на лечебния процес..."

Същото важи и за топлите течности-топла вода и чай.

# 658
Здравейте и от мен. Аз стартирах вчера с белтъци и грейпфрути/ с тях се бях заредила/, и вчера детето беше цял ден едно нервно, плачливо, нощес се буди с рев няколко пъти. За първи път откакто се е родила не съм спала през нощта. На всичкото отгоре не чувствам и гърдите си пълни, а бе само първия ден. Реших да сменя тактиката за днес, да карам на ябълки/ сега прочетох поста на Detoxmama, че не се сменя начина на детоксикацията, но аз вече съм с една ябълка напред, ансол, 2 чая и литър вода. Да се отказвам ли, ще имам ли кърма? Ще полудея. Иначе глад никакъв, даже с тези белтъци и грейпфрути през час, ми то деня мина в хапване - корена ми се прибра и съм с -1,200кг. Стана ми много студено снощи, а главоболието беше зверско. Взех си врял душ, и под юргана и едно вълнено одеало.Чувствах като да се разболявам от грип. Днес ми е малко отпаднало, но няма да се товаря с нищо. Готвих снощи, за първи път без да опитвам, нямаше оплаквания. Преди час и закуска правих, седях при мъжа ми и детето докато хапваха, че каката само пита, мама защо няма да вечеря, мама защо не идва при нас, та да не стресирам нещо детето. Пих си чая и така... Напълно постижим е за мен този детокс, ама много ме е страх за кърмата, че а ме видят да вадя запасите от фризера шамарите са ми в кърпа вързани. Вчера доста четох старите теми, в тях има постове на доста кърмещи, но с много по-големи бебета. Нямат никакви проблеми, само няколко мами споделяха, че от цитросите имат проблем бебетата им/обрив или колики/. Айде, от мен толкоз, че бебка плаче, за сега продължавам.

# 659
ето ме и мен Simple Smile вече на ансол, белтък и един грейпфрут Simple Smile глад дотук- никакъв Sunglasses днес ансола подейства вече цели 2 пъти Heart Eyes
чувствам се олекнала, доволна  и щастлива!  радвам се че ви открих ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт