Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 775
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Eй ме и мен да се впиша сред вас  Mr. Green
От днес сутринта и така до петък включително  Flutter
последният път когато го правих действах по същия начин  Hug
Мурка гледам и ти тук  Hug

# 46
и аз да се отчета - 2ри ден успешен, даже не  изпитвам глад, ще видиме утре  мисля да го карам само на вода и чай  Peace

# 47
  • под дъгата
ice "Органичните киселини в плодовете подкрепят очистването, плодовата захар подкрепя черния дроб, предпазва от хипогликемии и влияе добре на тонуса." Та хапния някое плодче утре или си направи сок Peace
А мен ме е подгонил един глад ooooh! От 100 км усещам миризми,а те дразнят ли дразнят...Бягам да хапна резен диня,докато не е станало много късно.За протокола-3,5л горещ чай днес.Айде момичета-лека и спорна-многото мина,малко остана,не се поддавйте на изкушенията Hug

# 48
Привет момичета,

аз съм за втори път с вас и двата пъти ям само диня. На мн много ми действа тази сол, значи по 6-7 пъти на ден посещавам WC -то Embarassed. Но имам едно въпросче към по опитните - аз не пия чайове и вода, с тия дини нямам никакво място и за това , а и не обичам чай. Много ли бъркам ? Да се насиля ли утре да пия и какъв,че не съм взела нищо имам само стандартните чайове,които ги има във всеки дом:)

Благодаря и успех на всички Hug Hug

# 49
Доколкото аз знам трябва да се пие МНОГО вода - колкото повече, толкова повече  Hug
За мен днес мина добре, даже отлично, но се страхувам от утре вечер.... Twisted Evil

# 50
Доколкото аз знам трябва да се пие МНОГО вода - колкото повече, толкова повече  Hug
За мен днес мина добре, даже отлично, но се страхувам от утре вечер.... Twisted Evil

Ооо,Кюлче,хич не си и помисляй!Ти ще бъдеш нашата отличничка,няма да се изложиш последния ден,нали? Ето това имах предвид като ти казах да оставиш разтоварването за накрая.Хайде,само един,едничък ден остана!Ще се търколи като едното нищо! Като видиш,че му изтърваш края просто си помисли колко усилия положи,колко беше ентусиазирана и после се опитай да си представиш каолко зле ще се чувстваш-ще се самообвиняваш,ще се чувстваш виновна...много кофти тръпки са,повярвай!
Хайде,смело напред,няма да се отказваш в последния момент,по-точно в последните часове утре! Hug

# 51
Ооооооооо, благодаря много за подкрепата, DETOXMAMA!!! Hug
До обяд нямам никакъв проблем, защото никога /или почти никога/ не ми се яде преди обяд, но след 3-4 следобед едни такива неща ми вият из мозъкааа.... а изкушения на всяка крачка, да му се невиди... Но - НЕ - няма да си позволява да се изложа накрая и да се мразя после  #2gunfire Стискам си палци, няма да откажа и вашите...
И пожелавам на всички да стигнат докрая и стискам палци и аз за вас!!! Peace

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 21:33 от Ql4e_ZLAto

# 52
И аз продължавам с вас! Днес гризнах няколко солетки, просто не се усетих, не че ми се ядяха. Ей така механично...  Embarassed Ама едва ли толкоз са променили нещата. Правя се, че нищо не е станало и си режа динката за вечеря. Айдеееееее, служба не остана... Един ден, ей сега ще мине.

# 53
Да се отчета с втори успешен ден. Днес ядох само 1 праскова и 3 ябълки, щяха да са 5, но нещо не ми се яде май. Ако огладнея ще ги хапна. Водата ми е 2 л., но до 12 ще ги направя поне 3. Grinning Пак не пих чайове, не ги обичам много... Rolling Eyes Имам леко главоболие, нищо сериозно и ми е малко студено. Добре се чувствам и утре ще изкарам. Успех и не се предавайте точно накрая. Hug

# 54
  • Варна
Хайде и аз да се отчета...
2 праскови, 1 фреш, резен диня , около 3л.чай /един бях взела от френско казва се DETOX - микс от зелен чай и мате/, почти не съм пила вода обаче newsm78

Не знам дали е от чая, но почти не чувствам глад Laughing
Имам въпрос - пречи ли като ги омесих плодовете? Прасковите бяха на обяд, следобед фреша, а динята вечерта....
Трябва ли да има и вода или може само чай?
И нужно ли е фреша да се разрежда с вода? /че ми е по-приятно да си го изпия направо така и после след него още чаша вода - то нали все на едно място отива:oops:/

Лека вечер на всички!

# 55
Да се запиша и аЗ. 2 дни съм на диня и праскови, чувствам се чудесно. Много е леко така на диня, на цитруси ми беше доста по- трудно.

# 56
  • TX
Хайде днес не прегрешавайте и утре със захранването много внимавайте  Naughty
Бубе как ги докара толкова чай, чак аз дето съм зодия Жаба ти завидях, а Зори по повод правия стоеж при освобождаване на мехура има някакво приспособление за жени по някакво предаване бях хванала изглежда като фуния с дупка на края, като материал било разградимо във вода, ама нямало опасност да се намокриш  - тъпо, ама явно някои така печелят  Wink

Сладурска  Hug тук съм от януари, аз така луДувам  Mr. Green, доволно ми е, а през другото време съм си разделничка

# 57
Хайде днес не прегрешавайте и утре със захранването много внимавайте  Naughty
Бубе как ги докара толкова чай, чак аз дето съм зодия Жаба ти завидях, а Зори по повод правия стоеж при освобождаване на мехура има някакво приспособление за жени по някакво предаване бях хванала изглежда като фуния с дупка на края, като материал било разградимо във вода, ама нямало опасност да се намокриш  - тъпо, ама явно някои така печелят  Wink

Сладурска  Hug тук съм от януари, аз така луДувам  Mr. Green, доволно ми е, а през другото време съм си разделничка

Супер   bouquet Heart Eyes
Аз бях забравила усещането, колко е хубаво да махнеш вода и всякакви гадости от тялото си  Joy Сега това пречистване ми действа като възраждане  Mr. Green

# 58
  • Варна
Тъкмо си изпих ансола Laughing Най-ми е кеф,че е за последно...
Сложих чая, ще видим днес на каво ще съм - нещо като пъпеш ми се яде май, или пък ще взема от вчерашните праскови,че ми се усладиха Heart Eyes

Хайде лек ден на всички!

# 59
Тази сутрин кантара не отчете нито грам надолу. Много демотивиращо... От вчера е -1 кг, ама като се наям, ще се върне.  Mr. Green Уфффффф, ще изкарам и днес, пък каквото стане, другия месец повече.

Общи условия

Активация на акаунт