Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 51 700
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мене LaughingБРАВО  на всички дами -страхотни резултати  bouquetАз още не съм се претеглила но са поне две кила,според мен!аз деня изкарах на ябълки ,вода и чай и също имах чувството,че мога така да карам до следващия детокс ShockedАма пусто ядене.....от четири дена го чакам LaughingТа все пак се"прежалих" и хапнах една салата от домати и краставици и картофено пюре с малко масло и сиренце Mr. Green
Дано запазим положителните резултати до следващият месец Joy

# 286
Дано запазим положителните резултати до следващият месец Joy

оох, дано, дано...
ама надали  Mr. Green

# 287
Аз съм -4 кг. Sunglasses Днес се захраних с  3 картофа на салатка и парче сирене за обяд, малко прясно мляко с мед и канела и 2 картофа на салатка с малко сирене за вечеря. Ноо малко сгафиих, имаше едни курабии в къщи и така ми се приядоха та към 6-7 изядох цели 6. ooooh! Дано не е много фатално. Embarassed Браво на всички и успех със задържането.

# 288
На мен пък през целия детокс ми се ядяха орехи, та тая вечер си счуках 6-7 и си ги излапах с мед, вкусна работа  Party Няма да е голям грях предполагам, добре ми стана на коремчето  Crazy

# 289
дават д-р. Михайлов по БТВ - говори за детокса  Peace  ще гостуват и мацки отслабнали с детокса  Simple Smile

# 290
Здравейте,
И аз гледах д-р Михайлов и веднага се поразрових и ето, попаднах на вас. Започвам да чета отначало и мисля да се запиша при вас за следващият детокс, въпреки че съм бременна, разбах, че не е вредно. След първата бременност не успях да смъкна много и сега се притеснявам много какъв ще е резултатът...затова мисля, че ще успея. Отворена съм за всякакви препоръки.
Хубав ден ви желая и съм сигурна, че е много добра тема, за което благодаря.

# 291
привет, момичета:)ще се включа в следващия детокс и без друго обожавам полодове и плодови сокчета.детокса е несъвместим с пушенето нали така?то е повече от логично, предполагам че не се пуши повреме на детокс.ще ви задавам въпросчета, за неясните неща:)благодаря, предварително:)

# 292
Здравейте и от мен.
Аз съм нова ,но ми се ще да се присъединя към вас.
Кога е следващата детоксикация, някой може ли  да ми каже?
Благодаря предварително ,започвам с вас Wink

# 293
Следващият детокс е на 19, 20 и 21, захранване на 22 /ноември/. Peace

# 294
Здравейте момичета!Браво за темата -  страхотна е.Аз разбрах за нея днес, от предаването "Денят е прекрасен".Много се запалих.Бройте ме на 19,20 и 21.Ще опитам с вас.Надявам се да успея.
Надявам се, че тук ще намеря и приятели и съмишленици!

# 295
  • под дъгата
Добре дошли момичета!  bouquet
Ейй,колко нови попълнения!Имате време до следващия детокс-хубаво вижте 1 стр. и линковете към форума,където се включва и д-р Михайлов и питайте за всичко,което ви вълнува и интересува Grinning
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen-Предаването с д-р Михайлов за всички,които като мен са го пропуснали по някакви причини

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 00:12 от buba_lina

# 296
Здравейте и от мен. Имам няколко въпроса, въпреки че изчетох първата страница на темата. Сега трябва да се чака чак до 19 ноември така ли е или аз нещо пропускам? До тогава има около 3 седмици - правите ли нещо или просто се чака?
За кърменето ще питам на лични.

# 297
  • под дъгата
delight-до следващия детокс правим разтоварващи плодово оризови дни.Всяка от нас си е направила някакъв хранителен режим и се опитва да го спазва(виж препоръките за отслабване след детоксикация на 1 стр.)
За кърменето-заповядай.Питай тук,нека кърмещите мами споделят Peace
Цитат
Здравейте, момичета-бременни мами, кърмещи или просто желаещи да заживеят един нов живот, включващ съзнателно хранене и чистене на организма. Видях по-горе, че mama ZORI е дала за пример моя случай, а също и че има разнопосочни мнения по отношение на детокса по време на бременност и кърмене. Затова ще споделя и своя опит.
Попаднах тук, след като случайно мярнах Др Михайлов да говори в предаването по една тема, която вълнува мисля всяка жена-целулита. Мен също като вас ме дерзаеха въпроси свързани с полезността и евентуалната вреда от метода на пречистване. Още повече, че от години познавам и съм практикувала лечебното гладуване на Лидия Ковачева и помня, че гладуването по време на кърмене не се препоръчва от нея(заради опасността отделящите се токсини при гладуване да се отлгат в кърмата). Най-новите изследвания по този въпрос обаче сочат, че това не се случва. Бях окуражена разбира се и от Др Михайлов, за което искам да му благодаря!
Като активно кърмеща в момента бих посъветвала всяка мама ако усеща необходимост от пречистване да намери своя начин за това. Големия прием на плодове, чай и вода стимулират лактацията, не се безпокойте за количеството на кърмата-бебето няма да гладува. За съжаление времето на най-леките и приятни детокси отмина-а именно на череши и диня. Забелязах, че когато консумирам основно и само цитруси дупето на моето бебче се изрива, макар че не го оставям наакан.  Та това е за кърмещите, което се сещам.
Малко в обратен ред, но ето и за моята бременност и детокса: Случи се така, че когато разбрах за този метод и за Доктора бях в края на бременността си. Ама съвсем накрая. Толкова накрая, че началото на детокса съвпадаше с термина, определен от лекаря ми. Бях щастлива да се насладя на черешов детокс. Беше много приятно за мен усещане. Английската сол никак не ме притесняваше-дори усещах как "изпомпа" от краката ми особено всички задържани течности, от което много бременни се оплакват. Макар и носеща както се оказа по-късно едно не малко бебе-4 050 гр. се чувствах лека и подвижна. През целия ден на захранване имах контракции, които в края на деня-22.00 ч започнаха да се ускоряват. В 22.30ч тръгнах към болницата, а в 23.00ч бебето беше на бял свят. Вече имах опит с едно раждане и макар, че всичко и с него си беше в нормите и "по книга" както обичат да се изразяват лекарите никак не мога да нарека безболезнено. Отдавам го на начина на хранене и на това, че отидох в болницата при първото усещане за болка. Обикновено в болницата лекарите форсират раждането и това вече се казват болки. ВЯРВАМ, че заради детокса, начина ми на хранене втория път имах едни съвсем поносими контракции (дотолкова, че пазарувах, подреждах...и т.н.). Надявам се, да не съм била твърде разточителна в обясненията си. В заключение само ще посъветвам и бременните да не се възпират от пречистване. Разбира се най-добре е да го съчетават с жива и полезна храна без да слугуват на първо място на небцето и вкусовите си рецептори, като се извиняват, "че бебето го иска"!
Вслушвайте се в тялото си и в малките сигнали, които то ви дава! Нека вашето хранене и пречистване бъдат базирани на знание и осъзнаване!

Цитат
Здравейте, мацки,
Мама Зори ми писа на скайп, че имало въпроси за бременни детоксикиращи. Нямам време да чета, защото ще ходим с малката на преглед, но ще споделя моя опит. Ако имате въпроси като се върна ще отговарям.
Правих детокси до 7 месец, включително. Чувствах се много добре. Има обаче малки особенности. Английската сол е само чаена, а не супена лъжичка. Това са предписанията на доктора. Иначе аз правих детоксите повечето пъти по 2 дни, за да не си давам много зор, а и хапвах салатки. Това заради мъжа ми, че иначе се беше притеснил много че ще умрем от глад . Много е важно да се всушвате в тялото си. Ако усетите вълчи глад хапнете плод, не си давайте много зор. По-добре да надвишите количеството, от колкото да хапнете нещо забранено. Ако видите, че не издържате, захранете се по-рано, но не поемайте глупави рискове. И не забравяйте чайовете! Успех! Не е толкова трудно.

Цитат
Въпреки,че спазвах детокса по време на кърменето и не ми намаля кърмата- даже се увеличи във времето на самите дни на детокс...

Цитат
Аз лично кърмя по 4-5 пъти на ден, малката е на 1 год. вече, и когато правя детокса, кърмата ми се увеличава, преди по време на МЦ намаляваше, сега не е така..
Ето малко примери от другия форум-това са реални резултати и няма нужда от някакви си теоретичнни твърдения. Нека всеки сам да си прецени.

# 298
Привет на всички новонавлезли в темата  Hug  Hug  Hug  Темата наистина си заслужава вниманието! Да ни е жив и здрав д-р Михайлов - първопричина за темата и за аналогични такива теми по други форуми   bouquet

Добре дошли момичета!  Ейй,колко нови попълнения!Имате време до следващия детокс-хубаво вижте 1 стр. и линковете към форума,където се включва и д-р Михайлов и питайте за всичко,което ви вълнува и интересува Grinning
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen-Предаването с д-р Михайлов за всички,които като мен са го пропуснали по някакви причини
Благодарим и на теб  bouquet buba_lina  за подръжката на прекрасната и много полезна темичка. И аз не успях за това предаване  Sad  и добре си ни дала линка към предаването, но нещо е поотрязан линка ти, затова си позволявам да повторя тук важния линк:
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/14410987 … _i_zadarjane.html

# 299
Здравейте и от мен  Laughing Laughing Laughing.......................
кърмачка съм с 6-7 месечно бебче и това ми е трето раждане имам кака на 20 и батко на 13 и всеки път по време на бременност качвам макс.10 кг.,но след раждането качвам още 15...............и после 3-4 години така,докато не се мобилизирам и гладувам по метода на Лидия Ковачева............сега обаче съм на 40 г. и продължавам да качвам и ме гонят ту депресия,ту се успокоявам,че важното е да съм здрава/нищо че съм дебела и ми тежи/ и най-вече се оправдавам пред себе си ,че съм кърмачка и като спра да кърмя ще се заема......абе все отлагам..............а сега ме е страх наистина,защото за първи път кърмя успешно и също ме е страх за това да не "замърся" кърмата
         сега съм във Варна при мама и тате и реших малко на плодове и зеленчуци от вчера и попаднах случайно на предаването на д-р Михайлов,след това срещнах една позната/не съм я виждала от години/,която лекува децата си с негови рецепти и гладува също ......и си мисля,че няма случайни неща

сега като не е пълнолуние един път в седмицата ако правиш детокс какъв ще е резултата......че 19 е далечееееееее.......

и още нещо-за кърмата английската сол няма ли да премине в нея или нещо друго опасно има ли

Общи условия

Активация на акаунт