Как се запознах с майка ви

• 18 440
  • 149
  •   1
Отговори
  • София
HOW I MET YOUR MOTHER[/color][/size][/size]

Намерих само една тема в Архива, а просто е безобразие да си няма тема този сериал!!!!

Новият епизод е УНИКАЛЕН!!!

Просто не ми слезе усмивката от лицето.

"It's a saaad, saaad day in NY, Ted, a sad day indeed! Do you know what I saw on my way in here?! A girl...IN A SWEATER! And you know what that means! The season of exposed skin is over!"

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 10:26 от autumnsphere

# 1
  • Варна
хихиии, тенкс за напомняненето... Сезона започна  Crazy
Барни е Уникален тип : Its Legend .... wait for it ....darY  Joy

В замунда качи ли ли са го?
p.p. има го  Mr. Green, вече го тегля  Mr. Green

# 2
  • Ню Йорк
Супер свежарско сериалче. Случайно загледах една серийка и от тогава си го гледам редовно.

# 3
  • Варна
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-140186.html - субтитри на английски, ако някой се интересува  Crazy

Наш приятел, близо 1 година (може и повече  Mr. Green) ни разказва за този сериал, но ние не, та не, не може да е чак пък толкова интересен  Crazy. Това лято седнахме и изгледахме 5 сезона на един дъх   Crazy.

# 4
Супер свежарско сериалче. Случайно загледах една серийка и от тогава си го гледам редовно.
По същия повод и аз тук  Heart Eyes

# 5
И аз тук и аз ...
Сериалчето е супер  Peace, добре че успявам да го хвана по FOX LIFE.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 23:15 от bicho malo

# 6
Ама нов сезон ли започна  Crazy Мерси за напомнянето, сериала е легендарен  Mr. Green веднага щом намеря време сядам да гледам  Sunglasses

# 7
И аз го харесвам много. Знаете ли кой сезон е по Фокс Лайф? Аз там го гледам, досега не съм го теглила от торенти.

# 8
  • Варна
И аз го харесвам много. Знаете ли кой сезон е по Фокс Лайф? Аз там го гледам, досега не съм го теглила от торенти.
Фокс цяло лято извъртяха всичките пет сезона. И вече няма серии  Crazy.
Не съм сигурна дали ще пуснат шести, който започна от днес  Crazy

# 9
  • Варна
http://dox.abv.bg/files/listtree
субтитри и на български за първи епизод

# 10
  • На тиха улица
Много приятен филм и аз съм пристрастена Simple Smile

# 11
Пети сезон беше извън галактически зле. Пълна дупка, а нивото на новия епизод е абсурдно ниско. То нищо забавно нямаше в това дори. Шести сезон е, а няма развитие, откъм това коя е майката. Само някакви случайни ситуациики от живота на Тед, ами не. Да не говорим, че дори Барни вече не е това, което беше :/

# 12
  • София
Супер странно, аз не спрях да се хиля на новия епизод! Но предполагам това е защото вече обожавам героите.

# 13
  • Варна
хммм, за мен сериалчето е много разтоварващо.
Има свежи лафове  Mr. Green. След втори сезон ни стана ясно, че не само около Тед ще се развива действието  Crazy
За мен добре започна шести сезон  Mr. Green
Очаквам следващите серийки  Crazy

# 14
Запис в свежата темичка  Peace
Сериалът е култов, просто толкова забавен  Mr. Green
С удоволствие ще следя новия сезон Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт