Как се запознах с майка ви

• 18 375
  • 149
  •   1
Отговори
# 45
  • Ню Йорк
Дочакахме и новия сезон Simple Smile

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=279854&hit=1 - епизод едно

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=279861&hit=1 - епизод две

Приятно гледане Simple Smile

# 46
 Един от любимите ми сериали. Новите епизоди ми харесаха.

# 47
# 48
  • гр. София
Страхотен сериал, направо го обожавам! Heart Eyes
Само лошото е, че само хора, които наистина много добре разбират английски, могат да разберат и всички шеги... Бг субтитрите, а и озвучаването по фокс лайф развалят смешките-те половината въобще нямат точен еквивалент на български, а останалите пък не ги превеждат като хората! Пускала съм го сериалчето на приятели, които не са много добре с английския, еми не им е особено смешен! Шанс!

# 49
  • Ню Йорк
Права си, има велики лафове които на български хич не изглеждат добре. Но то когато е игра на думи няма и как да се преведе.

# 50
Защо никой не пише в тази тема? Това е най-якия комедиен сериал. За мен е по-добър дори от "Приятели". Новия епизод беше много кофти. Супер гаден финал. Така се надявам Робин да е булката в края на сезона.

# 51
  • Варна
Какво има да се пише май все по скучен става сериала и се чудя няма ли най-сетне да я срещне тази майка. Той уж я срещна ама пак се разделиха така че по скоро да я срещне пак Simple Smile

# 52
Е, то ако я срещнем майката сега какво ще дават до края? Майката ще я покажат на финала. Иначе вярно затъпя, но аз ще гледам каквото и да става.

# 53
  • UK
Това ли е актуалната тема на сериалчето?!  newsm78

# 54
  • Пловдив
Да, май няма друга - днес има нов епизод

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=326712&hit=1

# 55
  • Ню Йорк
Да единствената тема е тази, но гледащите ставаме все по-малко Wink

# 56
  • UK
Аз след 5-ти сезон бях преустановила гледането, не защото загубих интерес, а защото реших да го изчакам да излезе целия, но пък много ми залипсва това лято и имаше 2 цели сезона, които не съм гледала и реших да ги мятам. Изгледах 6-ти, вчера почнах и 7-ми. Mr. Green Та скоро пак ще ви наваксам...

Има някакви слухове, че 8-ми сезон ще е последен, дали са верни newsm78 newsm78 newsm78

# 57
А, не сме малко гледащите, а малко пишещите. На мен все още не ми е доскучал, нито пък ме дразни, че не разкриват майката.

# 58
За осми сезон бяха направили изявление, че може би ще е последен, но решението не е окончателно. Ако имало достатъчно голям зрителски интерес, можело да направят и девети.
Четвърти епизод още няма субтитри, дано го преведат по-скоро.

# 59
  • Благоевград
Аз също гледам сериала, но съм на мнение, че вече малко се поизчерпа откъм сюжетни линии между героите и ще е добре да я покажат най-накрая тази прословута майка, дето Тед я търси 8 сезона  Laughing Ако има зрителски интерес, може да продължат историята как се развива тяхната връзка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт