Как се запознах с майка ви

• 18 387
  • 149
  •   1
Отговори
# 60
И мен много ме радва сериала.
Гледам си го все още без да ми омръзва Simple Smile

# 61
Тъй като темата доста е изпаднала, реших да я дигна малко. Снощи гледах новия епизод.
Скрит текст:
Най- после мисля, че ще им развитие м/у Барни и Робин. Въпреки че бяха пияни, надявам се да помнят отлично какво се случи и да започнат да се развиват нещата в тяхната посока, че ми писна вече и много се надявам Робин да не избяга през прозореца на сватбата им, както започна сезона.

Малко монотонен стана сериала, но пък гледали сме 7 сезона, няма сега да се предадем я. Ще я дочакаме тази майка да се появи Simple Smile. Малко ме дразни, че напоследък Лили и Маршал бяха малко в сянка заради бебето, но сега мисля, че ще се завърнат, поне такива индикации имаше след снощната серия

# 62
И на мен ми хареса снощната серия.
Не разбрах във ФБ защо толкова ги оплюват.

Ясно е, че малко се изчерпаха нещата като са само 5 души, но все пак ми харесва Simple Smile

# 63
  • Ню Йорк
И аз си го обичам сериалчето и няма да се откажа да го гледам. Още не съм гледала последния епизод и днес ще го направя.

# 64
И аз се записвам. Сериалът ми е любим  Heart Eyes
Не съм гледала последната серия, нещо нямам време тези дни, но ще чакам някой да разкаже в спойлер  Grinning

# 65
  • UK
И аз много се надявам Робин да не избяга от сватбата, ще е прекалено скучно и изтъркано вече, редно е вече в края на 8-ми сезон да се съберат, и 9-ти да видим и майката и да се приключва и стискаме ръцете.

# 66
Записвам се и аз, много ми хареса как свърши последната серия Simple Smile

# 67
  • София
Обичам го този сериал!
Развитието на сюжета много ,много ми допада!

# 68
Нещо не мога да хвана системата - кога и по коя програма ще се излъчва новият сезон? Все попадам на стари серии и съвсем се омотах, а много ми допада историята, следях я с голямо удоволствие миналата година.

# 69
По замунда и арена се излъчва Simple Smile

# 70
  • София
Гледахте ли последния епизод?Беше страхотен ,а края силно ме развълнува  Heart Eyes !Нямам търпение до следващата серия!

# 71
Ах, ама то имало тема, чак сега я виждам. Rolling Eyes

Гледахте ли последния епизод?Беше страхотен ,а края силно ме развълнува  Heart Eyes !Нямам търпение до следващата серия!

Той е двоен епизод, нали? Защо ли така са решили, може би предколедно? Нищо, радвам се. Heart Eyes Ще го пускам след малко. Flutter

# 72
Беше симпатичен епизодът, въпреки че знаех какво ще стане.

Само малко ми стана мъчно за Тед Sad

# 73
Аз веднага се усетих, че на Робин ще предложи. Въпреки това ме разплака. Много хубав момент. Дано не прецакат нещата. За Тед пък хич не ми е мъчно, защото е супер тъпо това с тия неотминаващи чувства към нея. При все, че не тя се оказва любовта на живота му.

# 74
  • UK
Баси! На новата серия даже плаках! Моментът с Лили и Тед на покрива беше много силен! Както и Робин и думите й за баща й, как иска нормален баща, усмихнат на снимките, танц ...

Но поне сигурното е, че сватба има и никой не е избягал все пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт