Как се запознах с майка ви

• 18 379
  • 149
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/photos/Season … 2_Sneak_Peek/1/0/
следващитя епизод - Барни и неговото семейство  Mr. Green

# 16
# 17
  И аз съм фен Simple Smile

# 18
И аз го гледам харесва ми,но както казва spectacular вече се излагат малко.Много ми допадаха епизодите,когато Барни беше влюбен в Робин.Продължавам да го следя  Simple Smile

# 19
  • София
Аааа, гледахте ли последния епизод! Хърли от Лост играе! И рецитира вълшебните числа! Joy Joy Joy

# 20
  • Бургас
И аз съм фен. Много ме забавляват. Фенка съм на Барни и Лили  Laughing
Като догледам 6 сезон, за да съм в крачка ще се включа и аз в разговорчето тук.

# 21
Още един фен (вече гледах няколко серии по Фокс, сега ще търся в торентите)
Много ми напомня на Приятели, но само с Чандлъровци  Mr. Green

# 22
Аааа, гледахте ли последния епизод! Хърли от Лост играе! И рецитира вълшебните числа! Joy Joy Joy
Дааа, беше много яко  Joy. Аз Хърли много си го харесвам още от Лост и като го видях тук страшно се накефих. Малко почват да ме дразнят вече, колко сезона минаха и още я няма пустата майка. Напоследък само заради Барни го гледам.

# 23
Много мразя така - дават, дават нещо, зарибиш се, а накрая просто го "клъцват" и ни дума, ни вопъл, ни стон. Ми да кажат: "Драги зрители, ще гледате тая работа до еди коя си дата, после ще си попочинем и пак ще ви я излъчим от еди кога си". Няма човешко отношение към зрителя и туй то! Направо съм възмутена, никаква информация не намерих кога /и дали/ ще дават нов сезон. Чувствам се като зарязана пред олтара. Тия нашите телевизии съвест нямат ли?!

# 24
.. аз пък се изненадвам на малката активност тук, очаквах, че има поне 2 теми изписани!

Ние скоро открихме сериалчето и го изгледахме на един дъх! Много отдавна не се бях смяла с глас на филми, страхотен, великолепен, зареждащ!

Много ми се иска да си побъбрим повече тук за какво ли не..

# 25
Хайде и аз цоп в темата.  Heart Eyes Наскоро гледах няколко серии по тв и се зарибих. Изтеглих 1-5 сезон и покрай празниците си направих един маратон. Сега започвам за тегля 6-ти сезон, надявам се да също толкова свежарски, като останалите. Супер е, че има тема за него.  Mr. Green

# 26
А аз го следя като латино сериал - всяка вечер, в 8, по Фокс, 2 серии. Сутрин в 9 затвърждавам с повторенията  Mr. Green
Идеално се получи - точно открих сериала през декември, започнах да тегля всички сезони и по Фокс да вземат да започнат с първи сезон, много съм доволна  Peace

На този етап (с изгледан само първи сезон и съвсем малко от втори), нареждам "Майка ви" до "Приятели" и "Малкълм", които въпреки че съм гледала 200 пъти, всеки път като ги засека по някоя телевизия, ги гледам отново  Crazy

А Барни rulez  Mr. Green

# 27
И аз го гледам по Фокс, това е уникален сериал Simple Smile Свалям серии и от Замунда, там съм стигнал до трети сезон, но вече гледам само по една серия на ден Grinning

# 28
  • София
Мога спокойно да кажа, че тел.  ФОКС  е ужасна. Не един и два са сериалите, които съм заглеждала и - хоп- изненада.  Каквото сме излъчили- това е. Купили по един- два сезона на повечето филми и си ги въртят постоянно.  То не беше  Трий Хил, Частна практика и др. , които така и не ги излъчиха целите. 
 И сега тъкмо се загледах сериозно в  "Как се запознах.." и него го кръцнаха и хайде отначало.

# 29
Използвам да побутна темата за този култов сериал! Simple Smile Никой ли не тегли от Замунда? Надявах се тук да намеря информация защо са зациклили на 18 еп. от 6 сезон... Ще се поболея вече да го чакам... Crazy

Ред: Сега видях, че следващата серия ще я имаме на 22-ри!  newsm44

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 19:10 от Misty

Общи условия

Активация на акаунт