Как се запознах с майка ви

• 18 384
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Не мисля, това си беше само за този епизод, за смешката, не вярвам да го продължат. Simple Smile

# 121
Епизодът вчера беше страхотен! Според вас как ще свърши последния епизод? Аз мисля, че на финала всички ще се разделят и ще ги покажат след години отново заедно.

# 122
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=399630&commen … s=1#startcomments
Много неочакван финал... Честно казано се изненадах, свикнах да гледам Барни и Робин заедно, Трейси как подхожда на Тед...  Остана малко недовършено, Барни от кого има дете?

# 123
  • София
Невероятно разочарована съм от развръзката!
Не, че очаквах да заживеят всички щастливи, но...
Тед 9 сезона ни разказва история как се запознава с майката на децата си за да кажат в последния епизод, че жена му умира и той ще заприпка след Робин.
Маршал и Лили бяха голямо разочарование... беше мило, когато стана ясно, че ще имат второ дете, но след това Лили явно става инкубатор, а Маршал както винаги - чака нещо да се случи.
А децата на Тед и те се изказаха супер не на място. Абе разочарование от всякъде!
Единствено случилото се с Барни ми се струва логично и ми хареса.
Все едно това беше краят на някой друг сериал.

# 124
  • UK
За мен не беше изобщо неочакван финала.
Скрит текст:
Беше ясно, че така ще стане, още от епизода, в който Тед обясняваше, че ако знаел, че тя живее само на няколко пресечки от него (или нещо такова), щял да отиде и да се запознае с нея, защото искал да прекарат още 60 дни заедно. За Барни и Робин - първо, Робин си имаше (съвсем основателни) съмнения и преди сватбата, и второ - и за Тед би се оказало проблем в един момент, че тя пътува непрекъснато. Между Тед и Робин би имало и друг голям проблем - това, че тя не иска деца, а така тя идва в момент, в който Тед вече има деца, и те не са бебета, за които тя да трябва да се грижи по 24 часа в денонощието. Тя пък си има кариерата, за която си мечтае. Предполагам, че нарочно не ни дадоха майката особено - за да не се привържем към нея кой знае колко, а сцените с децата са заснети още през втори сезон, така че още тогава планът е бил да я убият накрая. Дори и името й не беше изненада - в един епизод преди време някаква се представи на Тед като "Трейси" и той каза "и така се запознах с майка ви", като после каза, че се шегува, но децата щяха да знаят, ако майка им не се казваше Трейси. Доста хора искаха Тед и Робин заедно, и мисля, че накрая просто решиха да им дадат това, което искаха. Проблема е, и затова всички са недоволни, че минахме от цял сезон покрай сватбата на Барни и Робин, момент, в който те са влюбени и щастливи, до много години натъпкани в два епизода, раздялата им и така нататък - в един момент двойката, която до преди пет минути е била щастлива заедно, се разделя, и изглежда малко странно. За мен си беше ОК, защото съм свикнала да гледам сериали по 5-6 сезона за един месец, и да разграничавам времето, минало наистина, с времето, минало в сериала. Всичко си беше характерно за всички герои - Тед, който решава да остане в Ню Йорк, понеже се е запознал с жена, което е типично в негов стил, Барни, който се връща към старите си навици (защото какво друго да направи?), но който се влюбва от пръв поглед в новородената си дъщеричка, Робин, която си получава кариерата, за която си е мечтала, Маршал също, Лили не желае да приеме, че групата й от приятели се е разпаднала... Нищо нелогично не видях, и не разбирам защо са толкова сърдити толкова хора - аз лично предпочитам да дам на Тед нов шанс да е щастлив с Робин, отколкото сериала да завърши с идеята, че той ще е сам до края на живота си. И абсолютно разбирам желанието му да разкаже цялата история от самото начало на децата си, защото за тях би било лесно да помислят, че той винаги е обичал Робин, а майка им е била утешителна награда, и мисля, че успяха да ни покажат, че това не е така.

# 125
Невероятно разочарована съм от развръзката!

И аз съм много разочарована от финала.

Тед винаги ми е изглеждал като глупак, който само търчи след Робин, която от своя страна не се отнася много добре с него Shocked . Кофти ми е, че убиха жена му за да го съберат Робин.

# 126
  • срещу двата комина :)))
На мен пък ми хареса, изчетох първо негативните коментари и въпреки това съм доволна  Peace

# 127
 И на мен ми стана мъчно, че майката не остана с Тед до края.
Целият филм беше много реалистичен, за това се надявах на красив финал... нещо като надежда...
И финалът беше красив, но тъжен...
а епизодът, който ни подготвяше беше 19 еп. на 9 сезон.
http://vbox7.com/play:cc3ececa75
 6 години преди 2030.....
и диалозите между Тед и Трейси....
В онзи момент, те вече знаят, какво ги очаква...
Красива връзка, но тъжна...

# 128
Не става дума дали е логично или не, въпроса е, че не е хубаво. Не е истинския живот, все пак. Не искам Тед и Робин. Дори да не е с Барни, просто не и с Тед. 100% недоволна. И моля не ме убеждавайте кое е логично Peace. На мен не ми хареса, не го приемам и феновете дето са разочаровани са в пъти повече от доволните.

# 129
И аз съм напълно разочарована. Първо, от всичките герои Тед винаги ме е дразнел най-много, макар и да е главният персонаж. С Робин така и не ги харесах заедно, не мисля че са си един за друг.

От друга страна - много харесвах Барни и Робин и тръпнех в очакване за тяхното голямо събиране още от първата им раздяла. Харесваше ми идеята, че Робин е Жената за Барни, заради която той ще загърби всички други. И той го направи, но и това не беше достатъчно за Робин. Въобще не съм доволна от раздялата им, още повече, че цял сезон гледахме дългоочакваната сватба. Но поне Барни ще е истински щастлив с дъщеричката си. Heart Eyes

Не ми хареса и смъртта на майката, както и събирането на Тед и Робин. 9 сезона ни занимават с майката, как Тед открива голямата любов, а накрая я убиват и той се връща при Робин. Rolling Eyes

Радвам се, че свърши.

# 130
На мен ми хареса финала, предусещах го че ще е нещо подобно. Доволна съм.

# 131
Аз също съм доволна от финала!! Споделям казаното от Малката Госпожица Мърморана! Peace

Вярвам, че човек може да изпита еднакво силна любов към повече от един човек и не означава, че Тед не е обичал жена си, а все Робин. Обичал е и двете. Понякога обстоятелствата разделят хората, но ако е писано отново да бъдат заедно, ще бъдат! Сериалът се казва "Как се запознах с майка ви", или какво правех, докато чаках да се появи майка ви! Това не е разказ за майката, а разказ на бащата, който явно иска да им разкрие нещо повече за себе си!
А децата на Тед и те се изказаха супер не на място.
И разбират разказа му! Това са големи деца, минали са 6 години от смъртта на майка им, кое е неадекватното в изказването им?! Че искат баща им да е щастлив и разбират с кого би бил най-много?!

Барни -  прекрасно измислено, страхотна сцена с бебчето!

а Маршал както винаги - чака нещо да се случи.
Човекът става върховен съдия, какво повече?

Единствено за Лили имам забележки, че не намекнаха нищо в професионален план, ясно е че е гледала все деца, но в никакъв случай не я приемам като инкубатор!

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 19:46 от Сиси ♥♥

# 132
Тъкмо гледах финала и коментара ми е: are you kidding me  #2gunfire. Исках да плача от щастие на финала, а не да ми е тъпо, че майката е умряла. Плюс това Тед не е от хората, които ще преглътнат смъртта на любовта на живота си след смъртта й, дори и след 6 год. Да не говори, че репликите на децата омаломавиха цялата любов м/у Тед и Трейси. След цялата благодарност, която изпитва Тед, че е срещнал Терйси, подновяването на връзката му с Робин ми изглежда все едно трейси е била заместител и просто някой, който запълва дупка временно - Робин получава мечтаната работа, Тед си получава децата и смейството и след смъртта на Трейси го допълва с правиния човек. Нямам думи........

# 133
Всъщност като мине сначлния шок от финала на сериала, нещата не изглеждат толкова зле.
Първо, този ситком ще остане в историята и ще се запомни, защото свърши различно.ю
Второ- никой не ни е обещал "и живели дълго и щастливо" И трябва да се поучим от героят на Тет.:
Вие можете ли като него, а? Търси дълго, намери я. Беше щастлив. Животът понякога не е това, което очакваме, но Тет е мъжкар. Приема неволята, разочарованието и се смирява- не хули никого. Така е било писано. И забележете колко силлно и без излишна драма я изпраща в последните й дни ( справка в 19 еп.9 с) Благодарен е, че е имал шанса да познава прекрасната Трейси. Остава отговорен към семейството. Робин е първата му любов- естествено е да се върне към нея. Защо да си посипва главата с пепел. Отгледал е чудесни и широко скроени деца, освен това ги уважава и цени мнението и чувствата им. Колко хора в реалния живот ще направят същото.
 И на мен ми се искаше щастлив край, но понякога, даже доста често щастливия край е само в приказките.
Според мен наистина трябва да се поучим от пресонажа Тет. Колкото животът ти поднесе лимон, направи си лимонада.
 И още. Всички харесваха Робин и Тет в 1ви сезон, нои героите бяха с различни цели. Сега...всеки е постигнал на някакво ниво, това което иска и в златните си години ( половин век възрсат) могат да се отдадат на трепета си.
 Пак като в живота: Робин израства и се отклонява от групата- има своите разочарования и и е неловко със старите си приятели ( разговора между Лили и Робин в празния апартамент) Така е в живота- случва се често.
 Барни... еми очакваше се да напомпа някоя. И за такъв мачо-единствения начин да се спре и преосмисли животът си е да се възпроизведе. Той не е мъж за една жена, но вероятно тип като него би бил свестен баща.
 Лили и Маршал са чудесна двойка, истинска, отдадена.... Лили е шефът, а Маршал е кавалер и я обича безпрекословно. Три деца? Прекрасно....
 Тъжен беше финала, защото не приказка бяха показали, а фрагмент от реалния живот.
Единственото нереално нещо беше, че на Робин никак не й беше добър грима. Тя трябва да е на 50 години. 2005 беше на 25... а като я видяхме на последната сцена... изглеждаше като на 32. ( на колкото си е актрисата)  Трябваше да е малко по състарена, поне да е по-реално.
Това е!

# 134
Да и аз бях в шок, но сега като се замисля подкрепям горния пост. Сериалът можеше да свърши със сцената под чадъра и да остане с отворен край. Като се замисля за "Приятели", да финалът беше щастлив, но ако бяха го продължили сигурно пак щеше да има драми  - Рос и Рейчъл пак щяха да се разделят например.

Общи условия

Активация на акаунт