Как се запознах с майка ви

• 18 383
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
А разбрахте ли , че искат да правят нов сериал "Как се запознах с баща ви" и ще бъде за живота на майката.

това ще ми дойде в повече вече  ooooh!
+1

# 106
Аз пък не знам защо продължавам да си мисля, че разтакават толкова време сватбата, защото все пак майката е Робин. Не знам защо си го мисля, може и да е тъпо, но това постоянно намекване, че Тед още обича Робин...

# 107
  • срещу двата комина :)))
Аз пък не знам защо продължавам да си мисля, че разтакават толкова време сватбата, защото все пак майката е Робин. Не знам защо си го мисля, може и да е тъпо, но това постоянно намекване, че Тед още обича Робин...

а, не .. те си казаха още в началото на сезона, че новата е майката  Peace

# 108
Знам че си казаха, ама нещо вътрешно така си го мисля. Сигурно не съм права...

# 109
  • София
Няма как Робин да е майката, тя не може да има деца. А и с Барни са чудесни, няма нужда да ги разделят  Mr. Green

# 110
Ако съберат Тед и Робин всичко отива по дяволите! С Барни са Двойката! Велики. Вярно, че последните два сезона са слаби, но пак някак си много обичам тоя сериал и държа да завърши подобаващо. А Робин я показват все влюбена в Барни, няма как да заобича силно Тед изведнъж. Пък за децата все си мисля, че ще има.

# 111
  • UK
Тед няма да е с Робин, много ясно, а ако има нов сериал, няма да е с майката и нейните приятели, просто със същата структура, но напълно отделен.

# 112
  • София
Тед няма да е с Робин, много ясно, а ако има нов сериал, няма да е с майката и нейните приятели, просто със същата структура, но напълно отделен.
Напротив, идеята е точна да бъде с майката и нейните приятелки и как среща Тед.

# 113
  • UK
Напротив, идеята е точно да бъде със съвсем различни хора и да няма нищо общо с майката и нейните приятели и как среща Тед. Поне такива бяха плановете, когато обявиха, че ще го правят. Първоначално се говореше за сериал с майката наистина, после излезе това:

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/11/how-i-met-your-m … creators-say.html

# 114
  • UK
Е, щом ще е напълно ново и различно - може да е супер яко Wink Защото истината е, че това шоу си беше и е хит, и създателите му са мнооого добри в това, което правят Wink

# 115
Привет!Колко епизода има 9ти сезон?

# 116
24, според ИМДБ, излезли са до 19-ти. Peace

# 117
24, според ИМДБ, излезли са до 19-ти. Peace
До 19ти съм стигнала и аз  Simple SmileТо не останало,нямам търпение вече да видя края Mr. Green

# 118
  • Пловдив
Записвам се в темата,макар и на финалната пряка Laughing Това не ми пречи да следя сериала от...може би 7-8 години.Но пък нека обсъждаме заедно финала Hug

# 119
Гледахте ли новия епизод? Май в следващия Робин ще се поколебае за сватбата... Rolling Eyes Поне така ми се стори на финалната сцена, когато майка й я питаше дали наистина той е човека

Общи условия

Активация на акаунт