Как се запознах с майка ви

• 18 384
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тъкмо днес се зачудих кога излиза  Mr. Green

# 91
Ех, страхотно. Направо бях забравила за този сериал.

# 92
  • София
Ето го и във Вбох http://vbox7.com/play:5abd86b11b
Пускам си го ,после ще коментирам  Mr. Green

# 93
Хареса ми епизода, хареса ми майката. Само на мен ли ми се видя супер отслабнал Маршал?

# 94
  • София
И на мен ми хареса майката, айде да се взимат вече с Тед, че ми омръзнаха неговите изблици.
Барни и Робин са супер, много ме радват  Heart Eyes
Маршал верно е заслабнал. Лили вече прилича на лелка.

# 95
последните епизоди не съм ги гледал още. нещо взе много да ме дразни сериала. съвсем го развалиха.

# 96
  • София
На мен последния епизод ми хареса, имат си още добрите моменти.

# 97
Преди казвах че е най-добрия комедиен сериал евър. Последните епизоди пълен крах.

# 98
  • срещу двата комина :)))
и аз не съм доволна от новите епизоди, гледам само защото е последния сезон  Thinking мъжа ми се отказа още на предишния сезон ...

# 99
  • Ню Йорк
Много сте прави. Последните няколко епизода са пълна боза. И аз гледам само защото го гледам от началото и очаквам все пак да видя края.

# 100
Очаква се последната серия да е през март. Четох някъде, че нямало да правят дълга почивка през януари и след това прекъсвания няма да има. И аз съм разочарована, прекалено много я разтеглиха тая сватба на Барни и Робин. Пък и аз не искам да видя само как Тед среща бъдещата си съпруга и THE END- искам повече подробности от бъдещите развития.

# 101
  • София
А разбрахте ли , че искат да правят нов сериал "Как се запознах с баща ви" и ще бъде за живота на майката.
Ето статия http://www.goguide.bg/revu/583-how-i-met-your-dad

# 102
  • срещу двата комина :)))
А разбрахте ли , че искат да правят нов сериал "Как се запознах с баща ви" и ще бъде за живота на майката.

това ще ми дойде в повече вече  ooooh!

# 103

това ще ми дойде в повече вече  ooooh!

Може пък да е интересен и забавен. Съвсем различен сериал с различни персонажи и случки. Само че майката, която са избрали не ми се гледа 9 сезона. И накрая на 9-ти сезон майката се озовава на въпросната сватба, вижда Тед и ще сме остарели с още 9 години покрай тая история Laughing

# 104
За 1-2 сезона може и да стане, но ако го точат и него 9 сезона - твърдо не! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт