Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 642
  • 452
  •   1
Отговори
# 150
На мен педито също ми каза да заменя с Деавит-1 капка. Притеснява ме факта, че самите капки са ужасни на вкус. Имат вкус точно на гума и капкомера им мирише на гума. Нз за вигантола но при Деавита със сигурност попада вещество от капкомера в течността. Вече и аз се обърках нз какво да давам. Смятам пак да звъня на педито. ooooh! ooooh! ooooh!

# 151
офффф момичета,вече ми писна от всичко....знаех си аз ,че не трябва да давам тъпия Вигантол на мъничето ми....ама послушах хората около мен и айде честито..партида 129 :2gunfirь....едно време като не са имали тъпите капки,какво....и ние сме отгледани без тях!!!природата се е погрижила за всичко!!!така ,че споко...аз лично спирам да го давам!!!дано само да няма вредни последсвия от досегашния прием...давах го 4 месеца по една капка #Cussing out
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

# 152
Просто сменете капкомера и вече няма да имате проблеми
Аз поне така ще направя
И разбира се като внесат от новата партида ще си купя и ще продалжа да давам Вигантол

# 153
Най-вероятно при премахване на капкомера взаимодействалите частици от капкомера с течността ще се изпарят?! То все едно да се продължи с капкомера. Никъде в темата не видях нещо смислено написано освен цитирането на писмото, някой написа, че течността се окислявала и променяла цвета си ииииии всички с бистри течности се успокоиха. Темата става прекалено голяма, без да се пише нищо смислено. Не е ли по добре да се пишат смислени и доказани неща, вместо кой какво мисли и как баща му бил порастнал без вигантол"ТОЛЧАВ" инищо му няма няма-зъби му няма кости му няма и т.н. Извинявам се за цинизма но не издъжжам да си губя времето и то без да разбера нещо важно.

# 154
Аз пък друго се питам....? В другите страни дават ли витамин Д във формата на капки? Доколкото разбрах от прочетеното по горе в Англия не дават...Някой има ли представа за други страни? Rolling Eyes

# 155
  • София
Най-вероятно при премахване на капкомера взаимодействалите частици от капкомера с течността ще се изпарят?! То все едно да се продължи с капкомера. Никъде в темата не видях нещо смислено написано освен цитирането на писмото, някой написа, че течността се окислявала и променяла цвета си ииииии всички с бистри течности се успокоиха. Темата става прекалено голяма, без да се пише нищо смислено. Не е ли по добре да се пишат смислени и доказани неща, вместо кой какво мисли и как баща му бил порастнал без вигантол"ТОЛЧАВ" инищо му няма няма-зъби му няма кости му няма и т.н. Извинявам се за цинизма но не издъжжам да си губя времето и то без да разбера нещо важно.

Ами то това е проблема, няма нищо доказано освен разни догадки и предположения. Та тези, които дават вигантол се притесняват, дали няма да има някакъв ефект върху децата, тези които не са давали си затвърждават мнението, че няма да дават такива добавки на децата и толкоз.
Само жената от ТВ ЕВРОПА изчезна и не се появи да ни осветли, какъв е сериозният проблем с вигантола.

# 156
Аз пък друго се питам....? В другите страни дават ли витамин Д във формата на капки? Доколкото разбрах от прочетеното по горе в Англия не дават...Някой има ли представа за други страни? Rolling Eyes

Ще докладвам във Франция как е Peace

# 157
Мдааа, май си хабих думите по имейла, няма да има официален отзвук, ясно беше... Close

# 158
Мдааа, май си хабих думите по имейла, няма да има официален отзвук, ясно беше... Close
Работила съм в подобна институция и съм отговаряла на писма на граждани  - има 1001 начини да отговориш учтиво без да направиш нищо по въпроса или да "прехвърлиш топката" на някой друг. 

# 159
  • София
Крайно време беше да го спрат. Никога не го съм давала. Peace

# 160
Момичета, нашата педиатърка, на която аз също вярвам каза в никакъв случай Девиад  newsm78 Препоръча ни Д2, обаче в аптеката казали на мъжа ми, че няма такова нещо  ooooh!

# 161
Мисля, че в близките месец-два все още времето ще позволява да се стои повечко навън, а до тогава да се надяваме, че и педиатрите и фармацефтите ще знаят какво да предложат на децата ни!

# 162
  • Видин
Не, разбира се  Laughing Само в България децата са застрашени от болест, която иначе в наши дни изкл. рядко се среща  Thinking Но какво да се прави. Педиатрите си следват теченията в медицината отпреди...30-40г.
Въпрос на информиран избор  Peace

# 163
Здравейте!

Днес съвсем случайно чух проверих и видях за тези опасни партиди. Разбрах че проблема е в гумата на капкомера. Разбрах и кои са партидите и всичко което ме интересуваше - само не разбрах до какво води този проблем? Какви последствия може да има и как да разбера моя вигантол дали е годен или не ако влиза в тези опасните партиди. Купила съм го преди почти година и все още е бистър. Малката е на година и седем месеца и по съвет на педиатър трябваше да й давам цяло лято по 1 капка щото то фунтанелата не била затворена. Аз не й давах. Давах само в дните които не излизаме заради лошо време по 1к. Сега ми препоръчва да започна да давам по 2. И аз точно сега пък видях за проблема и не знам какво да правя. За другите подобни на вигантола за които вие пишете не съм чувала дажа.... А между другото фунтанелата й е вече затворена!!!

Малко писах ту за главата ту за краката ама.... знам че ще ме разбере!  Mr. Green И предварително благодаря за отговорите!!!  Hug

# 164
  • София
Ако питаш дали някой знае какъв е проблема с вигантола, никой не може да ти каже 100%.
Ако питаш дали да й даваш сега вигантол, то мненията са различни. Аз и на двете ми деца съм давала от дъжд на вятър само първите 2,3 месеца. Ако пиете АМ вътре има витамин Д, прочети си състава на опаковката.
И само приятелски, не се засягай фунтанелата е фОнтанела всъщност.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт