Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 649
  • 452
  •   1
Отговори
# 270
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Пиши от кой град си, за да може някой да те посъветва с конкретна аптека. Peace

София  Crazy

# 271
# 272
А как се казва  медикамента в Гърция, някой знае ли?

# 273
  • Пловдив
питай в гръцката тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518117.300

# 274
Да ви кажа относно Деавита и количеството витамин А в него. Питала съм няколко педиатри когато започна проблема с Вигантола и всички ми казаха че когато е за профилактика на рахита т.е. по 1 -2 капки дневно вит. А не е опасен, но не става за лечение на рахит. Примерно когато трябва да се приемат повече капки има деца на които им изписват по 7-8 капки вигантол да пият. Тогава може да стане предозиране на вит. А и е опасно.

# 275
A може ли да ми обясни някой защо трябва да се дава този вигантол, толкова ли не може естествено да се набява този вит.Д, природата как го е измислила ?! Честно казано до пролетта давах от дъжд на вятър, а сега не съм го и почвала.

# 276
  • София
Вече има Деавит по аптеките.

# 277
  • Видин
A може ли да ми обясни някой защо трябва да се дава този вигантол, толкова ли не може естествено да се набява този вит.Д, природата как го е измислила ?! Честно казано до пролетта давах от дъжд на вятър, а сега не съм го и почвала.
Принципно няма нужда ама нашите родни педиатри се презастраховат и го изписват абсолютно ненужно. Което понякога може да доведе до кофти последици  Tired Аз не съм давала. Съвсем нормално дете си имам с почти напълно затворена фонтанела.

# 278
Моят педиатър (завеждащ детското в града ни преди години)ми каза да давам вигантола спокойно и че всички слухове за тези капкомери били с цел премахването на вигантола от пазарната мрежа тъй като бил №1 и разбивал всички други подобни марки съдържащи В.Д.

# 279
Този "слух" го пусна производителя  Peace
Я какво слънце пече ноември месец..... ни вигантол ни деавит могат да му се мерят  Grinning

# 280
И Вигантол вече имало, не е с капкомер, а с дозаторче.

# 281
Нашата педиатърка ме посъветва за всеки случай да гледам партидния номер,като купувам.

# 282
  • София
И Вигантол вече имало, не е с капкомер, а с дозаторче.
Това сигурно ли е или е  "май имало"?

# 283
В отчетната ни тема една мама писа, че си е купила, нея разпитах дали е с капкомер и от нея научих това.
Аз  засега давам Вигантолетен когато няма слънце, като свърши ще видим дали ще има още нужда.

# 284

Я какво слънце пече ноември месец..... ни вигантол ни деавит могат да му се мерят  Grinning

Аз тези дни не съм давала, предпочитам да си го набавяме по естествен начин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт