Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 634
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
Вчера си признах пред педиатърката ни, че го давам само когато няма слънце, и тя ми се накара, че не било достатъчно само да се пече лицето ...и да си го давам редовно. Вече незнам какво да правя newsm78 #Crazy newsm78

# 286
Тя и нашата педиатърка настоява да давам по 3!!! капки всеки ден /аз не давам изобщо/, ама като бяхме при по-големи специалисти по друг повод, ми казаха, че детето си е екстра и няма нужда от профилактика с вигантол, освен при зимните бебета.  Peace

# 287
  • Пловдив
alexova ,аз не съм давала Вигантол и сме нямали проблеми.дъщеря ми е родена февруари.ти си реши какво да правиш-аз не бих давала

# 288
И аз нищо не давам за сега. Вчера бяхме при ортопед, по друг повод, и го попитах и него. Каза, че щом кърмя няма нужда да давам сега , а чак към януари  Simple Smile

# 289
Вчера си признах пред педиатърката ни, че го давам само когато няма слънце, и тя ми се накара, че не било достатъчно само да се пече лицето ...и да си го давам редовно. Вече незнам какво да правя newsm78 #Crazy newsm78
Когато Малчо беше на 6 месеца/април-май/ нашата педка каза - по 2 капки на ден, а друг педиатър, който за разлика от нея уважавам (и не само аз) - от май до октомври да не давам ИЗОБЩО!!! А тая, нашата, цяло лято ме питаше - нали давам, аз си кимах и я отсвирвах. Та ПЕДИАТЪР невинаги е = КОМПЕТЕНТЕН.

# 290
През лятото не давах нищо. След проблема с вигантола през септември педиатърката ми каза изписа Деавит, по 2 капки. Каза да почна да го давам, когато намалим разходките. Все още излизаме всеки ден, с изкл. на един много дъждовен и един много ветровит ден. Т.е, още не давам Деавит.

# 291
Та ПЕДИАТЪР невинаги е = КОМПЕТЕНТЕН.
За съжаление много точно казано Peace.Пази боже да попадне човек на такъв #Crazy.
По темата аз Вигантол не давам все още а и цяло лято.Бяхме на преглед също при специалист и според него няма нужда.Всичко е индивидуално.
Голяма масовка тука голяма нещо и голям зор на педиатрите да сме по калъп #Crazy

# 292
  • Видин
Мчи да! С истерия към прогрес Simple Smile

# 293
Нямам никакво намерение повече да давам Вигантол или друг подобен продукт. Дъщерите ми са летни бебета . Педиатърката ми изписа лекарството и го давах в продължение на един месец. Сега се оказа , че е точно от изтеглената партида  #2gunfire Още като ми го препоръча имах усещането , че не помогам на децата си с това лекарство при положение ,че всеки ден са навън.

# 294
Някой успя ли да намери Вигантол в апкеките в София newsm78
Ако да -  къде?

# 295
Питах днес в нашата - нямало още... Не знам откъде тръгна слухът, че го има веч!?!

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 23:35 от ValeryM

# 296
Да и аз питах в нашата и в още няколко от голяма верига.
Нито са чували да има доставки нито нищо.
Ако някой намери да сподели Praynig

# 297
На мен пък педката ми каза да го спирам след нова година, че фонтанелата на детето била вече малка. Crazy

# 298
здравейте момичета.Една приятелка е в Белгия и аз я помолих да потърси там лекарството.Попитала за Вигантол но и казали че не са чували за такова лекарството,тя обяснила за какво става въпрос и след като споменала витамин Д3  и дали това което използвали там за бебетата,току що го получих,но докато не се консултирам с педиатъра няма да го почвам,какво мислите?Ето го лекарството  http://www.newpharma.be/pharmacie/smb-laboratoire/247/d-cure-gouttes-10-ml.html

# 299
здравейте момичета.Една приятелка е в Белгия и аз я помолих да потърси там лекарството.Попитала за Вигантол но и казали че не са чували за такова лекарството,тя обяснила за какво става въпрос и след като споменала витамин Д3  и дали това което използвали там за бебетата,току що го получих,но докато не се консултирам с педиатъра няма да го почвам,какво мислите?Ето го лекарството  http://www.newpharma.be/pharmacie/smb-laboratoire/247/d-cure-gouttes-10-ml.html
Какво да мислим?
На мен ми пратиха испанския вариант на Вигантола.Давам го както го препоръчват лекарите там.Не,че нещо ама на испанските педиатри имам повече вяра от на нашите....За всеки случай съм и сравнила и количеството на активната съставка в милилитрите.

Общи условия

Активация на акаунт