Блокират партиди Вигантол в аптечната мрежа

• 51 591
  • 452
  •   1
Отговори
# 90
То хубава партида явно няма. Това с рахита е много често неоснователно всяване на страх от страна на лекарите.  Peace

# 91
  • София
За моето бебе е задължителен, тъй като поради многото й килограми е с увеличен риск за рахит.
Пфу и при нас е така. При всяка консултация педката ми напомняше да не забравям Вигантола. Много рядко не съм му давала. Ние сме от 603 партидата  ooooh!

# 92
  • София
Има и нормални партиди. Моето шишенце е с партида 602. Цяло лято не съм давала, започнах да му давам по 1 капка миналата седмица.

Най-много се ядосвам, че такива важни неща се научават от форумите... За подобно нещо трябва да има официална информация!

# 93
  • в ябълковата градина
И аз съм давала зимата - номер 129.
И съм възмутена, че никой не излиза с официална
информация какъв е проблемът и какви са рисковете.
Какво означава, че аспираторът "взаимодейства" със съдържанието?
Дори и да докарат нова партида октомври, никога не
бих взела Вигантол пак!!!

# 94
Ето и партиди дадени директно от Софарма АД (някои се повтарят с първоначално дадените):
109746
109452
109129
6663570
66635603
66600802
6595801
6566102

# 95
И ние тук   ooooh! с парт. 452  #Cussing out #2gunfire Нямам думи просто и как така след толкова време на пазара чак сега са разбрали , че има проблем. newsm78 Почвам да си мисля, че има потърпевши деца ,защото винаги тогава се разбира  Thinking
Цитат
Най-много се ядосвам, че такива важни неща се научават от форумите... За подобно нещо трябва да има официална информация!
Напълно съм съгласна с теб  Peace

# 96
  • Видин
Това официална информация ли е? Не че ме интересува, аз Вигантол давах много малко. Просто ми е любопитно. Всички се втурнахте да гледате партиди, а замислихте ли се дали изобщо е вярно това нещо  Rolling Eyes

# 97
Да информацията е официялна,благодарение на една форумска мама ,днес е на 1 страница на 24 часа
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=617279#Scene_2

# 98
  • София
Днес в един от голямите магазини в Люлин в аптеката си продават Вигантол без да им мигне окото  Shocked Twisted Evil но дип,че бях зад жената която го купуваше и изкоментирах ,а аптекарката с еди ей такива  очи  Shocked ми викам вие не знаете ли? А тя: не  ooooh!

# 99
Това официална информация ли е? Не че ме интересува, аз Вигантол давах много малко. Просто ми е любопитно. Всички се втурнахте да гледате партиди, а замислихте ли се дали изобщо е вярно това нещо  Rolling Eyes

Ами като не те интересува защо изобщо се включваш и питаш не мога да разбера  Shocked Shocked
След като лекарите и аптекарите за уведомени от компетентните органи , значи е възможно да има нещо вярно!

# 100
  • Видин
... защото не съм фен на масовата истерия без повод. Нищо притеснително не видях и в статията. Ама вие имате право да се шашкате и да охкате колкото си искате  Stop

# 101
Идеята не е в шашкането и охкането, а да се преустанови използването на лекарство, което очевидно има проблем. След като се изтеглят от аптечната мрежа ясно е, че не трябва да се използва повече и е добра идея да се знае от повече майки, които го дават на децата си.

# 102
... защото не съм фен на масовата истерия без повод. Нищо притеснително не видях и в статията. Ама вие имате право да се шашкате и да охкате колкото си искате  Stop
Миличка, щом го изтеглят, значи ИМА проблем  Peace
Все пак живеем в България... Тук наистина трябва да има проблем, та някой да си мръдне пръста и да загуби пари от подобно нещо. Повярвай ми - изтеглянето на продукт от пазара не е лесно и евтино струващо упражнение... Има нещо... Въпроса е точно колко са сгафили с тези партиди и колко би могло да навреди на децата ни?

# 103
amanita ясно е,че темата не те засяга,но недей да омаловажаваш притесненията на другите момичета,истината е,че няма точна информация нито какво е вредното вещество,нито какви рискове крие то.Всяко дете реагира различно ,има алергични деца при които макар и в малки дози може да има негативен ефект.Според мен има нещо гнило и фирмата производител се е оправдала зле,аз лично няма да го давам за сега!

# 104
  • гр.София
Момичета и аз се шашнах от тази информация.
Навежда ме мисълта че  е спекулация  както с ваксините и хиляди други неща.НО ЗАЩО С ДЕЦАТА НИ? ?Някой има интерес от цялата тая дъндания,но от друга страна ако е истина???
Замихслих се с колко ли други продукти е така?

Общи условия

Активация на акаунт