True Blood- Свърши сезона,време е за купона- 34 тема

• 16 801
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.София-Красна поляна
Пуци бе,какъв дубрююютър би?
То си е добър вечер почти. Laughing

# 691
  • София
Забравих да питам...Кате още ли гледаш менталистът?
Ир видях, че си фенка на Декстър и аз го гледам  Blushаз май много сериали имам в списъка  hahaha

# 692
Ир видях, че си фенка на Декстър и аз го гледам  Blushаз май много сериали имам в списъка  hahaha

И аз съм хвърлила око на Декстър,ама да видим кога ще го почвам Laughing

# 693
  • София

И аз съм хвърлила око на Декстър,ама да видим кога ще го почвам Laughing

ама ти отначало ли? аз миналата зима изгледах всичко с Декс и сега само си почвам новия сезон ама за 2 епизод няма субтитри..пфууу

# 694
Добър ден, другаркен!

Зисе, предала си ми поздравите  Hug Успокоих се като се чухме по жицата поне  Wink

Джес, поизоставих Менталиста, за да се натрупат малко серийки. Май стигнаха 3-ти сезон, а?!

# 695
Ми сега ставам, би, Зис, ко да праа  Mr. Green

Дексьо и аз го изгледах накуп 4 сезона, щото Сарк ме изръчка. Ама се дразня, че само веднъж седмично, даже обмислям да си задържам по две-три серии наведнъж да си гледам, ама да видим.

Оууу, днес браточки, бе! Пу, за малко да забравя.

ПП О, и финалето на Хейвън излязло. Чудничко!

# 696
  • Срещу планината:)
 Rolling Eyes Добър ви ден

Джес не я намирам тази тема за момичето бре Thinking иначе да съм се цопнала WinkАбе много ми харесват методите й за лечение Blush

Ай верно е финалето на Хейвън  ooooh! уф и този сериал свърши  Tired

# 697
Джес я дай линк към темата.Тая сукубка е такава мръсница,че ако отиде в ИК ще ги натроши направо Mr. Green
А аз си мислех,че пича е вампир,пък той вълк се оказа.Та заповам да се питам видяхте ли в някой сериал грозен несекси вълк???
Декстър иа з го влача нещо,пак много сериали ми се заредиха,Дневниците не успях да догледам,а и братята трябва....много тежък график Mr. Green

# 698
Джес я дай линк към темата.Тая сукубка е такава мръсница,че ако отиде в ИК ще ги натроши направо Mr. Green
А аз си мислех,че пича е вампир,пък той вълк се оказа.Та заповам да се питам видяхте ли в някой сериал грозен несекси вълк???
Декстър иа з го влача нещо,пак много сериали ми се заредиха,Дневниците не успях да догледам,а и братята трябва....много тежък график Mr. Green

Дааа, в Being human имаше един неприятен.  Mr. Green

# 699
  • София
Хора от тоя грип съвзем ми е изпушил мозъка вместо за lost girl съм правила тема за hellcats...ама кат не помня Simple Smile ей сега ще направя тема и ще ви метна линкчето Simple Smile)
Катеда Менталиста има 3 сезон вече ..
Ками те някой хора не харесват актрисата ...била мн дървено играла, но на мен ми харесва как играе.

ПП.Ето я темата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531944.0

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 14:13 от Джес

# 700
  • КиТ
Ай верно е финалето на Хейвън  ooooh! уф и този сериал свърши  Tired

Оф ад бе видях нещо сте коментирали тая вечер ще го изгледам  newsm47 Wink Peace,че ми е интересно това с белите букви от къде иде Thinking

Как издържате на толкос сериали наведнъж,чак ви се чудя  Crazy общо взето като свърши Хейван се придържам към 2 за в момента Mr. Green

Като да поздравите бяха успешно предадени Peace  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701
лелей Simple Smile тукачка, сте много активни Simple Smile
я като ви чета, кой какво гледа, ми стана интересно. Може ли да ми препоръчате някой готин вамп сериал, ама нещо подобно на TB, в смисъл, по-сериозно! Да не е прекалено розовко Wink че вече хич не знам какво да гледам! Това Хейвън, какво е и става ли, че всички го следите??
Поздрави Wink

# 702
  • КиТ
лелей Simple Smile тукачка, сте много активни Simple Smile
я като ви чета, кой какво гледа, ми стана интересно. Може ли да ми препоръчате някой готин вамп сериал, ама нещо подобно на TB, в смисъл, по-сериозно! Да не е прекалено розовко Wink че вече хич не знам какво да гледам! Това Хейвън, какво е и става ли, че всички го следите??
Поздрави Wink

Ами в Хейван няма вампири има мистерии Mr. Green Crazy и днес е последния епизод на 1 сезон Cry Cry Cry Cry Cry
Общо взето като се разходиш в Кино  и телевизия,ще видиш че има много сериали за следене Wink Peace стига да издържиш на темпото Mr. Green

Вампири:Дневниците на вампира,Да бъдеш човек,Портите Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,може и други да има тея се сещам в момента newsm78

# 703
  • София
отделно следим и други сериали Haven, Fringe, Lost girl, Dexter, Doctor who...абе поне моя списък е дълъг..и издържам

# 704
Добър ден  Mr. Green

Франсе, по-сериозен е Being human. Дневниците на вампира, шма прощаваш Плами, ама са чисто тийн. Портите е малко по-зрял от Дневниците, там не са само вампири, всякакви има, а в Хейвън пък въобще няма вампири, само хора със свръхестествени способнаости, най-разнообразни. Тука има теми за всички тези, разгледай, ако искаш, да си избереш.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт