НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
tonivil-благодаря ти за съвета.при мен се получи в 5тия мес.една криза и с но-шпа ми мина веднага,след като посетих след 3-4дена уролог и ехограф излезе,че всичко си е наред.А сега се чудя от какво е?И дано е безобидно.
Дрехите на бебка ги пера на 40 и то без да ги разделям.Относно къпането аз къпех Неси всеки ден и сега мисля да е така,но  наистина имаше един период на разплакване,но той беше след като я извадех от ваничката и трябваше да я облека с голяма скорост,защото умираше от глад  Joy Joy
Завиждам ви за срещата,аз няма да мога да дойда защото утре Неси по това време е на зъболекър,но вие да се набъбрите и за нас.
beru6ka -това е много сладко от eBay  Heart Eyes

# 121
Аз също не съм фен на къпането всяка вечер , прекалено изсушава кожата на бебчето , мисля. То нито се поти, нито се цапа толкова. Дупето го миех понякога и по три пъти на ден ... ама то си е дупе  Mr. Green , като се понаака повече и се оплеска извън памперса  Joy но да се къпе всяка вечер не е необходимо.
А за гладенето си гладех от вътрешната страна , защото ми е беличък с чувствителна , атопична кожа и често правеше лишеи и разни кожни проблемчета през първата година. Ако бебето сега не е с толкова чувствителна кожа , че си се гладим 3-4 месеца и после хвърлям ютията  Mr. Green
Прането го деля на детско и големи , пера на 30-40 градуса ... когато имам напикани или наакани чаршафи и бельо ги минавам на 50 градуса и ги гладя после.

# 122
за всички които са си вкъщи по БТВ дават много сладко филмче "Девет месеца" с Хю Грант голям смях  Laughing newsm10

# 123
  • София
Плана, съгласна за утре  Peace. Писах ти на ЛС за подробности.

Малвинка, Людмиланка, благодаря за инфото   bouquet.

# 124
Има ли майки с тесен таз ,т.е. под нормата родили естествено и как проте4е раждането.

# 125
Върнахме се от разходка в Борисовата градина! Пълно с народ, колички, бебета! Помислих си дали няма да засека някоя от вас, оглеждах се, ама не успях   Heart Eyes
Мравчице, изобщо не е нужно да се извиняваш!  Hug Аз след толкова години пазаруване онлайн, все още има толкова много неща, които не са ми ясни!
Беруш, естествено, че ще помагам!
Утре идвам на срещичката  Hug !
Людмилана, и аз мисля да правя като теб с къпането!  Heart Eyes Изобщо не е нужно толкова често да се къпят, дори смятам докато не му падне пъпчето и под чешмата да не го мия, само с мокри кърпички.  В Германия такава е практиката, не че за мен е определящо, че някъде си някой го прави така. С мокри хавлиени кърпи се минава бебока и е готов! Като падне пъпчето, ще мия под чешмата, най-много един ,два пъти в седмицата ще приготвям ваничката. Хич няма и да се втелясвам! Като знам някои приятели, какви ритуали правят от цялото това къпане, бързат да се приберат вкъщи, че идвало времето за къпане. Няма да се затормозявам. Бебешките дрешки може би само в началото ще ги пера отделно.
Бебославче, видях ти името в списъците на Емпреса за онлайн-поръчки  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 18:02 от Kölsches Mädel

# 126
Абе мацки утре добре ще се наприказвате на срещата, а в петък кой ще ходи на лекцията на "9 месеца", да се разберем да се чакаме някъде и да ходим заедно? Може и след лекцията пак да седнем някъде да разтягаме локумите.

# 127
# 128
  • София
Аз да попитам на кои мами последно се спряхме за вестителки, за да помоля за тел. на лични...Знам,че попринцип имаме време, ама нали скоро влизам в деветия месец,та да съм подготвена ако принцесата излезе по-рано да мога своевременно да се похваля... Embarassed

# 129
Честит празник!
Аз пък да се похваля/оплача вчера с моя пак хукнахме да пазаруваме и алелел ами той няма спирка, похарчихме 400$ буквално за малки боклучета-шишенца, лампички, чаршафчета, а като знам още колко имаме да пазарува Sad. Мъжа ми всичко е накупил с маймунски десени, ще кача снимки по-късно. Аз не знам вие как се справяте с тия цени в БГ. Аз също съм потресена от търговците в България, как ви дерат за глупости, просто не е истина Sad (между другото импортните мита от Китай за САЩ са много по-ниски в сравнение с тези в България(така ми бяха казвали, не съм мн.сигурна), мисля че едната разлика идва от там)
Иначе за къпането и аз някъде бях писала, че нямам намерение моя хубавец да го къпя до към десетия ден(заради верникса), докато падне пъпчето и после само веднъж седмично с шампоани и глупости, иначе само с вода и то през ден, два. Четох, че те лишеите всъщност от това се получавали от много къпане-засушаване на кожата. Иначе напазарувах натурална козметика, че и аз съм се побъркала на тема парабени. Не знам как е в БГ, но тук Мустелата е пълна с парабени и изобщо не ви препоръчвам да я купувате (чета, че е много хвалена).
А за епидуралната упойка, аз ако си бях в БГ не бих им позволила да ми я сложат, не им вярвам на БГ докторите и точка. Както писах, аз и за тук се чудя...но ще видим. Вече нямам търпение да идва 23-ти ноември, че моя за тогава съм го планувала да излиза, че искам да е стрелец Laughing

# 130
  • Дъблин
beru6ka , аз ще ходя на лекцията в петък пак с моята приятелка. За да хванем маса по-напред, досегашният опит показва, че е хубаво да се видим в 10ч. на входа откъм "Мария Луиза" и веднага да се класираме горе в кафето, че желаещите всеки път са доста. Та може така да се разберем?
Накой друг за петък? Иначе приятна срещичка утре, аз съм на работа, но се надявам да има втори епизод през октомври  Simple Smile

beru6ka, мерси за информацията за личните документи. Шоф. книжка ми е от КАТ София и искрено се надявам да не трябва да я сменаям Praynig Иначе ЛК ми важи до 2017 г. ама сега заради този постоянен адрес искам да я сменя. 2 г. отлагам вече, после с беба ще е по-трудно, а като се сетя и сега какъв ужас е точно в 6 РПУ  Shocked

Гледам Kölsches е била в Борисовата градина. Ние пък посетихме Южния парк и направо си бяхме като на дефиле на колички. Поседнахме на една пейка и пред нас по алеята една след друга минаваха, с различни по размер бебоци вътре  Heart Eyes Доста коремчета се разхождаха също.

# 131
и аз съм на същото мнение за къпането..бебето е 4исто и не трябва да се прекалява с къпането..че горката му кожичка.Една приятелка така го мажеше малкият с мас #Crazy #Crazy #Crazyче се олющи за втори път горкият
,.колкото до козметиката..само натурална на оризова основа....наи добрата...повярваите...всички майки които познавам ползват само такава.. в бг незнам дали ги има

# 132
Здравейте българки, както казваше един наш политик-клоун.
Terminator, аз да питам - ти каква козметика взе, че по нашите земи само Хамерикански продават, а аз сега сондирам мнения. Чух, че се намирала на Себа мед, но още не съм проверила достоверно ли е. Ще съм ти благодарна за съвета, че не ми се ще да ми мъкнат от Бг. 
Хубава вечер на всички!

# 133
beru6ka , аз ще ходя на лекцията в петък пак с моята приятелка. За да хванем маса по-напред, досегашният опит показва, че е хубаво да се видим в 10ч. на входа откъм "Мария Луиза" и веднага да се класираме горе в кафето, че желаещите всеки път са доста. Та може така да се разберем?
Накой друг за петък? Иначе приятна срещичка утре, аз съм на работа, но се надявам да има втори епизод през октомври  Simple Smile

Ок, 10 е добре. А от към Мария Луиза само един вход ли е, че от 100 години не съм ходила в ЦУМ и ми се губи нещо картинката, да не стане така че чакаме на различни входове  Mr. Green

# 134
  • Дъблин
Ок, 10 е добре. А от към Мария Луиза само един вход ли е, че от 100 години не съм ходила в ЦУМ и ми се губи нещо картинката, да не стане така че чакаме на различни входове  Mr. Green
Мисля, че е един Simple Smile Все ще се познаем - по коремите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт