НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Smurfieta аз миналата година точно това правих - сменях документи заради смяна на постоянния адрес, и после и книжката сменях. Ама постоянният ми адрес преди беше в Мездра и съответно книжката беше издадена от КАТ-Враца, а новия адрес ми е в София и затова смених книжката, защото си промених и местоотчета. Та твоята книжка ако е издадена от КАТ София и се водиш тук на местоотчет май не трябва да я сменяш, ама най добре звънни в КАТ и ги питай.

Вече имам регистрация и в eBay  Blush, Кьолшес мила, скоро може да те тормозя с някой въпрос, че това с търговете не ми е съвсем ясно, пък си харесах една красота, ето  да я видите и вие. 

# 106
ооо извинявам се за объркването значи, не съобразих, че  акаунтът на милото (аз използвам неговия)  също е селърски и затова всичко е вързано  Mr. Green

# 107
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!   bouquet

Момичета искам да ви питам: прочетох, че не било необходимо да се разделят бебешките дрешки на цветни и бели по време на пране, защото се перат на 30 градуса. Има ли нещо вярно в това?  newsm78

# 108
  • Стара Загора
Запис само, че не мога на ви изчета...Изписвате по 10-15 стр. на ден..

# 109
  • Козлодуй
Прането и до ден днешен си го деля. Независимо дали е детско или наше. И винаги пера на 30 градуса. Не се знае кога някоя дреха ще пусне и ще съсипе всичко. Не ме затруднява а и вече така съм си свикнала.

# 110
  • София
Момичета, какво правим със срещата в Мистър Пица - днес ли ще е или остава за утре?!?!

# 111
  • София
Честит Ден на Независимостта! Нека сме горди с предците си, на които дължим днешната си свобода! Поклон!  bouquet

За софийските мами и срещата:

Запазила съм маса за 23 септември /четвъртък/ в 16,30 ч.

Ако времето е хубаво ще сме навън, ако ни е студено ще се качим на третия етаж/който е за непушачи/. Някой ако може да донесе една кукла-бебе, че аз си нямам.

Връщам се да ви чета назад...

Аз пък си пера всичко заедно още отначало, много-много не се втелясвам /е, не слагам наши чорапи и долни гащи при бебешките/. И не гладя дрешките пък камо ли и от двете страни Crazy
И още нещо ще ви напиша, дето сигурно ще ви скандализира, обаче мисля и бебето да не го къпя всяка вечер. Мъренцето го къпех първите два месеца всяка вечер, скъсваше се да реве като започнех да го мажа и обличам...започнах през два-три дена и положението беше доста по-добре. Бебетата са толкова чистички - когато сменям памперса мия на чешмата набързо и то си е пак чисто, не му се събира мръсотия... Струва ми се напълно излишно едно толкова чисто нещо като бебето да се мие всеки ден.

# 112
Добър ден,
най-накрая изчетох всичко, което сте изписали за един ден  #Crazy

ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ на всички   bouquet

ludmilana срещата е в Мистър пица нали, някъде срещу рума на Черни връх се пада заведението?

# 113
  • София
На болните мамчета, бързо оздравяване  Peace.

Людмиланка, може ли адрес на пицарията, за да го намеря в бг.мапс.

Зузи_Прити, бебешките дрешки също не ги разделям и ги пускам на 40 градуса. Дрешките на баткото, обаче ги разделям и ги пера с нашите.

# 114
Ето линк с адресите на заведенията Мистър пица: http://mrpizza.bg/, на контакти

# 115
Dori искаш ли да се разберем да ходим заедно на срещата?

# 116
И още нещо ще ви напиша, дето сигурно ще ви скандализира, обаче мисля и бебето да не го къпя всяка вечер. Мъренцето го къпех първите два месеца всяка вечер, скъсваше се да реве като започнех да го мажа и обличам...започнах през два-три дена и положението беше доста по-добре. Бебетата са толкова чистички - когато сменям памперса мия на чешмата набързо и то си е пак чисто, не му се събира мръсотия... Струва ми се напълно излишно едно толкова чисто нещо като бебето да се мие всеки ден.

И аз съм се замисляла по въпроса. Имаше една тема: "Кога престанахте да къпете бебето всеки ден?". Е, не е ли по-логично когато порасне, да се къпе всеки ден с всичките му там гелове, сапуни, шампоани  newsm78 ?! Пък както казваш, ludimilanka , да замиваме дупетата и личицето ( в обратния ред  Mr. Green Ю) и да не се организираме всяка вечер с коритата и легени. Въпреки, че ако й харесва на беба къпането, ще си се чипаме.
Ако може наистина адреса на заведението, че и аз не го знам.  Blush

# 117
  • София
 Мистър Пицата при бул. "Черни връх" 38а (срещу РУМ-а/пазара)

Предупредила съм ги, че ще идва едно малко стадо бизони, изобилстващи от хормони Joy Joy Joy

Eто линк към сайта, че на Малвинка нещо не можах да го отворя   http://www.mr-pizza.info/index_.php?lang=bg&p=home

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 15:21 от ludmilana

# 118
  • гр.София
Добър ден и от мен мами  Hug.Днес сигурно повечето от вас почиват и ви завиждам благородно Simple Smile.Аз за съжаление си работя, но най лошото е че май ще си поработя още дълго време.Нещо с колежката която си намерих нещата не потръгват на добре и не знам дали ще работим още дълго време заедно.Вече имам голяма нужда от почивка ама явно няма да е скоро  Crossing Arms

Завиждам ви благородно утре за срещичката.Така ми се похапва и на мене пица  Grinning ама нали малката ми е болна и си я гледам.Даже утре сме на доктор като се наспи следобеда.После да показвате снимки Simple Smile

P.S. От днес и аз съм в 8-ми месец Simple Smile Вижда му се края вече.

# 119
  • София
Благодаря ви за отговорите, момичета. Ами аз ще пробвам да не ги разделям и да ги изпера на ниски градуси, защото така ще ми е по - лесно от гледна точка на това, че мога да си ги изпера както са ми разпределени по размерчета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт