НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 672
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Добро утро момичета,
извинявам се че нахълтам в темата ви. На всички желая лека бременност и здрави бебчета.

Включвам се специално за момичетата от Пловдив. Има един магазин на Гроздовия пазар. Точно срещу градинката - с голяма стъклена витрина и 2-3 стъпала. Там продават дрешки от Англия. Цените им са повече от прилични. Купувах бодита на Тити от там за 4 лв. Обличат се през главата и са с прехлупване на раменцата. От Вис Виталис не ви препоръчвам бодитата им през главата. Бяхме купили, но се оказаха само с едно копче на рамото и не минаваше през главата на детето. Имаме 1-2 които никога не са обличани.

Спорен ден на всички!

# 91
Добро утро,момичета!Да кажа,че по Нова ТВ,в "На кафе"почва нова рубрика-Бременност.В момента гост е някакъв доктор от Шейново

# 92
Добро утро и от мен и Честит празник!
Аз съм на работа  #Cussing out тъпия ми шеф как го измисли това да работим днес не знам, ама аз работа нямам и цял ден трябва да имитирам дейност   Close

# 93
Честит празник,  момичета!

Леле, Мимозка на мен "утешението" ми беше именно "Вис Виталис" , да не би за новия сезон да са вдигнали цените? То сигурно е нормално да са малко по-скъпи дебелите дрешки, само да не прекаляват.  Confused

# 94
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Честит празник и от мен!  bouquet
korali  аз пък чакам майка ми да ми пристигне на гости, надявам се вече да идва по честичко, че на мен ми става много трудно пътуването. Wink
Mimoza-Plovdiv благодаря и аз за обясненията. Laughing
Че има легла с наклони аз за първи път чувам, всъщност нямам представа на какво съм родила, това сигурно е било последното нещо което ми е направило впечатление. Embarassed
tonivil аз никакви контракции за свиване на матката не съм усетила, при мен болките свършиха около половин чес преди да родя, в момента когато започнаха напъните. Според акушерките съм била изключително послушна, напъвала съм точно когато ми кажат, аз лично нямам много спомени от тогава, но явно съм го правила и в крайна сметка родих без нито един шеф. Но пък около 10 тина дни преди да родя по препоръка на позната акушерка започнах да си слагам някакви вагинални глабули (само дето вече не помня какви бяха Embarassed), според нея от тях освен че ще предпазя бебето от инфекция  предпазвам и себе си от разкъсвания. newsm78
loshata mishka ще дойдеш ли в петък на кърмаческата среща?

# 95
Добро утро и от мен  wavey , момичета  и честит ви празник ! Grinning  

Mimoza-Plovdiv , страхотно , благодаря много   bouquet Това ми е напълно достатъчно като инфо  Hug Имам само 2 допълнителни въпроса - с какъв адрес трябва да е първоначалната регистрация (на Емпреса или моя) и имат ли Емпреса офис в Бургас (ако евентуално си наясно) ?

Kölsches Mädel , злато си !   bouquet  Аз пазарувам от ebay , но тъй като се регистрирах без да проуча до край нещата , регистрацията ми е с български адрес.Няма проблем , когато стоката е с доставка до бг , но явно ще имам ако реша да използвам куриер. Трябва да си направя нова регистрация , нали? А мога ли към нея да "вържа" настоящата си карта Виза Електрон или е по-добре да извадя нова на името на съпруга ми и да плащам с нея в новия акаунт? И още една молба  Blush (ама вие сте си виновни , че се издадохте  Hug  bouquet) Инстрикции за пазаруване в Mothercare ?

Работя с много хора , което си има както своите плюсове така и своите недостатъци , но сега когато съм бременна си мисля, че минусите определено вземат превес.Верно е , че зависи много от хората  , но определено зависи и от нацията и за жалост пак в наш ущърб.Мислех си , че вече съм чула всичко възможно и за всички въпроси имам готов отговор , такъв който да държи досадните любопитковци на далече (мразя да ми се ровят в личния живот) , но днес ме сварариха абсолютно неподготвена "Сега какви се раждат- индиго или кристални ?"...Останаха още 2 седмици до болничния, вземам си го , прибирам се у дома и залоствам вратите!Вече не ща да гледам хора преди да се роди мишока.Обаче и там (у дома ) няма да ми се размине .Изнесохме се за лятото и не сме се прибирали 5 месеца.Съседите въобще не са наясно , че съм бременна.Ще имат храна за клюки на седянката пред кооперацията нощем.До магазина няма да мога да ида спокойно  ooooh!

# 96
  • Торонто/София
добро утро - ето ме и мен - да се разпиша преди да си лягам че пак никое време стана
при нас една буря се вихри ... гръмотевици, светкавици и се лee дъжд но е много задушно ... ще видим как ще се спи тая нощ  Thinking
иначе мен цял ден ме мъчат едни киселини.... най накрая взех едно хапче и чаша мляко и ме поотпусна...
корали - като прочетох за баницата направо наводних лаптопа с лиги  Mr. Green.... нали напоследък почти никакви въглехидрати не ям пък като че ли най много такива работи ми се хапват ... поне се успокоявам че все още нямам качени кила а свалени имам 1.5 ...  Blush
лек ден на всички и до после  Hug

# 97
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!
Добро утро момичета.
Оживях и тази нощ Simple Smile
този вирус който съм пипнала е ужасен и наистина не става с бабини методи лечението.Първо започна разтройство,после повръщане,после и температура и се озовоах в болница на система вчера , след като ми вляха 2 системи живнах малко, оставиха ми абоката и днес да отида ако се налага, бях се обезводнила въпреки че пиех течности , но той бацила действаше по бързо и така...
Сега съм по добре, още ми е отпаднало и си имам екстри, пия смекта, парацетамол а за повръщането за сега се оправям с бабини неща и спазвам диета.Отслабнала съм с 1кг за 1ден... но мисля че днес и от утре трябва да съм добре. надявам се  Praynig
Kölsches Mädel мерси за обясненията за ебей. Момичетата са ти отговорили, но и аз така 1во смених адресна регистрация в общината по район,после л.к. в районното по район като и на двете места носих акт за раждане , свидетелство за граждански брак.Преди седм. си взех новата л.к. и ми казаха да си сменя шоф.книжка до 1м в Кат.А една приятелка ме посъветва да си извадя и удостоверение за идентичност на имената и да го прилагам към док. си че да няма обърквации например в Ной.Или например направих си Гражданска на колата ама е с данните от старата ми Л.К. и за да не се правят нови неща да сложа и това удостоверение.Незнам дали не трябва да меням талона на колата, че там пише старото ми име и адрес?ще питам в кат...абе куп щуротии са.
Амелия аз съм се насочила към ВМИ нямам уговорен лекар.
Мимоза Пловдив мерси за обясненията за Асда.Исках да ти кажа че в магазините на Чиполино май всичко е по ефтино и ми изглеждат и по-качествени,погледни ги-единия магазин е отскоро на Брезовско а др. на Голямо Конарско шосе, по надолу от КАТ по булеварда.
Гледам че обсъждате епидуралната-вчера докато ми слагаха системите, лекарката ни е сем. приятелка и 1вата спец. и е анестезиология питах е дали да е искам и тя каза НЕ., много зависи от анестезиолога и мен ме е страх да си призная.

bouquet

# 98
  • Пловдив
Мимоза Пловдив а също и за всички момичетата от Пловдив който се интересуват срещата на Ла Лече Лига ще се проведе в Събота на 25 на Централния асфалтов площад на Градската градина в 10:30

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466782.210

# 99
Добро утро  Mr. Green и честит празник!

Капри, E-Bay акаунта е свързан с акаунта ти в Paypal, съответно и с кредитната карта. Не съм сигурна ако пишеш допълнително на селъра, че искаш пратката на алтернативен адрес, дали ще се съгласи. Но моят опит с немския ибей показва, че не се съгласяват. Най чисто е с втори акаунт (съответно и друга карта). Няма как системата да е толкова гъвкава, че да може да се местят кредитни карти по акаунти и да се сменя адреса, заради множеството възможности за измами.
И на мен темата за цените на бебешките стоки в България ми е болна и се вбесявам като гледам етикетите  #Cussing out ами как да има по-висока раждаемост като няма никаква политика в тая насока. 1 детска книжка струва между 10 и 15 лева, в Германия са по 1-2 евро. Наистина стандарта ни е много висок, сигурно защото печелим двойно на германците  Mr. Green

Момичета, много са ми интересни мненията за епидуралната упойка, уж бях твърдо решена, а сега май се разколебавам  Blush

# 100
Добро утро и от мен  Party
Аз в последно време съм нещо много активна  Embarassed
didka banditka , не трябва да търпиш болките в бъбреците , а веднага да кажеш на док .При мен предишният път единия бъбрек задържаше урина и направик инфекция , вдигнах температура, слагаха ми антибиотик . При теб може да е нещо много безобидно , но като идеш на ехограф , трябва да ти погледне и бъбчрците .
Само аз май не съм доволна от качеството на дрешките наВис виталис . Купувала съм както долни грешки , така и горни , ама нищо не ми харесва . А и дизайнът нещо им куца .Всъщност аз от около 2 години не съм гледала дрешките там , може пък нещата да са се променили . Само да ви кажа , че на същата цена (10 лв) може да си купите бодита на Бебето и Мимоза - фирмите са турски , но качеството е отлично .
booboo's mama , каква е тайната за сваляне на кг по време на бременност ?Малко ти завиждам, да знаеш  Wink

# 101
Здравей те мамчета, вече мисля да си оставам в къщи, макар и няколко дена преди болничният за 45 дена. Защото преди 3-4 дена вдигнах температура от нищо около 38 градуса, вкараха ме в болницата за наблюдение и първата вечер вдигнах 39 градуса набоцкаха ми дупето с инжекции, антибиотик венозно и много системи. Добре е, че вече нямам температура и ме пуснаха след 5 дневно лежане във болницата и като ме наплашиха че имам контракции даже през 15 мин бях се изпотила от притеснение и затова дадох зор да се прибера в къщи сега съм много по спокойна. бебока е към 1,900 кг много е не послушен постоянно рита, върти се корема ми е като море по време на буря. Усещам малки болки ниско долу но само за секунди, ходя до тоалетната през 15 -30 минути направо е ад. Това е за нас оплаках се и ми олекна.

Приятен ден на всички   bouquet

# 102
Привет момичета и Честит празник  Hug
поръчката ми от асда вече е fully dispatched и пуснах мейл на емпреса. мимозке_пловдив много ти благодаря за обясненията   bouquet
kapri_z, в сайта на асда навсякъде пишеш адреса на емпреса, никъде твоя. емпреса имат офис в бургас, всъщност във ветрен: кв. ВЕТРЕН, ул. Огоста 18 / глухата улица зад кметството/, тел. 0886/848981 - Мирена. можеш да поискаш да ти доставят с еконт пратката. повече информация на сайта на емпреса:
http://www.empresa.forumi-bg.com/
в ибей и аз отначало се бях регистрирала с моя адрес, но онзи ден го смених и сложих адреса на емпреса  Peace
mimata14 стискам палци за бързо оправяне  Peace
по въпроса за упойките, аз по-скоро съм за, но ми се ще да е във варианта да действа при най-силните контракции (от 5 см до пълно разкритие) и после ако може да се намали, за да усещам напъните хубаво. аз нали ходя на училище и там ни учат как да дишаме и да стоим по време на контракциите, как да се движим между тях и как да напъваме

# 103
Добро утро, момичета! Да ни е честит деня на Съединението !
Дори, мерси за кафенцето!  Hug
Много болнички, оздравявайте, Слънчо, Мимата !  Hug  mimata14   , ужасно е било това с вируса!  Hug
Капри, хората са такива, нетактични, любопитни, задават  глупави въпроси, дразнещи са. Имам една приятелка, вижда ме горе долу един път в месеца. Всеки път си пули очите и почва да охка, колко ми бил голям корема, еми дразнещо е, щото това е наистина всеки път първата и реплика. Другото, което е като почне да ми пипа корема, откачам! Сестра ми и майка ми не са го пипали, а тя , а и други хора си позволяват такова нещо. Докато се усетя и бам ръцете им на корема ми!  ooooh!
Относно въпросите ти за Ибей: тук да вметна към Малката мравка -изобщо не е нужно да връзваш Ибей акаунта си към ПП акаунта. Мисля, че е наложително, само ако си продавач иначе не.
Капри, не си прави друга регистрация. Може да смениш адресите по всяко време. Има два вида адреси в акаунта: Registration и  Primary Postal. Registration адреса го смени с адреса на доставчика. Тогава избягваш ограничения да не можеш да пазаруваш от Англия, ако не си с англиски адрес.Primary Postal адресът ти ще излиза по дифолт, освен ако не избереш друг  Postal адреси може да имаш, колкото искаш. В моя акаунт стоят сигурно 5 или 6 адреса  едновременно- единия е на превозвача, другия е в офиса ми, третия на адреса на сестра ми в Германия, на братовчед ми в Харманли...манджа с грозде. Никакъв проблем от страна на Ибей. В момента когато тръгнеш да плащаш, излиза опцията да определиш на кой адрес искаш да ти бъде доставена стоката.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 11:35 от Kölsches Mädel

# 104
  • Дъблин
Добро утро и честит празник! Simple Smile
Ама колко сте активни, досега четох и се образовах по темите на онлайн пазаруването, благодаря на Kölsches и Mimoza-Plovdiv  Hug
Mimoza-Plovdiv, а да те питам - защо се отказахте от Малибуто? Нали и ние сме се насочили към нея, но още събирам мнения.

Вчера си взех резултатите от изследванията, хемоглобин, железа и други метали са ок Simple Smile За урината обаче пише следи от белтък, масово левкоцити и бактерии. Взех направление за стерилна, да видим тя какво ще покаже.

По повод смяната на личните документи имам един въпрос. Ако си сменя ЛК само заради смяна на постоянен адрес, това означава ли, че трябва да сменям и шофьорска книжка и паспорт? Нали на тях не го пише адреса, нито пък номера на старата ЛК newsm78 Моля ви ако някой знае, да ме светне   bouquet

Болните мами бързо да оздравяват и лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт