НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, понеже стана дума за секцио (аз само ви чета от 2-3 дни), реших да напиша това, което в общи линии се случи с мен с първия ми син.
Влязох в патология, защото преносвах. След 5 дневен престой там, без да имам никакво разкритие и опити на докторите да предизвикат такова (особено на един професор на 80 години  #2gunfire) и тонове на детето 190 (3 дни) ми казаха, че ще чакат още 2-3 дни... Не исках да ми убият детето и казах вълшебната думичка "Колко?" и точно от 10 сутринта (бях дори закусвала) до 16:00 следобед, когато секциото стана факт всички доктори и сестри ми бяха най-добрите приятели. Оказа се, че пъпната връв е под главата и няма как да имам разкритие. Факт е, че съм имала силно намалели околоплодни води и не искам да знам дали детето ми щеше да оживее още 2-3 дни.
Така, че този път след обстоен преглед в интернет на доктори и болници, си избрах доктор, при когото отидох и казах, че искам той да ми прави секциото. Сега само остава да задържа (термина е 29 ноември) детенце по-дълго и ще определим дата. Така направих. И ще си платя. За да знам, че всичко ще е наред с бебчо. Това мисля аз.  Peace

# 271
благодаря ви момичета за отговорите  Hug
и аз ще си взема стерилизатор за микровълнова  Peace
по темата със или без избор на екип и аз съм в голяма чуденка, направо вече се изнервям че време не остана а аз нито съм решила къде ще раждам, нито със или без избор на екип.  Sad

# 272
За бебката на цецито много съжалявам, цял ден не ми излиза от главата. И аз се моля за бебката.

# 273
  • София
Днес и аз съм доволна, че се запознах с още мамчета, макар в намален състав  Hug! Повечето информация ми е известна, но си сверих часовника.

yuls, честит ти племеник! Да ви е здравичък, без колики и лъчезарен! На майката бързо възстановяване !

Катенце, според мен продължи да си пиеш магнерота поне до 36г.с.  Peace. Лежи повечко.

Изабел, всеки път док по ЗК ме гледа на видеозон. Само, че си плащам по 10лв.

Корали, да ви е живо и здраво майчето !

Биби34, браво на баткото  Hug!

bella girl, на днешната лекция казаха, стъклени шишета да не се слагат в стерилизатор за микровълнова. Те се изваряват в електрически.

# 274
Здравейте Ноемврийски мами съжалявам,че нахлувам така в темата ви но днес се установи,че вместо декемврийска мама ще бъда ноемврийска живот и здрав....терминът ми беше за началото на декември,а сега според докторката ми е доста по вероятно събитието да се случи около20-25 ноември Praynig Hug Ако нямате нищо против да пиша и при вас Peace

# 275
Добре си дошла , пуфпаф  Wink

И мен ме гледат всеки път на видеозон в ЖК , но вече си плащам по 10 лева ... щото се полагали само 3 за цялата бременност. От другата седмица почват записите всеки четвъртък.

# 276
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте Ноемврийски мами съжалявам,че нахлувам така в темата ви но днес се установи,че вместо декемврийска мама ще бъда ноемврийска живот и здрав....терминът ми беше за началото на декември,а сега според докторката ми е доста по вероятно събитието да се случи около20-25 ноември Praynig Hug Ако нямате нищо против да пиша и при вас Peace

Добре дошла, pufpaf  Hug Аз теб май те помня от темата Искам бебе, ама може и да бъркам   bouquet  Пожелавам ти безпроблемен остатък от бременността ти и накрая да гушкаш здраво и пухкаво бебче  Hug

# 277
Даре , незнам защо се налага да заплащаш, но моята АГ не ми е искала нито 1 път пари.А по принцип трябва да си плащам по 20 лв.Но явно съм изкарала късмет с лекарката..

# 278

Добре дошла, pufpaf  Hug Аз теб май те помня от темата Искам бебе, ама може и да бъркам   bouquet  Пожелавам ти безпроблемен остатък от бременността ти и накрая да гушкаш здраво и пухкаво бебче  Hug

да сега и аз си те спомних Hug Hugблагодаря желая същото и на теб

# 279
Kак по 10 лева за видеозон бе  Shocked мен ме карат да плащам по 30 (пък уж съм на ЖК по ЗК)  #Cussing out

# 280
  • Λάρισα
И на мен ми взимаха 10 лв. за видеозон като си бях в БГ. Въобще не съм минавала през ЗК Peace

# 281
  • София
пуфпаф, разбира се, че те приемаме  Peace. Добре си дошла  Hug.

Поли, може вашият апарат да е по-модерен  Wink.

# 282
Kак по 10 лева за видеозон бе  Shocked мен ме карат да плащам по 30 (пък уж съм на ЖК по ЗК)  #Cussing out

След всичките колебания по повод пола на бебето , дали ще смее да поиска повече  Joy Joy Joy
Даже ми беше казал 5-10 да му дам , и аз си викам айде от мен да мине ... по 10  Mr. Green

# 283
  • В две мънички очи...
Попитах защото от два месеца мен в Шейново не са ме гледали. Вярно е че минах ФМ - 2 и преглед на сърчицето не бебо - 1 и най-вероятно за да не го облъчват толкова много, но досега не са ми казвали нищо за нивото на околоплодните води, шийката на матката и т.н. Като попитах за прегледите ми казаха че чак като влезна в деветия и в момента съм в пълно неведение. Иначе мисля по ритничетата че малкия е добре, но все пак съм с лошо БХС и отказах всякакви хромозомни изследвания и вече незнам какво да мисля за тези прегледи.

# 284
  • Стара Загора
Здравеите, момичета. Привет и на новото попълнение в темичката - пуфпаф
Дано всичко е наред с нашите бебчета, че тия дни ви поизтървах малко в тази темичка. Влизам набързо само да хвърлям по едно око в близнашката тена, че там Цецито и Вилкони имат нужда от подкрепа, моля се за тях и бебоците непрекъснато newsm17 newsm17 newsm17 Дано всичко се оправи.
И аз още не съм решила за раждането, таткото иска в частната, то и аз така исках в началото.
Сега се чудя вече  newsm78 newsm78 разликата била само в условията на стаите, иначе внимание получаваш колкото в едната , толкова и в другата. Поне с такива впечатления са останали скорошните мами от моя град. И като си помисля, че ей така ще им дам 1000-1200 лв. и ще ме тикнат в една стая 2 на 2, без да ме погледне никой, се чудя и аз какво да правя.
Мисля в понеделник да говоря с доктора, при който ще раждам и да взимам някакво решение вече.

Да ви попитам от кога трябва да ходя на по-чести прегледи. Защото аз си ходя по НЗОК веднъж месечно, когато се наложи да отида допълнително доки иска да си плащам. И на частно ходя веднъж месечно отскоро при доктора, който ще ме изражда.

Ама все пак като 30 седмица с близнаци не трябва ли да ми се полага по-често преглеждане  newsm78 newsm78
Незнам, откога трябва да ги следят тоновете на бебетата?

Общи условия

Активация на акаунт