НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Дарче щом има пишка бебока, сменяй фризьорката - как те е подстригвала, щом още е момче, само ти е взела парите да знаеш  Joy

хахахахах ... нали? Абе сега обмислям да направя още един опит барем разбия всякви илюзии на докторите ... ама то не остана коса за стригане  Joy

По скоро ще разбиеш всички поверия за подстригване по време на бременност.

# 526
Добро утро и от мен!

Вече успях да си изпия кафенцето с мляко, четейки постовете ви.
Преди това успях да си измия терасата. Сега мятам newsm79 и после clean.
После ме чака безкрайно гладене  1ironing, а между другото съм метнала и едно пране wash.
На обяд ще прибягам до работа да поздравя една рожденничка и после се връщам да готвя, че довечера ще имам гости.
Искам да ви кажа, че вече взех да се притеснявам за себе си - втора седмица съм си в къщи и си мислех, че ще приведа къщата в перфектно състояние - пък то същото като преди. Аз ли съм неорганизирана, бавна ли съм, що ли ?  newsm78

Ей момичета, много се забавлявам с вашите кулинарни преживявания  Joy.
Дарка Подробната, честит ти мъж! Дата 20.10.2010 звучи супер, но когато тогава.
Боже, аз съм за края на ноември чак, все си казвам има още 2 месеца и сега като си представя, че след 2-3 седмици ще ни се раждат бебчета в темичката, малко ме присви под лъжичката за мене си.

За сутиените - мама ме черпи с един сутиен още преди месец. Мерих два номера - един точен, един малко по-голям. Взех по-големия. Не е специално кърмачески, но е много еластичен, без банел и лесно се вади гърдата. Освен това мисля да си взема и едно-две безшевни потничета и приключвам. За болницата си взех от еднократните гащи - пак преди 2-3 седмици. И сега познайте - не мога да вляза в тях! Чудя се дали ще ми ги заменят с по-голям номер, че и касовия бон не пазя  newsm78.

Офф, май прекалих с писането. Отивам да чистя. Хубав ден на всички!  Hug

# 527
korali какво правиш с това домакинстване - аз ако свърша всичко това за един ден или ще пукна или ще родя. Токова зле съм станала, от най малкото нещо се изморявам. В неделя пуснах една прахосмукачка, измих пода и преди това ходихме малко на пазара и бях като разглобена, не можех да си стоя на краката. А за гащите не бързай да ги сменяш - нали все пак ще ги носиш в болницата след като родиш, т.е. вече няма да има тумбак и може да са ти добре. Аз си бях купила за първото ми раждане такива гащи и докато бях с корема почти не влизах в тях, а после като родих дори ми бяха широки. Ама сега се чудя да купувам ли, да не купувам ли? Щото не беше някакво мазало както си мислех ( представях си, че всичко ще е в кървища) и за да не си съсипвам бельото ги бях взела, но не ми бяха много удобни, пък да не говорим колко умопомрачително изглеждах с тях (не че съм се разкарвала само по гащи, ама....)

# 528
Добро утро и от мен!

Вече успях да си изпия кафенцето с мляко, четейки постовете ви.
Преди това успях да си измия терасата. Сега мятам newsm79 и после clean.
После ме чака безкрайно гладене  1ironing, а между другото съм метнала и едно пране wash.
На обяд ще прибягам до работа да поздравя една рожденничка и после се връщам да готвя, че довечера ще имам гости.
Искам да ви кажа, че вече взех да се притеснявам за себе си - втора седмица съм си в къщи и си мислех, че ще приведа къщата в перфектно състояние - пък то същото като преди. Аз ли съм неорганизирана, бавна ли съм, що ли ?  newsm78

Аз пък искам да ти кажа , че само докато те четях и се изпотих  Shocked В сравнение с теб , действам със скоростта на охлюв тръгнал на траурно шевствие  Embarassed  Започвам да се чудя аз ли не съм наред или...абе на тебе колко голяма ти е къщата?  newsm78 Слушай , като приключиш , ако ти е останала още енергия , да взема  ти пратя адреса си на лични... Wink  Joy Joy Joy
И аз съм за края на ноември , не бой се , не си сама  Mr. Green

P.S. Вижте какво ! Много ви се моля дръжте се сериозно! От снощи ви е ударила лигата и колкото пъти вляза да ви чета хората около мен започват да ме гледат подозрително...хиля се като умопобъркана  Mr. Green Колегите вече започват да си шушукат за гърба ми ...

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 10:17 от kapri_z

# 529
  • София
Днес съм при док да си взема 45-дневния болничен.

Дидка, присъединявам се към кафенцето ти   food010. Още веднъж браво на Неси за самостоятелното спинкане  Peace.

Дарче, браво за мъжлето и мерките  Hug.

Берушка, ще чакаме сканиранта програма  Peace.

Капризче, предполагам, че е можеш да ги ползваш за изписване.

Корали, да вземем да ти напрвим график кога и при коя да почистваш  Mr. Green.

# 530
Ето я програмата за октомври
 Дано да има повече желаещи за лекциики, вече като всички излезем по майчинство.

# 531
  • В две мънички очи...
Корали ти ме изпълни направо, аз да пусна прахосмукачка и да измия чиниите и вече съм уморена, а пода не мога да се наведа за да го измия - сигурно ще съм като тарантула ако успея да се наведа толкова  Grinning направо си свършила много работа.
Сега като пишете за гащите за еднократно обличане и аз си купих преди седмици но да ги премеря не съм се сетила  Embarassed кой знае какво съм направила пак.
Аз утре ще си вземам болничния вече и ще си бъда в къщи Simple Smile
Лекциите са наистина интересни - аз май ще посетя всички за октомври ако докрая не родя Grinning

# 532
  • София
Ето я програмата за октомври
 Дано да има повече желаещи за лекциики, вече като всички излезем по майчинство.

Благодарско   bouquet.

# 533
Мацки,

Много се забавлявам с вас  newsm47.
beru6ka, kapri_z, Dori, Ysabell, изплезила съм език вече, но приключих с чистенето и прането, остава само да гладя, пък толкоз го мразя.
Набрала съм скорост - свиркайте кога при кого да идвам  newsm62.

beru6ka
, 10х за програмата   bouquet

P.S. Вижте какво ! Много ви се моля дръжте се сериозно! От снощи ви е ударила лигата и колкото пъти вляза да ви чета хората около мен започват да ме гледат подозрително...хиля се като умопобъркана

И аз така  Joy. Мъжа ми снощи два пъти ме изгледа като смахната  newsm62.

Айде бягам на служебния РД.

# 534
  • София
Момичета, мнооого ви благодаря за подкрепата и съветите  Hug  Hug  Hug
Както някой(извинете, че не си спомняй кой  Embarassed) беше казал твърдо вярвам в положителната енергия на този форум   bouquet, а вярвайте ми тя ни е необходима, че от 2-3 месеца само бели и ядове ни се случват, дори моят мъж, който винаги се подиграва на тези неща, се изказа, че сме все едно някой ни е проклел  Sick
Надявам се, че като дойде най-голямото ни щастие нещата ще се преобърнат  Rolling Eyes

# 535
Привет, момичета!
Аз съм за последен ден на работа, по мои сметки де. След малко отивам при шефа да го уведомя, дано ме пусне. Имам да ползвам още малко платен отпуск и от 10.10 излизам в болнични. Честно казано се чувствам добре и работата не ми тежи, даже ще ми липсва, но мъжа ми настоява вече да си сядам на д-то. Срам, не срам ще си призная, че още нищо не съм купила за бебето, нали уж имам от каката, ама все пак. Така, че сега оставам в къщи, пращаме Невенчето на градина и мама се заема с подготовка за малката бебка. Притесненията ми за усукана пъпна връв засега отпаднаха. На последната ФМ пъпната връв беше между крачетата и макар че изоставаме с около седмица всичко е в рамките на нормалното. А и засега всякакви надежди, че бебето може да прилича на мен се изпариха Laughing, същата физиономия като на сестра си и баща си. Само да се роди жива и здрава, ако ще и на маймунче да мяза Laughing
Даре, мъжка мама си ти Hug
Поздрави на всички, вече ще съм по-активна.

# 536
  • София
Корали, браво  Hug. Ще те имам предвид  newsm79  Laughing. Може да прави трампа: аз ще гладя, а ти ще почистваш  Mr. Green.

zuzi_pretty, от тук нататък само положителни емоции ви предстоят  Peace.

galinanik, хайде, да се похвалиш с отпускарство  Peace.

# 537
zuzi_pretty , не смей, не смей да го казваш дори! По- големи каръци от МЕН и МЪЖО на света няма намериш, вярвай ми!  Drunk

Само, че напоследък започнах да не си го повтарям така често, дано се подобрят нещата!  bishop

# 538
Ние сега се прибрахме.Ходихме до зъболекaря-гордея се с моето дете,толкова е смело и търпеливо дори ни похвалиха,че сме герои.Пийнахме по кафенце с приятелки и сега пуснах една  newsm79 ,измих и една  wash.Папкане си имаме и е време да почивам.Гледам,че и други са се разчистили:korali-браво на теб.
Bini34-ами още не са готови,малко се бавят тук тези за глистите изsлседвания,утре трябва да са готови.И надявам се всичко да е наред и в четвъртък живот и здраве да сме на линия.
Може ло да попитам момичетата,които посещават лекциите за следното:на тези лекции на които сте присъствали случайно да са споменали нещо за упойките,интересува ме специялно епидуралната,дали трябва предварително да се тествам за нея?Аз лично не съм алергична,но знам ли?Това е което ме интересуваше и предварително ви благодаря.
Микки и Бръмбазела-сетих се за съхранението на кърмата.Тъй като не беше скоро,но може ли да ми припомните колко време издържаше кърмата на стайна температура,колко в хладилника и колко във фризера дълбоко замръзена?

# 539
  • В две мънички очи...
Дитка, браво на твоята Неси - героиня е тя Simple Smile аз и досега като видя само зъболекар и настръхвам - добре че рядко го посещавам, ама като се замисля и кръв не давах да ми вземат без да се сдърпам със сестрите а сега съм толкова добричка като седна на столчето даже и не пискам.
Да аз също се интересувам от епидуралната упойка - всичко което прочетох за нея ок и плюсове и минуси само че никъде не пишеше дали трябва да се тествам предварително и най-важното което мисля че е до болница - предварително ли се заявява (все пак струва 300лв.) или може по време на раждането да го направиш?

Общи условия

Активация на акаунт