НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 527
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Хихи, знам, че е грешно написана  Joy, ама убий ме, не мога да се сетя как се пишеше! От висене в темата за правописните грешки ми се е размътил мозъка  Joy

# 511
  • Λάρισα
Опитай с 'промеждутък'  Mr. Green

# 512
Еми да  Whistling  Mr. Green Трябва да се самономинирам, ама ме е срам!  Blush

# 513
  • в гората
 Ама на мен наистина много ми харесва, само като си я видя прождумътък и почвам да се хиля, това ми е думичката за добро настроение. Mr. Green .Моя дребосък нали сега проговаря и ги съчинява едни подобни  hahaha и с мъжо много се забавляваме.

# 514
  • Торонто/София
ето ме и мен - днес на преглед ама така и не ми казаха колко е голямо бебето вече .... само че било по голямо от седмиците на които съм, надявам се като ида на преглед в сряда да ми каже док че ми е много любопитно - иначе много добре ми го показаха но .... не можаха да потвърдят че е момче  Joy Joy Joy
дарче - браво за прегледа - като гледам датите ти може и да ме изпревариш като нищо
много ми харесаха готварските истории - добре че нямам кухня в момента че иначе кой знае какво ли щеше да е  Mr. Green
толкова от мен - днес рано ще си лягам че утре пак съм на преглед този път за кръвната захар
лека нощ на всички

# 515
Добро утро!Хайде на да изпием по едно   food010 заедно.Аз снощи легнах много рано и като съм се събудила в 3ч голямо въртене падна и чак в 5.30съм заспала и сега Неси дойде при мен да ми каже,че е тъмно и я е страх.Ме смея да се похваля,но от 1сед.тя си спинка самичка в другата стая без дори да сме я ремонтирали.Но там са и всички играчки и тя сама реши така.Относно сутиените преди говорихме за тях,аз си взех моя от МД няколко дни педи да родя и ми беше добре,след като родих ми стана малък и ме стягаше.Това което започнах да ползвам беше едни потничета (като спортните късите),как го обясних само.Това ми беше най-удобно тъй като не ме стягаше отникъде,а гърдите ме боляха доста от прииждащата кърма.
Дарка Подробната -честит ти момък и браво за прегледа ще чакаме и 1вите бебета от теб,booboo's mama и другите по-ранни секцио мами,а току виж и някоя др.мама ни е изненадала приятно.

# 516
И аз знам, че гърдите нарастват още след раждането, а колко точно ще пораснат не се знае, та не знам до колко е удачно да се купуват сутиени за кърмачки от сега, поне аз не мисля да правя тази грешка, че вече си купих бременен сутиен, а хем го пробвах, който ужасно ме стяга-дъх не мога да си поема в даден момент. Мен ако ме питате, особено сега, ако можех само без сутиен щях да си шляпам, ама пусти американци, нали се обиждали от цици, та трябва да спазвам благоприличие.
Аз отивам да спя, пожелавам на всички ви хубав ден Simple Smile

# 517
Дарка Подробната - честито момченце!

didka banditka - мерси за кафенцето! Какво стана с детската градина? Браво на Неси, че спи в самостоятелна стая.

Аз вчера ходих да си взема обменната карта, /май така се казваше/ докторката чу тоновете. Всичко е ок.

И вече ще трябва да ходя на 10 дни само за тоновете. Направо си наближава.

Мислех си още неща и сега ги забравих.

Приятен ден!

# 518
  • Козлодуй
добро утро и от мен:)
2 дни не бях влизала и от снощи почнах да чета. Добре се справяте с писането Simple Smile
Дарка: много се радвам , че най-накрая ти казаха пола и, че бебо се развива така добре.3 кг - това е просто...........супер. Кажи как го правиш. Simple Smile
Зузи: ако има някакъв друг начин да си получите мебелите освен чрез адвокати , по-добре го пробвай. Много нерви и време ще изхабите.
Мравчице: и в нашата къща сякаш е паднала бомба в 20:00. Всичко живо гледа Стъклен дом.
Вчера си взех 45-дневния болничен. Днес ще отида за обменната карта, а в петък съм на преглед при АГ-то, което ще ме изражда. Чудно ми е какво ще пише в тази обменна карта, като даже килограмите не ми знаят. За сантиметри на корема да не говорим.
Почнах и за изпит да уча. Пада се на 22.10. Дано да мога да отида Simple Smile
Лек ден на всички мами Simple Smile

# 519
 Joy Не го знам , ама малко ме притеснява как ще наддава следващите 2-3 седмици при узряла плацента 3та степен. Док каза , че няма да е проблем , ама ...

Присъединявам се към кафето    Coffee  typeuu

За сутиените , мойте ги взех максимален размер и са много еластични. Предния път като се наляха след рждането гърдите, не са ми убивали или стягали, трикото е тънко и меко. Ама то марки и видове всякякви , не се знае.

# 520
  • Карнобат
Даре , честита ви пишка !

# 521
  • В две мънички очи...
Даре, честито момченце!
Като гледам вече няколко мами се кандидатирате за бъдещите везнички Simple Smile не че е от голямо значение важното е да мине всичко леко и да се радваме всички на малките слънчица Simple Smile
Каприз, не съм поръчвала още, аз съм малко скарана с интернет поръчките въпреки че съм с много добра комп. грамотност Simple Smile явно не си зависи от това Simple Smile . Като гледам някои неща може да се доставят в България за други няма. Иначе са много готини а и цените са приемливи.
Колкото за сутиените за кърмачки, аз си купих един за първо време и се надявам да ми става след като родя. Гледам че гърдите ми сега са пораснали още малко и вените са много изпълкнали незнам дали е нормално ама изглеждам като наркоманките на филмите ако ме погледне човек там Grinning

# 522
Дарче щом има пишка бебока, сменяй фризьорката - как те е подстригвала, щом още е момче, само ти е взела парите да знаеш  Joy

Аз на път за работа си купих списание 9 месеца - да ви кажа много са хубави лекциите за октомври, само да спра работа и съм на линия. Ако успея по късно ще сканирам програмата да видите. Ще има лекции и във вторник и в петък. А и най-важното - остават си в ЦУМ, не знам защо бяха писали, че ще ги местят в Мола на Цариградско.

Ysabell не си само ти ти с изпъкнали вени на гърдите - и моите са така, а снощи се оглеждах подробно и забелязах че и на корема ми прозират, понеже ми е доста светла кожата.

# 523
Добро утро , ранобудни  wavey

Качих ви таблицата с размерите на сутиените в снимка.бг.Малко трудно се вижда написаното , за това да поясня - измервате гръдната обиколка точно под бюста (линия А) и гледате какво съответства на него в първата таблица. Аз съм с гръдна обиколка 85 , т.е 38-ми размер. Следва размера на чашката- измервате обиколката на бюста (линия В)  и от нея изваждате гръдната обиколка.Разликата в см. определя кой размер чашка сте (втората таблица). В случая с моя размер- гръдна обиколка 85 , обиколка на бюста 103, разлика 18 см - чашка D , т.е моят размер е 38 D.

Факт е , че от бюст до бюст има огромна разлика , но като цяло чудеса не стават . Няма как от чашка В гърдите ви да пораснат до чашка Е (колкото и да ни се иска  Wink) , само защото кърмите . След първата ми бременност , гърдите ми не се промениха особено много в следствие на кърмата.Явно е физиология. Между другото , сещам се кой би могъл да даде адекватен съвет-  Люси !

За порт-бебето се чудя...имам подарени вече 3 бр. спални поларени чувалчета - с ръкав , без ръкав ...те могат ли да се използват вместо порт бебето за изписване? Довечера у дома ще ги снима и ще ви ги покажа.

# 524
Дарче щом има пишка бебока, сменяй фризьорката - как те е подстригвала, щом още е момче, само ти е взела парите да знаеш  Joy

хахахахах ... нали? Абе сега обмислям да направя още един опит барем разбия всякви илюзии на докторите ... ама то не остана коса за стригане  Joy

Общи условия

Активация на акаунт