НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
ААА не казвам, че е измислица, просто като прочетеш за първи път си го представяш едно такова Simple Smile)))

# 496
Малвинка, Деси М. и аз съм утре на линия за лекцийката...сигурно трудно ще ми се става, но все пак ще се постарая да стана  Blush

И мен тези многократни пелени ми се струват не много лесна задачка, а и както няма да имам помощ от родители, не съм сигурна че ще се справя с всичко... та засега съм на вълна еднократни памперси  Blush

Връщам се да ви чета, че мнооого сте изписали  Crazy

# 497
  • София
viviq, не са ми правили записи.

Смърфиетка, късмет с документите  Peace.

# 498
Сядам малко да си почина , че съвсем се уморих днес.Прибрах се от работа и нали се чувствам ок, реших да поошетам това  онова. Измих банята , ама голям зор видях ... не мога да се свия да изтъркам пода. ooooh! Така се мъчих , инак се пънах , та на колене се подпирах....еле успях накрая! Абе не е перфектно , но не е и без хич Simple Smile Сега съм се хванала да беля едни чушки за фризера.Стигнах до половината (общо за 15 кг.), малко почивка и ги мятам отново , та да отпадне и тоя дерт.

Радвам се , че и на вас ви е допаднал изборът ми за бельото за кърмене.Kölsches Mädel, платих го сутринта и гледам , че вече е изпратен.Явно продавача е точен. Peace

Dori , честити ти покупки и от мен !За какво точно служи порт-бебето? Имам леко подозрение , че звуча странно , но колкото и да го гледам все не мога се светна ? Blush

Зузи , незнам какво да те посъветвам...Редно е да си потърсиш правата , но се приготви да потрошиш доста нерви в битката с тоя дебил.Някой по-горе пита "Как спят тия хора?" Ами спят си , много добре даже си спят.За тях това е  норма на поведение.И колкото по-нагло и зле се държат , толкова по-добре се чувстват в последствие.Кой спомена за "бълкански  синдром" наскоро ? Успех , стискам ти палци ! Дано успееш да му натриеш носа както му се полага!

Kölsches Mädel , новия ти аватар ме разби ! Страхотен е! newsm10

Ysabell , сайта е супер!Поръчвала ли си от там до сега?Има ли доставка до BG?

Aбе Дарето , не каза ли , че днес е на лекар  newsm78 Що така не се появи цял ден Thinking Да не са решили да видят пола на бебо на "живо"  за по-сигурно  Wink Mr. Green

И за да ви стане ясно , че съвсем съм изперкала  ( боже , дано е от бременността , а не от възрастта)  вървя си днес по улицата и гледам отворили нов магазин за матраци .Викам си тия хора с какъв кураж отварят магазини във времена на криза.Наближавам и чета рекламата отгоре "Дамски матраци" Shocked Брех ! Ами къде са мъжките ?!  Shocked  Оказа се , на второ четене , че пише "ДамАски , матраци"  ooooh! Вървя си и си мисля "Трябва вече да си седна на задника у дома, може би имам нужда от малко повече почивка".Тъкмо в тоя момент покрай мен със страховит рев минава стар , раздрънкан автобус.Вдигам поглед подир него  , чудейки се колко ли време му остава до пенсия , когато  точно под задното му стъкло фиксирам огромен  надпис "NAN". "Я, викам си ,още я има тази марка адаптирано бебешко мляко!Че и реклама и правят по автобусите!" Момичета , оказа се , че пише "MAN".... Blush Оглупявам ли .... ослепявам ли.....  33uu

# 499
kapri_z, не оглупяваш  Crazy може би окьоравяваш леко, било нормално. Аз съм качила диоптър и от масата за хранене във всекидневната не мога да метна до телевизора ( на няма 3-4 метра), а никак не е малък. Виждам цветно петно  Blush Добрата новина е, че след раждането това се коригирало от самосебе си  Hug

Много сте активни по време на Стъклен дом бе девойки  Mr. Green само аз ли съм толкова ужасно запалена  Blush

Как си избрахте размера къпмачески сутиен? Когато започнат да ни се наливат гърдите още 1 номер по-голям ли ще ни трябва? Извинявам се за странните въпроси, ама изобщо не ми е ясно  Blush

# 500
  • София
Каприз, под "порт-бебе" имам предвид пухесто одеало с цип отпред. Ето такова: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7400.
Остави ги за утре чушлетата, гледай да почиваш  Peace.

Кьолшес, много тематичен аватар  Laughing  Peace.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 22:31 от Dori

# 501
Хихихи, Капри, развесели ме  Hug ! Нали казват, че уж бременните "оглупявали"! Аз съм категорично против това твърдение, обаче днес успях да сготвя любимия ми сметанов-доматен сос за спагети със сметана за сладкиши вместо със сметана за готвене  Mr. Green А уж внимавах като купувах да не сбъркам. Е, добавих малко повече доматено пюре, повечко чесън и лютива чушка и се пооправи. Изядохме го де  Joy
Мравката е задала много добър въпрос относно сутиените! И мен ме интересува това!

# 502
Ааа, мравче и ние семейно ги гледаме тез убавци и убавици от "Стъклен дом".
За сутиените и мен ме вълнува, защото аз си купих един за кърмене от "Хиполенд", но го взех "на око" , което е  СУПЕР ГЛУПАВО  Blush. Та, те всички изглеждат по един и същ начин, няма чашка, няма банела, един виси... Взех си го аз този, но той сега ми е тамън, съмнява ме после като дойде кърмичката пак да ми става.  newsm78 Аз и никога не съм знаела кой размер нося, свалям си и си качвам по 10-15 кила перманентно и все не мога да се науча значи...  #Cussing out

Kölsches Mädel , значи си по-зле от мене  Laughing Аз всеки път с тия сметани се мотам по 30 минути в магазина, гледам, чета, проверявам- да не объркам, нямала съм гаф (не е късно, де).

kapri_z, тя Дарка от Русе до София пътува, та за туй!  Wink
За оглупяването, според мен по-скоро, човек си има такива моменти на разсеяност. Аз побеснявам така с една позната, все като кажа, че нещо не помня или не знам и... "Ох, ти с тая бременност!"   #Sniper

# 503
 Мъжо каза , че ако не седна са си довърша работата в кухнята , вместо да седя пред компютъра ще извика вас да избелите останалата част от чушките  hahaha

Kölsches Mädel , ти сос  , аз супа. Blush Преди няколко дни реших да правя пилешка такава. Всичко ок , обаче нещо безсолна ми се види и една такава  странно блудкава  newsm78 Слагам сол , бъркам и опитвам...пак същото.Слагам още сол и се ядосвам , че вече трудно можеш да уцелиш на качествени продукти , но усещам , че нещо не е наред...супата като че ли се пени повече от нормалното.Направо кипва като сложа солта Shocked Въобще не мога да вдяна къде е проблема.В това време половинката идва да си измие ръцете в кухнята , поглежда ме и пита " Що слагаш на супата сода?"  Държа подправките в еднакви малки стъклени бурканчета , имат си и надпис ....ама кой да погледне какво държа в ръцете си  ooooh!  Ядохме сандвичи , супата въобще не се кусваше  Joy Joy Joy

Имам я сканирана таблицата за размерите на сутените , но утре сутринта ще ви я сложа в снимка.бг да я разгледате. Не мисля , че  има нужда от по-голям размер чашка.Аз си поръчах размера , който нося в момента.Мисля , че ще е удачен , съдейки от предишната ми бременност.

Дъгичка , то хубаво пътува , ама минава 11 вечерта...чак толкоз далече не е  Thinking Все щеше да надникне от някъде и да се похвали набързо какво е мишочето...

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 23:05 от kapri_z

# 504
  • София
Каприз и Кьолшес, посмях се с кулинарните ви изяви  Wink  Laughing.

# 505
От вратата и бам тука да се отчета  Mr. Green имаме си пишка  Laughing

Благодаря за стиснатите палчета  Hug винаги съм вярвала в положителната енергия тук във форума , много яко действа  Hug

Та професора след прегледа и записа отсече на 12ти октомври идваш за прием в болницата ... плацентата ми е узряла и калцира , бебчо е близо 3 кила в момента и до две седмици ще ги мине ... това е д/г.  Та на 12ти като ме приемат ще ми направят изследвания всякакви за подготовка за секциото и ще ми назначат датата не по-късно от 20ти октомври (зависи кога ще е готово всичко). Ама как звучи само 20.10.2010 ... но едва ли ще ме чакат до 20ти  Confused

Днес яко се одрусах по тия пътища , но малко остана ... на излизане от Сф. минахме през Джъмбо , ама то е толкова голямо , а времето толкова ограничено. Фил намаза пак някоя друга джунджурия  Mr. Green

Ммка, точно това е картона  Peace

# 506
Каприз и Кьолшес, и аз много се посмях с бременлийската ни кьоравост....но и аз не изоставам много  Blush
Аз преди някое време търгвам да правя пълнени чушки, и си запържвам аз каймата, а тя ми мирише супер странно, а знам че си е в срок...викам някакви странни ли подправки са слагали... и си напълних чушките, сложих ги да се пекат, и чак като тръгнах да хвърлям опаковката, видях че каймата била за Принцеси, а  уж си исках Универсална  ooooh!   И така, изядохме си чушките, но доста доста подправени  Crazy

Мравчице, и ние сме семейно заразени със Стъклен дом  Wink

Дарче, честито ви момченце...  Mr. Green   И супер за бебо, че си расте добре, дано така си продължава  Hug Вече маи ще си имаме една от първите мами  Hug

И аз чакам по-опитните мами да кажат за кърмаческите сутиени   Rolling Eyes   Аз имам 2 от сестра ми, ама те още сега са ми съсвем точни, дали ще ми стават и след раждането?!  newsm78

# 507
Даре , честита ви пишка ! Този път сугурно ли е ?  Wink Joy Joy Joy   Браво за хубавите резултати !  Оптимизма и доброто ти настроение се носят по мрежата и се усещат чак в Бургас   Laughing

# 508
Дарке, добре че писа, че те мислехме  Hug  Честито най-накрая за юнака! Има страхотни размери  Hug
20.10.2010 е супер дата! Има доста хубави датички около нашите термини 01.11.2010/ 02.11.2010 / 12.11.2010/ 10.11.2010 21.11.2010 22.11.2010
Лелеле, наближава си времето  Whistling

Каприз, мерси за съвета за сутиените   bouquet Ще си поръчам номера, който нося в момента!
На мъжа ти му кажи, че ще дойдем, ама не за белене на чушки, а за по кафенце  Heart Eyes  ( Супичка ще спретнеш ли ?  От мен спагетите!  Joy )
Бебославке, то твойто е било бял кахър  Hug
За този Стъклен дом все се заричам да почна да го гледам и все го изпускам. На трейлъра за новия сезон гледах, че са снимали в бара, където ни беше сватбеното тържество  Blush

# 509
  • в гората
Аз изглеждат попаднах в някакъв прождумътък ( уф, така ли се пишеше тази дума  ooooh! ) когато номерата са били обслужени , и аз не знам, но абсолютен късмет наистина!

Joy Joy Joy Joy
Kölsches Mädel, ти сега да не ми се обидиш, просто тази думичка вече ми е любима  Joy Joy, как я съчини така не знам, направо се напиках от смях, като я прочетох.
 И с готварските ви неволи много се забавлявах  Blush, то на чужд гръб нали знаете...
 Аз още нямам изцепки, но с миналата бременност си спомням, че имах гафове с машината за хляб - първо бях забравила да сложа бъркалките, а при повторния опит да приготвя хляб - забравих да сложа мая в сместа  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт