НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 543
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Λάρισα
ламче, днес видях една мама с бебе с чисто розова количка и познай... веднага за теб се сетих  Laughing Ама и на мен ми дойде прекалено това розово Wink

Всеки луд с номера си! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 481
Леле, zuzi колко неприятно! Точно сега да ти образуват такива нерви  ooooh! А'бе как спят спокойно такива хора, бе?!! #Cussing out

Нивеа  wavey

Kölsches Mädel , понеже още преди да споменеш малкия бизнес, мислех да ти предложа, да направиш нещо по въпроса и да ме вземеш под крилото си  Mr. Green. Ама сега се сетих , след като някоя мама каза, че ще си боядисва корените за изписването ( не мога да намеря коя от вас  Blush)  , отдавна имам идея и се чудя, защо никой не се е сетил досега вместо 3-4 кафета в сградата на болницата, да направи фризьорски салон?   Laughing Ми честно казано мисля, че ще има доста желаещи мамчета. Като знам какво приключение е да се къпеш в болница, а и ако си секцио, поне с косицата да помогнат, отиваш сядаш на столето- измиват те, сешоарчето и  4470  Ако имам някой ден толкова излишни пари, ще го направя!  Crazy

# 482
Здравейте момичета,  Hug

Дали има някои от вас които са правили упражнения за обръщане на бебето в правилната поза за раждане? Или нещо което вашите лекари са ви препоръчвали?

Ще съм ви благодарна на каквато и да е информация  Hug

Здравей Nivea,
аз бях в 6 месец, когато един доки, като видя бебока, че е седалищно разположен тогава и ми каза следното: "то още е рано и бебето сигурно ще се обърне, ама за всеки случай да знаеш каква е добре изпитаната поза за обръщане на бебо: заставаш на земята в коленно-лакатна поза /предполагам си го представяш/ и вирваш дупето нагоре  Grinning. Стоиш така 3-4 минути и го правиш всеки ден".
А иначе се сещам, че скоро някоя мама беше пускала клипчета именно с упражнения за обръщане на бебчовците, но не помня дали беше в тази или в предишната тема. Ако искаш може да се върнеш и да провериш. Успех!!!

# 483
  • София
Зузи, много кофти ситуация  Sad. Поне си вземете мебелите, че предполагам сте оставили парички за тях,
Днес и на мен ми вдигнаха кръвното от една куриерска фирма. Чакам ги от сутринта и следобед мъжът ми ги пита какво става, а те не били отбелязали  ooooh!. Да видиш като им държах тон и след разговор с управителя, след 30 мин. ми доставиха пратката.

# 484
Здравейте момичета !
Днес бяхме на док
Каза че сме добре беба е големичка 2317 гр ,а и като гледам и по другите размери излиза 33 гс и 5 д ,а аз съм 31 гс 2 д
Щях да ви питам док каза ,че от средата на 8 м ще започне да правим запис на тоновете
А сега както всеки месец ми ги гледа на ехографа - гледам ,че предния месец са били 132 ,а сега са 116
Ся малко се притесних - той нищо не каза ма ми се виждат ниски
Загледах се в снимките сега като се прибрах
При вас как са нещата?
Правили ли сте запис до сега ?
А гледат ли ги на ехографа всеки месец?

# 485
zuzi_pretty, не се ядосвай толкова мила, че само на теб и на бебето ти се отразява. Онзи явно е пълен простак /извинете за езика/. Похвално, че си се обърнала към АЗП  smile3501! Според мен се опитай да си вземеш мебелите, защото си си ги харесала, пък и сигурно сте си ги платили. От моя опит със съдебните дела съм разбрала, че мирното уреждане на спора е най-доброто решение и за двете страни. Процеса може да продължи доста дълго, да похарчиш разни пари за такси и адвокати и накрая, дори ако решението е в твоя полза и имаш изпълнителен лист - да не можеш да си прибереш паричките, щото фирмата на онзи е гола като пушка и няма и лев в нея.

Kölsches Mädel, чак да не повярва човек, че понякога и при нас нещата са като в белия свят.  newsm47

отдавна имам идея и се чудя, защо никой не се е сетил досега вместо 3-4 кафета в сградата на болницата, да направи фризьорски салон? 

Дъгичка, с две ръце гласувам за идеята ти  newsm03!
Преди 2-3 месеца гледах едни снимки от изписване на бебе, а майката беше бледа, подпухнала и направо рошава #Puppy dog. Знам, че това са най-изтощителните й дни в живота, но все пак така ли трябва да изглеждаме newsm78. Гледахме ги заедно със свекито и я накарах да ми обещае, че ще ме гримира преди снимките. Просто искам след време да си се кефя на снимките от изписването, а не да се чудя къде да ги скрия.

Niveawavey и от мен!

# 486
Здравейте мацки Simple Smile

И аз днес се занимавам цял ден с един майстор - мебелиер. Разправяла съм се и с куриери и подобни и се научих да пиша много хубави мотивирани жалби. Тези дни ще занеса една и в Мтел, че ме направиха на маумуна там. Три пъти ходя, чакам по един час и накрая не ми свършиха работата и то по тяхна вина. Никой не гледа, че още малко ще родя там и ме мотаят и ме разкарват, абе купон.  Crazy

Вивка, мен ме гледат на ехограф 2 пъти в месеца, веднъж на ЖК и веднъж про Дяволов. За тоновете споко, щом доки не е казал нищо, не го мисли!

Аз стягам багажа тези дни. Някой, който вече е раждам в МД-София, ще ми каже ли какво да нося за бебето. Четох сума ти списъци и навсякъде пише различно. Интересува ме конкретно за МД. В някои болници искат и дрехи за бебето и шишета, но в МД май не е така, нали?

И аз съм за фризьорски салон в болницата, хехе Simple Smile
Как мислите, после докато кърмим пак ли е добре са се боядисваме с безамонячни бои?

# 487
  • Дъблин
Докато стигна до форума и то станало "добър вечер" Simple Smile ама толкова работа за последно преди болничния, че ужас  Shocked
Днес ходих на консултация при доктора, който ще ми прави живот и здраве секциото. Бебка си е все така омотана с пъпната връв, но според него се развива добре. На мен ми се стори мъничка, малко под 1700 гр., като гледам вашите бебоци са минали 2те кила вече. Надявам се да наддава добре до края, че сега май само майка й наддава успешно  Embarassed

viviq, при мен само са слушали 2 пъти тонове засега. Днес док, при когото ще раждам ми каза след 1-2 седмици да почна и записите вече.

Kölsches Mädel, страшен късмет си извадила в районното!  Flowers Four Leaf Clover На мен ми предстои първо промяната на адреса в общината, после районното, уфф. Ама хич не се надявам на такъв късмет в нашето 6то РПУ, там е друга организация, само понеделник дават номера за цяла седмица и май ще ставам по първи петли другия понеделник.

zuzi, късмет с мебелната фирма, дано всичко се нареди бързо.

Момичета, утре съм на линия за лекцията в ЦУМ, преди да тръгна да се занимавам с държавните институции, така че по добрата стара схема - 10 ч. на входа на Мария Луиза Simple Smile

# 488
Рашина2 -за бебо носих"Памперси и мокри кърпи.По моя инициатива взех и 1на бибка и ръкавички,въпреки че тогава се караха за ръкавиците да сме си ги слагали вкъщи,но ние имахме доста нокътчета и се драскахме.
И да ни информираш как си!На 5ти ет.ли ще си?

# 489
Мерси, Дидка, много ценно инфо. И аз така си мислех Simple Smile

На 5 етаж ще съм, но още не зная кога и как и т.н. На 5ти съм на преглед и тогава ще имам яснота Simple Smile Ще ти пиша. При теб има ли яснота вече?

# 490
Зузи, доколкото разбирам този господин е само управител. Защо не се опиташ да се свържеш директно със собственика и да му разкажеш,какви хора управляват бизнеса му?
Дъгичка, идеята ти е страхотна!  Peace Преспокойно може да се реализира. Аз с удоволствие бих ти станала клиентка!  Hug
Вивия, на тонове още не съм ходила. От 36 г.с ми каза моята АГ да ходя. В някои държави пък изобщо не се следят тоновете. Не се притеснявай! Ако е имало проблем, лекарят ти със сигурност е щял да направи нещо!
Раши, за Мтел има цяла тема в Клюкарника. В момента е пълна бъркотия при тях. Уж си сменяли билинг системата и никой не знае , за какво става въпрос. Страшно много хора се оплакват!
Мисля, че безамоняните бои с нищо няма да попречат при кърменето.
Смърфи, и на теб ти пожелавам същия късмет! Чудя се, защо раздават във вашето районно само в понеделник  newsm78 Много кофти. В нашето районно може всеки ден до 8.30 да си вземеш номер и са изнесени списъци, кои номера към колко часа да дойдат. Аз изглеждат попаднах в някакъв прождумътък ( уф, така ли се пишеше тази дума  ooooh! ) когато номерата са били обслужени , и аз не знам, но абсолютен късмет наистина!

# 491
Рашина2 -ми при мен за сега всичко си е едно и също.Другата седмица съм на тонове и за обменната карта за раждане.И ще видим  Simple Smile  Там ще си под наблюдение и ще ти следят тонове без проблем всеки ден.

# 492
  • В две мънички очи...
Ох и аз да се отчета за кръвните изследвания - всичко е наред и хемоглобин и желязо само тези пусти тромбоцити са още по надолу. Жената каза че не било проблем и нямало за какво да се тревожа и да си хапвам сладичко Simple Smile не че съм много по сладкото но все пак бебока можел да порасне от него Simple Smile Пусна ми глюкоза и урина. В урината белтък ама ще видя в шейново дали ще поискат стерилна иначе глюкозата - ок. И ме вика на преглед на 25.10 - викам аз може дотогава да съм родила Simple Smile знае ли човек Simple Smile
Иначе цял ден си разглеждам този сайт - http://www.pregnancyapparel.net/archives/category/pregnancy-and- … dies/nursing-bras и си отбелязвам какво ми е харесало за поръчка.

# 493
Зузи, много кофти, но не си го слагай на сърцето, по-скоро навири нос и се опитай да се справиш с въпроса, все едно си някоя супер важна особа(не че не си, все пак си клиент)-с повече самочувствие, от личния ми опит-високото самочувствие в такива случаи много помага.
Някой питаше за упражнения за обръщане на бебето - на мен ми казаха да плувам.
Смърфиета, бебето ти не е хич малко, съвсем нормално си е. Моето ми казаха, че е 1700-2000, аз все пак чакам момче, те са по-големички(но така на око ми го казаха Simple Smile))
Абе Kölsches Mädel, какви са тия упражнения с фенерче Simple Smile)))))))))))))))))) няма да ти казвам как си ги представям Joy
Моят мъж пък замина командировка за 3 дни и съм абсолютно самичка, така че очаквайте чести включвания от мен през следващите дни (извинявам се, ако досадя).
Така, предупредени сте Wink

# 494
Терминаторче, само съм чела и може да не съм запомнила много добре, но мисля, че представлява следното: на тъмно заставаш на 4 крака и някой друг с фенерче насочва светлината към корема. Идеята е, че бебетата следят светлината.

Намерих тази тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292215

Общи условия

Активация на акаунт