НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 528
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Привет и от мен Simple Smile
Да взема да се разпиша, че докато се усетя ще вземете да изпишете и тази тема Heart Eyes
Зъболекари се споменаха в предните постове бррррр... много мразя да ги посещавам, но точно вчера ми се наложи Sad Както си гризках нещо преди два-три дена и... храц ми се строши едно зъбче, последва го и пломбата та нямаше как, отидох. Оказаха се две пломби паднали, ама някъде ми се губи едната Laughing та сега вече съм ремонтирана. Казаха ми че е от бременноста естествено и загубата на калций, въпреки че приемам на таблетки (когато се сетя ама от вчера ги пия редовно)  Whistling

# 541
  • Козлодуй
като чуя вече зъболекар и настръхвам. Откакто забременях точно 5 пломби направих. Ужас направо. А пия допълнително витамини. Ако не пиех досега сигурно всичките да ги бях ремонтирала. За сметка на това пък , косата ми е в чудесен вид - по-гъста и с блясък. Направо не мога да й се накефя.
Колкото до мамите, решили да ползват епидурална упойка - проверете в болницата, която сте си избрали.Попитайте на следващия преглед, защото това са важни неща. Мисля, че трябва да знаят предварително и да са подготвени.
Днес си взех обменната карта, но не съм очарована. Както очаквах - мойта е почти празна. Ама как да е попълнена като АГ-то нищо не правеше на тези консултации.
Galinanik: стискам палци от утре да си отпускар Simple Smile Вече имаме нужда от повече почивка, въпреки че не го усещаме.

# 542
  • В две мънички очи...
Странно на мен от ЖК ми казаха да си нося и картона който би трябвало да бъде при джипито а моя никога не е бил при нея.

# 543
У дома съм вече и тъкмо съм се приготвила за една хубава следобедна дрямка  smile3507 , но се сетих да ви питам и за бебешките легълца...избрахте ли вече и какви , че на мен идната седмица ми предстои маратон по магазините точно за това?

# 544
  • Дъблин
Добър ден и от мен Simple Smile Май съм първата завърнала се от днешната лекция.
Имаше интересна информация, но доста зле поднесена, лекторката си четеше слайдовете от презентацията почти скрита от нас и не се получи добра интеракция.
За лекциите през октомври си харесах на 8 и 15.10. Тази на 26.10 също е интересна, ама вече плашещо близо до ноември ми се струва  ooooh!

didka banditka
, аз поне не съм чувала да са казвали за тестване на упойките. Тази лекция на 26.10 обаче е точно за раждането, може там да кажат нещо.

Момичета много се смях с кулинарните ви изпълнения Laughing Аз засега имам само един малък гаф в кухнята. Правя салата и накрая я подправям там с оцет, зехтин, сложих и малко босилек и накрая винаги завършвам с настъргано сирене отгоре. Всичко ок, хапваме ние, ама гледам - на места много босилек има, на места няма никакъв зехтин  newsm78 Аз съм забравила да я разбъркам с подправките преди да сложа сиренето за финал, бременен мозък  hahaha

А пък с новите документи не напреднах съществено. Сменихме адресите в общината, ама в 6то РПУ си работят по системата "номерца само в понеделник". Та ще ходим по тъмно в понеделник сутрин да се редим, това в 21 век, представете си  Sick

kapri_z, ние се спряхме на преносима кошарка, да си я придърпвам беба през деня при мен в хола, ето такава: http://www.bebe-best.com/children-room_kosharki-legla_legla-i-kos … cts_id-19815.html

# 545
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:19 от Мозче

# 546
Ох, болна ми е тази тема за леглата. Още съм бясна. #2gunfire
Тъкмо събрахме пари и щяхме на другия ден да ходим да го вземаме , но трябваше да се помогне на близък човек с пари- сега чакаме да ни ги върне, та да го купим, или да харчим от пари, предназначени за моето секцио, и може да минем с по- простичко легло. Иначе сме си харесали легълце с повивалник и шкафчета, люлеещо, преобразува се на на легло с бюро. То лошо няма и с простичкото легло, но  другото е по- удобно. Не ми се получава да пусна линк. Embarassed
Мале, октомврийки имат вече 14 бебета Shocked

# 547
  • Λάρισα
Всъщност октомврийчетата са 20 до момента  Whistling

Нашето легло го поръчахме преди месец - семпло, без всякакви механизми, дори колела няма. Точно каквото си търсех  Peace

Сутиени за кърмене имам 2, купих си ги с един номер по-големи - за всеки случай. Дано да ми свършат работа.

# 548
  • гр.София
Добър ден момичета.Как сте днес?Гледам пак покупки обсъждате.То и аз нищо ново не съм купила,ама то и време нямам.Ама тая седмица мисля да пообиколиме магазините да купим на каката ново легло и скрин и това да му слагаме пак решетките за бебчо.Нашето легло е с три шкафа отдолу и три отстрани под повивалника и е с люлеещ механизъм.И то се преобразува после на юношеско легло с бюро и скрин.

Понеже снощи пак ме сряза корема и пак се притесних да не тръгне това малкото по рано,поне да изчака да влезна в 9ти месец, та се сетих да питам кой са ни вестителките последно и ако може някое и друго телефонче на ЛС Blush

# 549
Здравейте, мацки! Ей тоя тон на форума ми харесва  Hug Аз да разкажа моят хубостник малкия какви ги твори в градината - вчера отивам да го взимам и лелите ме гледат с ей такива очи  Shocked, чудя се аз какво става, пък те викат: Вие нямате ли още бебе? Защото сина ви каза, че имал сестричка и се казвала Мартина  Joy Та така, явно и за име има мнение човека, въпреки че не сме му казвали нищо за това (нали и ние не знаем). Голям смях падна  Mr. Green
Днес да се похваля си взех и комплект за изписване (в лилаво) - блузка, ританки, боди с къс ръкав, шапчица и лигавник. Плътнички са, не са ватирани, та ако е някой студ ще сложа плюшеното гащеризонче, което купих от Фокс. Би трябвало да е добре, нали порт бебето е доста дебеличко. Снимах всичко, но нещо не мога да ги пратя на лаптопа снимките и по-късно ще ги кача.
прождумътък - е това си е яко!!!! КьолшесHug Hug  Hug
коралче, път към Аспарухово нямаш ли  Mr. Green , че къщата ми е ...............  Crazy ? Нали нищо не ми дават да пипам и само чакам някой да се сети да ми поизчисти - къде мъжо, къде зълвата, майка ми. И да те питам - от къде си ги купи еднократните гащички? Че само те ми останаха.
Даре, браво за мъжлето! А плацентата казаха ли ти поради какво е преждевременно калцирала?
Сутиен за кърмене май ще си взема след раждането, защото имам два за бременни, които сега ги нося и в началото ще карам с тях - мекички са, без банели и лесно се вади гърдата.
Зузи, стискам палци бързо и безболезнено да се сдобиете с новите мебели  Peace
Охх, до 2 часа беба беше много кротка, и от тогава ми разказва играта направо  ooooh! Хайде до скоро писане  Heart Eyes

# 550
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дарче, честит мъжкар  Sunglasses Hug

# 551
Дарче, честито за момъка Simple Smile Хи хи Simple Smile Аз май също няма да изкарам до ноември, особено ако съм секцио.

За сутиените за кърмене. Аз си купих 2 броя на Канпол и съм много доволна от тях. Вече ги нося понеже старите сутиени са ми малки. Материята е много мека и еластична и презрамките са много стабилни и дълги. Мисля, че ще ми стават и след раждането. Просто в момента са ми леко свободни. Препоръчвам ги. Цената им е 18,90 лв.

Ние сме със кошарка - да видим дали ще е удобна, а малко като отрасне бебка ще купуваме тогава легло. Взела съм отделно шкаф с повивалник от Комо и е много красив. Simple Smile

За вените май и аз ще трябва да си купя ластични чорапи. Моите са изскочили безобразно, особено на левия крак и ме болят.

# 552
Много сте се разчистили, момичета! Аз първо, че станах чак към обяд ( затова и не дойдох на лекцийката) и второ така ме мързи а две не виждам: едно, три, едно три... Joy  
Лекциите за октомври изглеждат супер интересни, но ако продължавам с моя режим, нито една няма да посетя.Simple Smile
Погледнах на първа страничка и верно, че липсват имената на вестителките. Вече забравих, кой беше проявил желание?!
Аз съм едната  Blush, нека и другите да си кажат и който оформя темичката да ги сложи на първа страничка. Peace
Каприз, още един път мерси за линка към сутиените на Mothercare.  Аз се почудих в началото дали изобщо да взимам. Мислех, че и двата са бели, но после прочетох, че са един бял и един черен и вече нямаше какво да му мисля.
Легълцето и повивалника ги поръчах на посредник, който ще ми ги донесе от румънската Икеа. Днес дори погледнах в сайта за да му изпратя точните линкове на човека и се оказа, че дори са в някаква промоция в момента.  newsm44
Мимче, нямате си грижа значи за името на бебето  Joy !
Смърфи, дано да вземете по-скорошен номер в районното!

# 553
Наскоро нали обсъждахме вестителките - аз казах, че съм съгласна да бъда, даже някой вече ми имат номерата. Имам на Мтел и Виваком - който ги иска или да пише ЛС, във Фейса също ги има. Обаче бременен мозък не помни кой други щяха да са вестителки, само Кьолшес Медел си спомням, я другите не се крийте и веднага казвайте кой сте  Mr. Green. Аз предлагам да се напишат в първия пост кои ще са вестителки.

Kölsches Mädel писали сме заедно.

# 554
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз също проявих желание  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт